4 Ocak 2013 Cuma

Üç Kuruş Fazla Olsun,Biscolata Erkeği Olsun!:)



Biscolata erkeklerinin en önemli özelliği,yakışıklı,duyarlı,güçlü,kuvvetli olmaları,maşallah yani yumurta gibi oğlanlar!:)
En güzel özellikleri ise;romantik,esprili,kadını için bişeyler yapan(kurabiye bile olsa yinede yapıo ya) erkekler..



Biscolata reklamlarında dikkatinizi çeken şeyler oldu mu,aslında sadece yabancı erkekler yok reklamda,bizim erkeklerimizde var,oradaki ağaçlar,masalar varya onlarda bizimkiler..:))
Hani hiç romantik olmayan,sevdiği kadın için hiçbişey yapmayan,odun erkekler hani hepimizin az çok tanıdığı,tanıdıklar arasında olan,çevresindeki kız arkadaşlarının sevgililerinin,eşlerinin arasında olan,en azından hayatında bi kezde olsa karsılastıkları öküzlerde var reklamda,hani kütük gibi deriz ya..



Erkeklerin gözdesi olan Victoria Secret Mankenlerine rakip olarak çıkan Biscolata Erkekleri gibi olsanız birazcık ne olurdu?Eşlerinize,sevgililerinize birazcık öyle davransanız ne olurdu?Victorya Secret Mankenleri gibi sevgili,eş istiyorsunuzda,siz Biscolata Erkeği olabildiniz mi acaba?
Victoria Secret Mankenlerinin yılbası özel defilesiyle aynı anlarda yayınlanan,Biscolata Yakışıklılarının reklam filmiyle başbaşa bırakıyorum sizi,umarım 2013 biscolata kıvamında,çikolata tadında geçer!:))



Biscolata erkeğini bulan ve 2013'e kendi biscolata erkeğinin gözlerine bakarak giren Biricit derki;umarım gönlünüzdeki biscolata erkeğinizi bulursunuz.:)
resimler alıntıdır.


22 yorum:

  1. :):):) Tasarım harikaları:) Ya Biricit bi de masalara, ağaçlara haksızlık etmeseydin keşke yazında yahu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah özenmişte yaratmış:)) doğru dıosun masanın ve ağaçların bile hayatımıza faydaları var:)

      Sil
  2. bebeklerimmmmm, gelin banaaaaa..

    YanıtlaSil
  3. Bence en önemli özellikleri, sonunda birinin kadınları da düşünüyor olmaları.. Bu reklamlar olmasa da bütün ürünleri tarafımızdan itinayla yenilirdi :)Ama erkeklere inat, kadınların göz zevkine hitap edilmesini destekliyorum!
    Bi de buradan Biscolata Mood a sesleniyorum.. çok çabuk bitiyorsun :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) haklısın kadınları dusunen bı reklam kampanyası yapmıslar ama cok basarılı oldukları kesın:) tadıda gayet guzel o konuda ayrı bı konu tabııkı:)

      Sil
  4. bir ben mi beğenmiyorum bu adamları nedense bana çok çekici gelmiyorlar.:) ayrıca yapay gibiler gerçekçi gelmiyorlar bana nedense

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zevk meselesı bısey dıyemem canım o da senın zevkındır:)

      Sil
    2. hakkaten gerçek mi bunlar ya:p

      Sil
    3. :)) halusınasyon deıl canım gercek gercek:))

      Sil
  5. Taşşş gibi delikanlılara yumurta dedin ya, kaybol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. puhahaha :)) ama yumurtanında katı yumurta cesıdı var:) valla akca pakca yakısıklı adamlara yumurta gıbı oğlan derler bızım oralarda:)

      Sil
  6. :)

    biskolatan 'la mutluluklarrrrrr ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım cicileydicim:)) ınsallah:)

      Sil
    2. biricitim bu sana özel.. cnm ben oje kuallanmadığım için katılmak istemedim ama yinede duyurusunu yapmak istedim.. Tşkler düşünüp hatırlayıp yazdığın için.. ;)

      Sil
    3. ben tesekkur ederım canım,unuttun yada yorum gelmedı sanmıstım,cok tesekkurler:) sevgıler

      Sil
  7. Önceden Bulunmaz Hint Kumaşıydı şimdi ise Biscolata erkeği,nuh'un gemisini bulma şansın daha yüksek arayışında başarılar dilerim biricit..:)

    YanıtlaSil