21 Ocak 2019 Pazartesi

Kamil Keskin İkili Takım Modelleri Seçenekleri

Kamil Keskin İkili Takım Modelleri Seçenekleri



Kapalı giyim kıyafetleri bulmak her zaman diğerlerine göre daha zor olmuştur. Bulduklarınızın da kimisi çok süslü, kimisi fazla salaş olabiliyor. Bazıları fazla kalitesiz belki de. Belki de yaşınıza ya da zevkinize uygun değil. Siz de kapalı giyim konusunda kıyafet bulmakta zorluk mu yaşıyorsunuz? İstediğiniz türde kıyafet bulamıyor musunuz? Ya da bulduğunuz kıyafetler size hitap etmiyor, daha sade modeller mi arıyorsunuz? O zaman sizler için hazırlanan yeni model bu ürüne bakmaya ne dersiniz?


Pantolon ve tunikten oluşan bu model rahat ve aynı zamanda şık olmaları ile ön plana çıkıyor. Geniş kesimli tunikler oldukça rahat ve kullanışlı. Bilek hizasındaki ispanyol paça pantolonlar ise vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde. Ürüne genel olarak baktığımızda tamamı ile kapalı kişilerin ihtiyacını karşılayacak düzeyde.


Zarif detaylar...


Bu modelin tuniği bisiklet yakalı olmakla birlikte kollarının ucu büzgülüdür. Krep kumaştan hazırlanan bu tunik etek ucuna doğru genişleyen A kesime sahiptir. Pantolonu ise yine krep kumaştan ve hafif ispanyol paçadır. Şık olmak istediğiniz zamanlarda topuklu ayakkabı ile kullanabilirsiniz. Gündelik kullanmak istediğinizde ise spor ayakkabı ile kullanabilirsiniz. Bu modelin bej, haki, kiremit, mavi, siyah, vizon, saks, bordo, gülkurusu ve gri olmak üzere on farklı rengi mevcuttur. 36, 38 ve 40 bedenleri vardır.


Kombin yapması kolay parçalar...



Kapalı giyimde aranan kıyafetin bulunması dışında bir diğer sorun daha vardır. Kıyafetlerin birbiri ile kombin yapılması. Bu her zaman çok zor olmuştur. Bazen eşarbınızın deseni kıyafetinize uymaz ya da şalınızın rengi kıyafetiniz ile örtüşmez. Takı takmak istersiniz ama araya karışır gider. Bu ürün yani kamil kesin ikili takım tesettür sizi tüm bu dertlerden bir çırpıda kurtarıyor. Desensiz ve tek renk olması kullanan kişiye istediği aksesuarı takma ve istediği renkteki diğer kıyafeti ile kombinleme olanağı tanıyor. Çoklu kolyeler ve desenli şallar ile şıklığınızı ön plana çıkarabilirsiniz.


Modern tasarımlar...


Son zamanlarda yükselişe geçen tek renk modasına bu ürün ile eşlik etmek artık çok kolay. Bir diğer trend olan bele kemer bağlama modasını ise tuniklerin salaşlığından dolayı kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Minimalizm seven biri iseniz bu trende de tam olarak uyuyor. Sade bir şal ve düz renk bir ayakkabı ile duru ama bir o kadar da şık bir stil ortaya koyabilirsiniz.


En güzel aksesuarınız olan gülüşünüzü yerleştirin yüzünüze ve aldığınız kıyafetin sizi bir yıldız gibi hissettirmesine izin verin.

*Basın Bültenidir.

5 yorum: