20 Ocak 2017 Cuma

Görümce ve Dönerse Senindir Filmleri Yorumlarım

İstanbul'da hava yağmurlu ve çok soğuk. Hafta sonu planlarınız için size iki keyifli film önerim olacak, bu havada yapılacak en güzel şeylerden birisi de sinemaya gitmek bence. İnsanın içini açacak, güldürecek filmleri izlemek ise bu havalarda en çok tavsiye edeceğim şeylerden birisi. Geçtiğimiz haftalarda izlediğim 'Görümce' filminden ilk olarak başlayacağım. 



Tür : Komedi 
Yönetmen : Kıvanç Baruönü 
Oyuncular : Gupse Özay , Buğra Gülsoy , Eda Ece , Zeynep Kankonde , İnci Pars 
Senaryo : Gupse Özay 
Yapımcı : BKM



'Görümce' filmi; kardeşini her şeyden çok seven, fazlasıyla hatta aşırı derece düşkün, herkesten kıskanan bir abla ile erkek kardeşi ve onun kız arkadaşı ile arasında geçen komik bir hikayeyi anlatıyor. Yeliz; erkek kardeşi Ahmet'in sevgilisi Deniz ile anlaşabilecek mi, neler yaşayacaklar bu komik macerada, merak ediyorsanız izlemeniz gerekli. Oldukça komik bir film, Gupse Özay'ı çok severim, filmdeki oyunculuğunu da çok beğendim. Aynı zamanda senaryo da kendisine ait. Beraber izlediğimiz arkadaşımla gülmekten koptuk diyebilirim. Eğlenceli ve başarılı buldum.



Tür : Komedi , Romantik 
Süre: 109 Dak. 
Yönetmen : Erol Özlevi 
Oyuncular : Murat Boz , İrem Sak , Yasemin Allen , Serhat Özcan , Uraz Kaygılaroğlu Senaryo : Gizem Elçi , Oğulcan Türe 
Yapımcı : Timur Savcı , TAFF Pictures

'Dönerse Senindir' filminin konusu ise; Murat Boz yani reklam fotoğrafçılığı yapan Mehmet; çok sevdiği aşık olduğu Selin'den (Yasemin Allen) ayrılır. Fakat eski sevgilisini unutamaz, aşk acısı çekmektedir, tam bu sıralarda Defne (İrem Sak) ile tesadüfen karşılaşırlar.  Eski sevgilisini yeniden kazanmak isteyen Mehmet; Defne'den yardım isteyecektir. Eski sevgilisi Mehmet'e geri dönecek mi? Hangi komik olayları yaşayacaklar ve eski sevgilinizi unutamadıysanız, planlar yapıp onun geri dönmesini düşünüyorsanız bu filme gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim. Eğlenceli ve çok komik bir film, İrem Sak'ı da sevdiğim için benim için gerçekten izlerken harika dakikalar geçirdiğim bir film oldu.  

İzlediğim iki filmi de hafta sonu ne yapsak ne izlesek diye düşünenlere tavsiye ederim, en azından bir kaç saatliğine de olsa hayatın koşuşturmasından uzakta kalıp gülerek vakit geçirebilirsiniz.

4 yorum:

  1. Görümce filmini izlemiştim ve çok güldüm gerçekten eğlenceli bir film. Murat Boz'un filmi için hiç olumlu yorum duymayınca gitmekten vazgeçtim ama konusu eğlenceli görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet cok eglenceliydi gercektende dönerse senindir de eglenceli

      Sil
  2. Görümce filmine bende müstakbel görümcemle gittim ahahah . Çok eğlendik açıkçası.:)

    YanıtlaSil