28 Nisan 2015 Salı

Prozinc Plus Şampuan Deneyimim


Prozinc Plus Şampuanı bir aydır uyguluyorum. Çok merak ettiğim bir üründü. Yengem Prozinc'in saç bakım losyonunu daha önceden kullanmıştı ve çok memnun kalmıştı. Prozinc serum; yengemin sürekli dökülen saçlarına çok faydalı olmuştu, saçları dökülen okuyucularım ve saç problemleri olanlar varsa hem şampuanını hem de losyonunu denemeliler. Losyonu saçlara kuruyken uygulanıyor, renklendirici ve paraben içermiyor, yengemin çok fayda bulduğu bir losyondu, saç dökülmesini tamamen azalttı, durdurdu diyebilirim.




Gelelim benim deneyimime:) Ben ürünler hakkındaki yorumlara da ürünlerin içeriğine de dikkat eden bir kullanıcıyım. Sürekli olmasa da iyi içerikli ürünleri kullanmaya özen gösteriyorum. Prozinc Şampuanın içeriğinde paraben ve sodyum lauril sülfat bulunmuyor. Rengi kiremit kırmızısı rengi. Uygularken ıslattığım saçlarıma, diplerini iyice köpürtüp sonra da suyla durulayarak uyguladım. Masaj yaparak, dairesel hareketlerle uyguladım ve yıkadım.

Prozinc ürünlerini kullanılırken başka ürün kullanmamanız gerekiyor, şampuan vs. gibi. Dermatolojik olarak test edilmiş bir ürün. İki günde-üç günde bir uyguladım, uygulamadığım zamanlarda saçımda rahatsızlık, kepeklenme hissettim, fakat bu şampuanı uyguladığımda bunların düzeldiğini gördüm, saç diplerimde ferahlama hissettim ve bu her şampuanda hissettiğim bir durum değil. Tüm saç tiplerine uygun bir şampuan ve saçlarımın dökülmesini engellediği gibi canlandırdı ve kaşınmasını da önledi.  İçeriğinde çinko tuzu da bulunuyor bu da saç derisindeki sebum kontrolunu sağlıyor. Problemli saçlar için önerebileceğim bir ürün. Zaten sadece eczanelerde bulabiliyorsunuz bu saç ürünlerini. Kokusu da güzel.

Prozinc bu güzel ürünü düzenlemiş olduğum yaseminkokuluevent'ta hediye etmişti, destekleri ve güzel hediyeleri için çok teşekkür ediyorum. Bende yengem kadar memnun kaldım ürünlerinden :)



Biricit saç bakımı çok önemli ihmal etmeyin diyor:)



12 yorum:

  1. ben de çok seviyorum bu şampuanı..

    YanıtlaSil
  2. umarım kimsenin saçı hiçbir zaman dökülmez..

    YanıtlaSil
  3. Bende kullanmaya başlıyacağım bunu çok yararlı oldu verdiğin bilgiler inşallah saç dökülmemi engeller:))

    YanıtlaSil
  4. bende yağlı saç derisi için olanını kullandım bakım maskesiyle birlkte şampuan güzeldi ama bitti :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yenisi gelecek o zaman canım güzel bir şampuan losyonunu da yengemden dolayı tavsiye ederim denemediysen denemelisin:)

      Sil
  5. Merhabalar blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım. Banada beklerim. Sevgilerle...

    www.beautybygizzy.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  6. Hiç kullanmadım denemek isterim.

    YanıtlaSil