10 Mayıs 2013 Cuma

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL YÜZLERCE HEDİYE SEÇENEĞİ GRATİS’LERDE…

        

        Anneler her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor. Anneler Günü’nde onları mutlu edecek birbirinden güzel ve kaliteli hediye alternatifleri ise Türkiye’nin kişisel bakım marketi Gratis’te sizleri bekliyor. Gratis’in yüzlerce marka ve binlerce ürün seçeneği arasından annenizin zevkine en uygun hediye alternatifini seçmek ise size kalıyor. Üstelik Anneler Günü’ne özel kampanyalar da şimdi Gratis’te…















        O, şimdiye kadar önce sizi düşündü. Sevgi ve şefkatten oluşturduğu bir dünyada büyümenizi sağlarken, tüm fedakârlıkları üstlenmekten de çekinmedi. Sevincinizi, mutluluğunuzu sizinle paylaşırken, üzüldüğünüzde teselli etti. Bu arada doğal olarak kendini de biraz ihmal etti. Şimdi Anneler Günü için alacağınız güzel bir hediyeyle sizin de ona verdiğiniz değeri hatırlatma vakti geldi. Anneniz için en özel hediye alternatifleri ise Gratis mağazalarında… Gratis’lerde cilt ve vücut bakım ürünlerinden ithal parfüm ve kozmetik malzemelerine, annenizin ev dekorasyonunda kullanabileceği mum ve biblo gibi dekoratif eşyalardan cüzdan ya da bozuk para çantası olarak yararlanabileceği cüzdanlara, birbirinden şık küpe, bilezik, tokalara kadar sayısız seçenek bulmanız mümkün. Siz de birçok seçenek arasından dilediğinizi seçerek annenizi mutlu edebilirsiniz.
        
        Anneler Günü’nden önce mutlaka bir Gratis mağazasına uğrayın, çok özel kampanyalarla anneniz için en güzel hediyeleri alma fırsatını kaçırmayın.



*Basın Bültenidir.

6 yorum:

  1. bu indirimi kaçırmamam gerekiyor :)

    YanıtlaSil
  2. Anneler günü indiriminden yararlanmak lazım fırsattan istifade :)

    YanıtlaSil
  3. Yarın son gün, gidip yine bir tur atasım var yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bugun yine bakmalı zira ben yine bakamadım her indirim zamanı gibi ben indirim biter oyle giderim:))

      Sil