28 Temmuz 2012 Cumartesi

Bahçemde Yeşeren Umutlar


Küçük Mucizeler Dükkanı ve Bir Yumak Mutluluk kitaplarının yazarı Debbie Macomber'in yine bir solukta okuduğum devam kitabı Bahçemde Yeşeren Umutlar kitabında bu kez Lydia'nın arkadaslarından Susannah'ın hayatına yolculuk yapıyoruz.Susannah mutlu bir evlılığı olan,ıkı yetıskın cocuğuyla hayatına devam eden bir kadındır.Birgün annesinin rahatsızlığı ile annesine bakmak için evine gider fakat anıları cocukluğu genç kızlığı zamanında yasadığı seylerle tekrar karsılasır.

Kızdığı,kırıldığı,affedemediği ve üzüldüğü seylerle yüzleşir.Çok sürükleyici bir sekılde devam eden kitap nefes aldığımız sürece hiç birşey için geç kalmış sayılmayız cümlesini bize anlatmayı başaran,umut dolu bir kitap.Bu seferde hayat Susannah için sürprizlerle doluydu..
Kitabın son bölümünde serinin 4.kitabı Mucizeler Dükkanına Dönüş'den kısa bir bölüm konulmuş.Burada Lydia ve Susannah tanısıyorlar,yine merak ve heyecan dolu bir kitap bizleri bekliyor.Mavi Umutumada cok tesekkur ederım bu kitabı bana hediye ettiği için:)

Biricit Debbie Macomber'le tanısmayı çook istiyor.:)

8 yorum:

  1. Ben de seversek okudum üç kitabınıda... Ortak noktalarda buluşmak ne güzel oluyor...
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende cok beğendım dorduncuyude merakla okuyacağım:) ortak noktalarda olmak cok guzel bı duygudur:)

      Sil
  2. İlk iki kitabını büyük bir iştahla okumuştum :) Üçüncüsünün konusunun farklı olduğunu anlayıp, dördüncüden devam ettiğini öğrenince konuyu soğutmadan hemen dördüncüyü bitiriverdim. Bahçemde Yeşeren Umutlar'ı da çok merak ediyorum doğrusu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ucuncu kıtabıda cok guzel benden soylemesı:) evet ucuncu kıtap tamamen farklı.ama dorduncude yıne anakonuya donuyorlarmıs.
      bende dorduncusunu cok merak edıyorum bakalım en kısa zamanda okurum umarım:)

      Sil
  3. Canım sadece Küçük Mucizeler Dükkanını okudum, diğer kitaplarını da çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diğerlerinide okumalısın canım tavsıye ederım:))

      Sil
  4. Ben küçük mucizelerle basladim iş ve evlilik telaşı yüzünden sıra gelmedi ;))tavsiye ediyorsan devamı gelsin ;)) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesınlıkle tavsıye ederım:) butun serisini okumalısınız hatta dorduncuyude merakla okuyacağım sanırım:) sevgıler

      Sil