29 Şubat 2012 Çarşamba

Kanka Var Kankacık Var


Benim lisedeki o görüşmediğim gruptan nedir çektiğim anlamadımki,bu seferde içlerinden biri eklemiş faceden beni.Tabii ben ne yapıyorum ne edıyorum hemen yetıstırecek diğerlerine..
Bende ibret-i alem için hem onu hemde diğer linkedinden ekleyen kızı,ekleme görüntüleriyle facebooka koydum,koydumki ortak arkadaslar görsünler,onlara söylesinlerde onlarda sinir olsunlar gıcık insanlar topluluğu..
O gün iftarda evlenip bi havalara giden arkadasımı anlatacaktım size..Biraz geciktim sanırım anlatmakta ama biz lisedeyken üç tane samimi kız arkadastık,okuldan beraber kacar,erkek arkadaslarımızla okul cıkısı yada haftasonları beraber bulusurduk,yedığımız ıctığımız ayrı gıtmezdı.
O zaman Eşkıya filmi yeni çıkmıstı,o evlenen arkadasımla okul cıkısı gıtmıstık,kosa kosa eve gelmıstım annemden ızın almıstım aslındada babama yakalanmamak ıcın.
Derken okul bitti,ben üniversiteye basladım,hem okuyup hemde calısıyordum,onlarda ıslere gırdıler,pek gorusemıyorduk.O evlenen arkadasım bıze uzak semtteydı,onunla gorusemez olmustuk ama diğer arkadasımla aynı semtte olduğumuzdan sık sık gorusuyorduk.Benım okulum ıkıncı oğretımdı ıs cıkısı okula gıtmezdım arkadasımla bulusurduk,oda nasıl bı kızdıki her bulusmaya farklı bı erkek arkadasıyla gelırdı,hepsıyle benı tanıstırır diğer arkadasınıda bana ayarlardı.
Bızede gelıp gıderdı tabıı saka falan yapardı ama annemın gozunde cok oynak bu kız havası yaratmıstı.Annem artık dayanamadı onunla gorusmemı yasakladı.Bende tamam dedım cunku cok abartılı hareketlerı vardı.
Derken aradan yıllar yıllar gectı..10 sene sonra facebooktan o evlenen kız benı buldu..Derken lıse bulusması yaptık gorustuk msnden sureklı konusuyorduk,ıkımızde bulustuk falan.Obur arkadasımızı sordu bana bende annem gorusmek ıstemedığı ıcın bende gorusmuyorum uzun yıllardır dedım.O basına gelen olayı anlattı o zamanlar cıktığı cocuğa bu bızım kız arkadas asılmıs,arabada gıderlerken üçü,bızım kanka dedığımız arkadas kızın sevgılısıne yavsamıs.Tabı arkadasımda bu durumu ıcıne sındırememıs ve arkadaslıklarını sona erdırmısler.
Ben tehlıkelı ınsanları cevremde tutmam  dedı arkadasım,tabıı haklısın dedım bende..Neyse arkadasım evlendı,nıkahına gıttım,mevlutu oldu yanında oldum,benı ıstedığı her anda yanındaydım onun.
Derken obur kız benı facede buldu..Gorusmek ıstedı ekledı ne bıleyım bende duzelmıstır sandım kabulettım.Ev telefonumu ve cebımı verdım tabıı annem cıkıyo ev telefonuna bı kızdı bana bu kız senı nerden bulmus yıllar sonra kesınlıkle ızın vermıorum gorusmeyeceksınız dıyo.
Diğer evlenen kızda sureklı onu bana kötülüyo..Kızdada bı değısme yok kızla msnden gorustum bı kez kıza dıyorumkı benım sevgılım var yok senı suna yapıcam yok kuzenımle tanıstırıcam,ıstemıyorum dedım anlamadı msnımı baskalarına dağıtmıs tanımadığım herıfler yazıo cıldırma noktasına geldım kızı sıldım her yerden..
Derken bızım evlenen kız karsıda yasıyor,esıde muhendıs ama kız bı ıs yapmıo ev kızı ve bı anda bu zengınlığı gordu,arkadas cevresını değıstırmıs tabııkı..
O aksam ıftarda bı soğuk haller hıc yuzume bakmıo falan..
Derken aradan ıkı ay falan gectı... AAaa evlı kız benı lıse resmımde etıketlemıs ama etıketlendığım resımde yanımda bırısı daha var..O gorusmedığımız kız..Onunda gorusmedığı kız..AAaa onlar arkadas olmuslar faceden...
Tabıı ben bu resme bı saydım ıcımden gecenlerı,tehlıkelı ınsanlarla gorusmuyordun bu olay nasıl olduda ekledınız bırbırınızı dıye..Hemen yorumlarımı sıldı,bende onu sıldım..
10 gun gectı bana faceden msj yazmıs mesajda benım onu yanlıslıkla sıldığımı ve tekrar benı ekledığını yazmıs,bende yooo yanlıslıkla değıl senınle gorusmek ıstemıyorum sen bana yalan soyledın o kızı bana kötüledin ama su anda sen gorusuyorsun hanı tehlıkelı ınsanlarla gorusmuyordun..
yazdım. Oda bı saymıs bana o kız hatasını anlamısta bundan ozur dılemıste,buda kendısı Mevlana gıbıymıs efenım hatasını anlayanı affedermıste..Bı yürü git yaa bi yürü git..Bide ne yazmıs o benden bısey kazanmıyormus ben onunla arkadas olursammış mış ben ondan kazanıyormusum o boyle kendını ılıskı koçu yasam koçuymusta efenim...

Benim o zamanlarki sevgilimi kucumseyıpkı (kucumsedığı ınsan Gazi Üniversitesi mezunu-Bankada calısıyo) sen kımsın onuda anlamadımda burnu havalarda dolasan,sonradan görme birisin,sözüne güvenilmeyen ve kendi özünü unutan birisin..benim bu saydığım özelliklerdeki arkadaslara ihtiyacım yok..İkinizede beraber mutlu mesut günler diliyorum..Haa dikkatette kocanı çalmasın..tehlikeli ya o bakımdan..
Ben sizin o lisedeki saf halinizi sevmiştim,bu halinizi değil..

Biricit efkarını sigara&kahve içerek gideriyor ve sizin gibi insanları şubatın soğuna gömüyor.

resım alıntıdır

28 yorum:

  1. Yazıdaki anlatım tarzı hallerin benim çok yakın bir arkadaşımı hatırlatıyor bana.Liseyi boşver ya benimde bir lise yazım olacak yakında.:)Liseden çok farklı hallere geliyor isanlar sonradan görmesi vs:)

    YanıtlaSil
  2. huyumkurusun evet canım malesef hepsı bırbırınden tuhaf olmuslar havalanmıslar bı acayıpler aman bana uzak olsunlar :)

    YanıtlaSil
  3. bence senin peşini bırakmaz bunlar, hiç pas verme anneciğinin vardır bir bildiği, bak nasıl haklı çıkmış
    gördüğündede merhaba merhaba o kadar aman diyim dikkat et canım...

    amanin herkesde bi yaşam koçu, bende mi olsa ne yapsam hahhahha


    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. darkoliveecım sorma canım ya yapısık sakız gıbıler mubarek bırı bıraksa dığerı pesımde bende anlamadım :) anneler hep haklıdır zaten :) evt canım herkeste bı yasam kocluğu merakı nası bıseyse ağzı olan konusuo :) sevgıler :)

    YanıtlaSil
  5. Aman biricitim nasıl kızlar bunlar böyle, birbirlerinin arkasından konuşup daha sonra kanki halleri.

    Valla öpüyorum anneni :) bak seneler öncesinden bilmiş nasıl bir kız oldugunu.

    Diyen Aslı çayını düşünceli düşünceli yudumlar..

    YanıtlaSil
  6. Aslıcım gercekten annem anlamıs :) bırıcıtte kahvesını ıcıyor dusunmeden cunku boyle ınsanları dusunmeye bıle gerek duymuyor ;))

    YanıtlaSil
  7. Ne takıyorsun öyle insanları ya. Bırak gitsinler, ne halleri varsa görsünler. Uğraşmaya bile değmez. Vakit kaybı bir kere.

    YanıtlaSil
  8. Elif Ayvaz yazmasam ıcımde kalırdı :)) bos bos ınsanlar ıste :) vakıt kaybı bencede :)

    YanıtlaSil
  9. Buna benzer bir olay benimde başıma gelmişti,bir an okurken olayı yaşadım sanki:)Anlatım tarzına bayılıyorum,insanın okudukça okuyası geliyor,ilham perilerinin sana daha sık uğraması dileğiyle:)
    modask.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. aman tanrım ne kızlar var ne tehlikeliler be vay canına !
    iyi olmuş konuşmadığın onlarla canım :))

    YanıtlaSil
  11. ya biricitim niye takıyorsun kafana. bu tıplerden her yerde var. misal benim unv.de yedigimin içtigimin ayrı gitmediği bir arkadasım vardı, dost sanıyordum onu.son sınıfta gözüm açıldı. kız en sonunda şimdi nişanlım olan erkek arkadasımı cesıtlı sosyal paylasım sitelerinden ekleyip yavsamaya baslayınca bıcak gıbı kestım arkadaslıgı. halbukı benden her hoslanana "bu benım olsun mu " dıye atlamasından anlamam lazımdı. salak ben, sakadır deyıp gecmıstım her seferınde :D kac senedir konusmuyorum, aynı sektorde rakıp fırmalarda calısıyoruz bır de, hala arkamdan saydırmaya devam edıyormus. gecen de linkedin de eklemis. hanımefendı cızgımden kayıp bir gun kafa goz dalacam o olacak

    YanıtlaSil
  12. insan 7'sinde neyse 70'de de odur diye boşuna dememişler,

    YanıtlaSil
  13. lise,üniversite illlaki bunlardan birtane var ne yaparsan yap kaşına çıkıveriyorlar.Birdaha karşına çıkarmasn Allah biricitcim

    YanıtlaSil
  14. mod ask tesekkur ederım anlatım tarzımı beğenmene sevındım :) sevgıler :)

    YanıtlaSil
  15. irituruncubalik canım kımseye guven kalmadıkı dıkkatlı olmak lazım samımı olduğun ınsanları dıkkatlı sec canım burası İstanbul:))

    YanıtlaSil
  16. Gamzecim su ana dek benım sevgılıme asılanı gormedım beğendıklerını soyleyen cok olurduda yanı ulu orta asılanı yakalasam bende kafa goz dalarım zaten oyle ınsanla arkadas olunmaz canım benım ıyı yapmıssın sende :)

    YanıtlaSil
  17. Dürr-i Yektacım doğru dıyosun malesef karakter huy değısmıo asla asla:)

    YanıtlaSil
  18. Kırmızı Evin Cadısı doğru dıyosun canım gercekten dıkkatlı secmek lazım arkadasları kımsenın karsısına cıkmasın boyle ınsanlar, sevgıler canım :)

    YanıtlaSil
  19. ya ne biçim insan bunlar valla anlam vermek çok zor, bi de gelip gelip seni buluyorlar, bunları belediyeye ihbar etmek lazım :))) öpücükler Biricitime :)

    YanıtlaSil
  20. Mayacım sorma canım her yerde benı buluo bunlar bende anlamadımkı :)))opucukler sevgıler mayacığıma :D

    YanıtlaSil
  21. ♥Nilays World Fashion♥ oyleyımdır ama gıcık edıldığımde yoksa kedı gıbı ınsanımdır :))

    YanıtlaSil
  22. Entresan. Kiz arkadaslarim bana hep kizlarin birbirlerinin arkadaslarina bakmayacagini soylemislerdir. Demek ki yalanmis. Kankilik ruhu filan diye birsey yokmus. Tevfik Elcioglu
    Bu bloga adsense nedeniyle goz atarken denk geldim, yazilar benim ilgimi cekti okudum ve begendim. Verilen kararla benim ilgim yok. Ben denetim grubuna degil destek grububa katki sagliyorum.
    Cepten yaziyorum. Yazim hatalari icin ozur.
    Tevfik Elcioglu

    YanıtlaSil
  23. Tevfik Elçioğlu merhabalar blogumu beğendığınız ıcın tesekkur ederım kankalıkta durum aslında oyledır ama benım arkadaslarımın arasında bu durum olustu genelde bakılmaz ama karaktere bağlı.Adsense ıle ılgılı malesef kı dedığım gıbı blogum beğenılmemıs sanırım olsaydı sevınırdım ama neyse sağlık olsun dıyorum:)ılgınız ıcın tesekkur ederım

    YanıtlaSil
  24. Böylelerini farkettiğin an arkana bile bakmadan son hız kaçacaksın :) Ama maalesef sürekli çıkıyorlar insanın karşısına :(

    YanıtlaSil
  25. sevdacım Allah'a havale edeceksın boyle ınsanları gereksız ınsanlara hıc gerek yok :)

    YanıtlaSil
  26. biraz geç oldu ama her şey Facebook um suçu yıllardır kapalı kafam rahat artık böyle şeyler yaşamıyorum:)

    YanıtlaSil