25 Mart 2021 Perşembe

Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maske

 


Herkese mutlu, sağlıklı, keyifli günler diliyorum. Bu yazım da sizlere temiz içerikli Ozanlabs ürünlerinden biri olan Ozonlava Volkanik Maskeden bahsedeceğim.


Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maskesine bayıldığımı söyleyebilirim ilk uygulamam da dahi hemen etkisini gösterdi, özellikle alnımdaki kırışıklıkta etkisi oldu. Kırışıklığı azaltma etkisini sevdim.  Cildim kuru bir yapıya sahip olduğu için; Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maskesini ince bir tabaka halinde yüzüme sürüp 5 dakika civarında cildimde bekletip yüzümü ılık suyla yıkadıktan sonra Sepia tonikleri ile tonikledim. Sonrasında tonik cildimde kuruyunca nemlendirici kremimi uyguladım.


Avrupa Birliği'nden onaylı, bağımsız laboratuvarlarda test edilen Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maske’nin cilt lekeleri üzerinde %80 oranında başarıya ulaştığı kanıtlanmış. Cilt lekeleri ile savaşan Ozonlava Volkanik Maske, tüm cilt tiplerinin temiz ve aydınlık bir görünüme kavuşmasına yardımcı olan bir yapıda. Ozonlava Volkanik Maske erken yaşlanmaya meyilli olan ciltlerde kırışıklıkları azaltmaya yardımcı. Ozonlava Maske ciltteki yağ gözeneklerini açar ve küçültür, sebum (yağ) üretimini azaltır. Ozonlava Volkanik Maske, ciltteki renk değişikliklerinin düzenlenmesi, cildin pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazanması için tercih edilen bir maskedir. Ozonlava Volkanik Maske İçeriğinde Bentonit Bulunur. 


BENTONİT: Volkanik kül, tüf ve lavların kimyasal ayrışması sonucu oluşmuş, ağırlıklı olarak montmorillonit içeren killer 'bentonit' olarak tanımlanır.  

Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maskesinin ciltte bekleme süreleri:

Yağlı ciltler için 15 dakika 

Normal ciltler için 7 dakika 

Kuru ciltler için 5 dakika 

Vücut için uygulama süresi 30 dakika



Deneyimim sonrasında beğendiğim bir yüz maskesi oldu. Kullanmadıysanız size de tavsiye ederim, içeriğinin temiz olması harika ve bentonitin cildime sağlığı faydalarını beğendim. Başka bir yazımda görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder