12 Mart 2018 Pazartesi

Nays Collection Parfüm ve Kozmetik Ürünleri Deneyimim



Herkese mutlu haftalar dilerim. Yeni bir haftaya yeni bir markanın ürünlerinin deneyimi ile başlamak istedim. Nays Collection ürünleri ile yeni tanışıyorum. Nays Collection uzun yıllardır parfüm sektöründe olan bir marka. Ünlü parfümlerin mua dillerini bulabiliyorsunuz. Makyaj mendilleri ve ıslak mendilleri ise yeni ürünleri arasında yer alıyor. 




Öncelikle parfümlerinden bahsetmek istiyorum. Bendeki parfümleri 7 no- Carolina Herrera Good Girls, erkek kokusu Giorgio Armani Acqua Di Gio - Ten 10, diğer kadın kokuları ise; Versace Bright Crystal - 28 no. Birebir orjinal kokularına sadık kalınmış ve 24/48 saat süresi arasında da kalıcı parfümler. Bazı parfümlerin kalıcığı uzun sürmüyor ama bu markaya ait parfümler oldukça kalıcı. 

Nays Collection Islak Mendilleri: İki ıslak mendilleri de ph 5.5 özelliğe sahip, Alkolsüz ve Parabensiz. Siyah olan aloevera içerikli ve hoş bir kokuya sahip. Kalıcı temizlik sağlayan yüksek kaliteye sahip ıslak mendiller. En güzel özellikleri paraben içermemesi, güvenle kullanılabilir ürünler olması. Beyaz olan e vitamini içerikli parfümsü kokusu var. 



Nays Collection Makyaj Mendilleri:  Makyajımda uygularken hem göz makyajımda, rimelimi çıkarırken hem de genel makyajımda başarılı bulduğum bir ürün. Rimel çıkarmak bildiğiniz gibi makyaj temizleme mendillerinde oldukça zor olabiliyor ama Nays Collection makyaj temizleme mendilleri ile kolayca çıkardım, başarılı buldum bu açıdan. Kokusu da çok güzel. İçeriğinde cilde zararı olmayan bir içerik barındırıyor. Cildimde herhangi bir alerji ve kuruluk yapmadı. 

Nays Collection'un oda kokuları da bulunuyor, geçtiğimiz hafta katıldığım etkinlikte deneme imkanım oldu, oda kokuları da çok güzel bir kokuya sahipti. Eğer Nays Collection Kozmetik Ürünleri'ni denemediyseniz, denemeniz gereken markalardan birisi olduğunu söyleyebilirim. Instagram sayfalarından ürünlerine detaylıca bakıp sipariş verebilirsiniz. https://www.instagram.com/nayscollectionn/

Nays Collection'a ürünleri ile beni tanıştırdığı için çok teşekkür ederim.



6 yorum:

  1. bu ara sık sık gördüğüm bir marka ama hiç denemedim güle güle kullan canım .-)

    YanıtlaSil
  2. Parfümlerinin kokusuna bayıldım..Ohhhh mis kokulu günlerde kullan inşallahhh :)

    YanıtlaSil
  3. Eşim de bende parfümlerin kalıcılığına bayıldık :D sende güle güle kullan bu arada makyaj temizleme mendilleri harika kokuyor.

    YanıtlaSil