23 Ağustos 2016 Salı

Son Zamanlarda Yaptığım Alışverişler(Kozmetik-Giyim-Kitap)


Son bir kaç aydır yaptığım alışverişlerimi yoğunluğumdan fırsat bulup ancak yazabiliyorum:)) Çantadan ayakkabıya, kozmetikten kitaba kadar son zamanlarda yaptığım alışverişleri bu yazımda okuyabilirsiniz. 



Çanta ve ayakkabılarımı Bakırköy'deki bir mağazadan aldım, babetlerim 20TL civarındaydı, püsküllü botumu ise 35TLye almıştım. Çantalarda 20TLydi. 

İşyerinde babetler çok rahat oluyor, botumu ise bu kış deneyeceğim bakalım nasıl olacak:)

Uzun zamandır aradığım bileğe kadar dar siyah pantolonumu Koton Mağazasında buldum, Flo'dan ise görmüş olduğunuz kuru kafalı spor ayakkabıları almıştım, 30TLydi ikisi de şimdi ayakkabılar indirime girmiş olabilir.



Yine Flo Ayakkabı'dan aldığım bu iki spor ayakkabı da 20TLydi.


Bu minik hediyeyi ise benim için önemli birisi için aldım fakat değdi mi değmedi mi çokta umurunda mıydı aldığım kişinin en ufak bir fikrim yok, şimdi görüşmüyoruz çünkü:) Cidden Sylvester'ı çok aradım çok zor bulmuştum.


Watsons'ın indirim zamanlarından 2 al 1 öde, bir alana 2.cisi yüzde elli indirimli kampanya döneminden aldıklarımdan. Vanilyalı duş jeli çok güzel kokulu bir jel. Sansiro'nun iki kokusunu da ilk defa aldım, ikisi de çok hoş, çiçeksi kokular.



Yine Watsons'un bir indiriminden aldıklarım; Palmolive duş jelinde kampanya vardı, bir alana bir bedavaydı, vücut fırçası ve Maybelline rimel ise ihtiyaçtan aldığım ürünler:) Kampanya ve indirim dönemlerini takip etmek gerekiyor cidden güzel şeyleri uygun fiyata alabiliyorsunuz, neredeyse her hafta indirimler var Watsons'ta.


Ayakkabılarım yaza özel alınmıştı, evime yakın bir mağazadan aldım, 25TL fiyatları.





T-Shop'a tesadüfen girip aldığım ürünler; Bioblas saç boyalarında bir alana bir bedava ve bazı deodorant ürünlerinde de 5TL gibi bir fiyat vardı, dayanamadığım için aldıklarımdan :)


LC Waikiki'den aldıklarım ise; pembe bikini 35TL civarında, çanta 20TL, jean kapri pantolon ise 25TL civarındaydı.


En son aldığım ise kitapyurdu'ndan aldığım 3 farklı kitap, şimdi Elif Şafak'ın Havva'nın Üç Kızı romanını okuyorum, 3 kitabı 48TLye aldım, indirimli kitapları kitapyurdu'nda bulabiliyorsunuz. Tavsiye ederim:)


8 yorum:

  1. bu yaz sana çalışmış belli ki :D hepsi ihtiyaç iyi günlerde kullan tatlım.

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan Yasemin'cim.Çok güzel parçalar seçmişsin ancak sandaletlere bir ayrı bayıldım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim tatlım :) sandaletlerimi bende çok beğeniyorum:)

      Sil
  3. kuru kafalı beyaz ayakkabı çok cici. Palmolive zaten en sevdiklerimden.

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan ayakkabılar çok hoş :)

    YanıtlaSil