14 Ekim 2016 Cuma

Mutlubi.com ile Tanıştınız mı? :)


Herkese harika bir hafta sonu diliyorum, bugün sizlere yeni tanıştığım bir siteden bahsedeceğim. Mutlubi 'u duydunuz mu?, sevdiklerinize özel tasarım çiçekler göndermek için mutlaka tanışmanız gerekiyor:) 


Bir hikayesi olan özel tasarım çiçeklerde; Kırmızı Gül(anılara yolculuk), Kalanşo Çiçeği (anne kuzusu), Beyaz Gül (Londra), Beyaz Gül (Eyfel Kulesi),Kalanşo Çiçeği (yeni bebek), Kalanşo Çiçeği (Paris),Kırmızı Gül (çiftlik evi), Gül Aranjmanı (doğum günü), Beyaz Gül (güneş kadar), Mor Orkide (Huzurlu Yaşam), Sukulent (ince aşk) gibi çeşitleri bulunuyor. Çiçeklerin isimlerine dikkat ederseniz ne kadar farklı ve duygulu bir çiçek hediye sitesi olduğunu anlıyorsunuz. Her çiçeğin kendi sayfasında kendine özel hikayesini okuyabiliyorsunuz ayrıca nasıl bakacağınıza dair de bilgiler yer alıyor. 


Özel tasarım çiçeklerin dışında; özel tasarım takılar ve teraryumlar da bulunuyor mutlubi.com'da.

Sevdikleriniz için farklı ve anlamlı çiçek tasarımlarını mutlubi da bulup, İstanbul'da bulunan sevdikleriniz için çok hoş sürprizler yapabilirsiniz, ben annem için bu çiçeği seçtim, annemin de çok hoşuna gitti, sizlere de tavsiye ederim :) Mutlubi'da sevdiklerinize harika sürprizler yapabilirsiniz. Benim seçtiğim çiçek Özgür Ruh :) Mor Orkide











2 yorum:

  1. Mutlubi'yi sosyal medyada ilgiyle takip ediyorum, henüz ürünleriyle tanışmadım ama fotoğrafları bile çok güzel, hayran oluyorum :)

    YanıtlaSil