2 Ağustos 2012 Perşembe

Blogum Dergisi Ağustos Sayısında Biricit Yazıları:)

Blogum Dergisinin teklifi üzerine İlk Sayısında , Haziran ayında iki tane yazım yayınlanmıştı bende hepinize duyurmuştum:)) Ağustos ayındada yazılarım,teklifleri üzerine Blogum Dergisinde Sayfa16-17-18-19 da.Blogum Dergisindeki birbirinden değerli blog yazarlarıyla aynı dergide olmak çok keyif verici,her renge hitap eden Blogum Dergisinin Ağustos Sayısını bence çok keyif alarak okuyacaksınız:) Blogum Dergisine,bana bu güzel keyfi yaşattıkları için teşekkür ediyorum:) 











Biricit, Blogum Dergisinde yer aldığı için çoook mutlu :)

4 yorum:

  1. Ben de Eylül'de 30 yaşına ayak basacağım. Ne tuhaf bir duygu değil mi :) Bir kadının en güzel göründüğü yaşmış zaten. Öyle diyorlar. Sormak lazım eşe dosta. Farkındaysan bıraktım yazını 30 yaşa kitlendim. Başa alıyorum, tebrikler ve inşallah hep güzel platformlarda adından söz ettirirsin :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tuhaf bi duygu ınsan cok farklı hıssedıo sankı bı devrın bıtısı baska bı devrın baslangıcı gıbı:)) o zaman ben su anda en guzel gorunduğum yasımdayım:) buna cok sevındım:))) henuz 30 yasına gırmeden baslıyo zaten bu 30 yas dusunmelerı:) bendede bıkac ay oncesınde baslamıstı,beğenmene cok sevındım cok tesekkur ederım sevgıler:)

      Sil
  2. evet, hatta ben de böyle yapsam daha da güzel olucakmış :)) tatlım ellerine sağlık çok güzel olmuş yazıların ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bı dahakıne artık:) tesekkur ederım canım senın yazında harıkaydı cok beğendım:)

      Sil