28 Eylül 2020 Pazartesi

Yves Rocher Alışverişim



Sağlıklı ve mutlu haftalar dilerim, sevdiğimiz insanlarla daha çok bir arada olduğumuz, güzel haberler aldığımız günler olsun. Yves Rocher ürünlerini severek kullanan biriyim. Geçtiğimiz aylarda harika bir indirimleri oldu instagram hesabımda da paylaşmıştım ama blogumda da biraz bahsetmek istedim. 

Neler aldım acaba diye hem yazmak hem de çoğunu kullandım, ön bilgi olması ve bir daha ki indirim zamanı aklınızda olması için blogumda yer vermek istedim. Yves Rocher'in öncelikle içerikleri çok hoşuma gidiyor. Bitkisel olmaları harika. Alışverişimde kokusuna bayıldığım Yves Rocher Evidence Parfümlerinden ilk olarak bahsedeceğim. Kokusuna aşık oldum :)) Uyum ve zerafetin kokusu olan bu parfümün içeriğinde paçuli, yasemin, portakal çiçeği, gül, bergamut bulunuyor. Harika bir kokusu var.


Yves Rocher Anti-Age Global krem ilk uygulamamda faydalı olacak kadar iddialı bir antiaging ürün, mutlaka 30 yaş üstüne öneririm. 
Ojelerinin rengine ise bayıldım, instagram sayfamda da paylaşacağım.Rujlarının da hem rengi hem de içeriği harika. Şampuan ve Saç Bakım Kremlerini de bir aydır uyguluyorum, beğendiğim saç bakım ürünleri. Özellikle boyalı saçlar için önerebilirim. Hem yumuşacık etkisi var hem de rengini koruyor. 

Yves Rocher Sebo Vegetal kremlerini de ilerleyen zamanlarda deneyeceğim.  Yves Rocher markasını tercih etmemin nedenleri hem organik bitkisel olmaları hem de hayvanlar üzerinde deneyler yapmayan bir marka olması. Bu sebeplerden dolayı severek kullandığım bir marka. Başka bir ürün deneyimi ve alışveriş yazımda görüşmek üzere.

2 yorum:

  1. evidence parfüm çok güzel ama bende hiç kalıcı olmadı maalesef...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokusu gerçekten çok iyi canım bencede içeriği çok organik olmalı

      Sil