17 Mayıs 2013 Cuma

Gül Limanı Oteli


 Gül Limanı Oteli, Debbie Macomber'in yine çok güzel olan kitaplarından birisi. Ben uzunca bir süre de okudum, belkide sindire sindire tadına vararak okumayı seçtim ya da kafamdaki düşüncelerin etkisi ile uzun sürede okudum, bilmiyorum ama yine de çok hoşuma giden bir kitap oldu, son bölümlere doğru heyecan ölçüsü daha da arttı. Her Debbie Macomber kitabı gibi yine umut dolu bir kitap.

 Sedir Koyu'nda bir otel açan eşini kaybetmiş olan Jo Marie Rose yeni bir hayata yelken açmak isterken, yüreğindeki acıyı azaltmaya çalışmaktadır. Otelini açtığında oteline gelen ilk müşterileri ise Jo Marie Rose kadar acı doludurlar, geçmişleriyle hesaplaşmaya ve belkide çözmeye Sedir Koyu'na gelen, otelin ilk müşterileri Josh,Abby ve yeni bir hayat kurmaya çalışan Jo Marie Rose'un başlarına nasıl sürprizler gelecek? Debbie Macomber'i akıcı ve umut dolu tarzıyla bütünleşen Gül Limanı Oteli tavsiye edeceğim kitaplardan, geçmişle hepimiz korkmadan yüzleşmeliyiz bence:)

Biricit derki, geçmişte yaşamayın, kendinizi suçlamayın, hayat herşeyiyle yaşamaya değer,Debbie Macomber'in kitaplarını okumak ise hayatın en güzel anları..

8 yorum:

  1. insanın içine yaşama tutunma isteği aşılayan bi kitap, Debbie'nin diğer kitapları gibi.
    kendimi umutsuz hissettiğimde elim tekrar bu tarz kitaplara gidiyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Debbie Macomber'in kitaplarına bayılıyorum:) insana umut veriyor

      Sil
  2. Bence Melekler Korusun 'u da denemelisin muhteşemdi :)

    YanıtlaSil
  3. Kitabı okuma isteğim geldi,kısmet olur mu bakalım:)

    YanıtlaSil
  4. okuyup beğendiğim bir kitaptı
    sevgiler

    YanıtlaSil