16 Ağustos 2015 Pazar

Vanilya Club Ağustos Ayı Güzellik Kutusu



Vanilya Club ağustos ayı güzellik kutusunda bu ayki markalar; Botanics, LCN, Nikki Beach, Refecto Cil, Pembe Tılsım,La Casadelos Aramos,Bio Silk ve Lasplash.






Botanics'in vücut bronzlaştırıcısı bahar da deneyeceğim ürünlerden. Anında bronzluk vaat ediyor.LCN oje pembenin çok şeker bir tonunda, deneyimimde blogumda olacak.Refectocil Kaş Kirpik boyası saçlarımın rengini değiştirirsem uygulayacağım bir ürün. 


Pembe Tılsım zeytin yağlı sabunu çok sevimli bir pakette:)Çeyizimde bir sabun koleksiyonum olduğunu söylemiş miydim  :)) Bio Silk İpek Mucizesi ise saç bakımında kullanacağım bir ürün. Lasplash'ın pembe maskarası ise en ilginç bulduğum ürünlerden, La Casadelos Aramos spreyli oda kokusunuda daha önce denemiştim, vanilyalısı gerçekten çok hoş odaya da giysi dolabıma da sıkıyorum. Nikki Beach parfüm ise oldukça hoşuma gitti güzel bir kokusu var etkileyici bir koku :)



Her ay birbirinden farklı güzellik ve bakım markalarıyla tanışmak istiyorsanız Vanilya Club'a üye olup, yeni güzellik markalarını keşfedebilirsiniz. 

Biricitin güzellik denemeleri devam edecek..:)

3 yorum:

  1. diğer aylara göre fena değil ama yine de alınacak hale gelemedi hala vanilya :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir sans ver canım :) son aylarda urunleri daha cesitlendi bence

      Sil