15 Aralık 2020 Salı

Coconat.com.tr'den Yaptığım Alışverişim



Herkese sağlıklı ve mutlu haftalar diliyorum. Sizlere yeni keşfettiğim, harika ürünlerle dolu bir alışveriş sitesinden bahsedeceğim. Coconat.com.tr sitesi ile yeni tanışmama rağmen hızlı kargoları ve kaliteli ürünleriyle kalbimi kazanmayı başaran bir site oldu. Alışverişim de aldığım ürünlere gelecek olursam; üç tane bluz seçtim kendime. Madonna yaka, kolları tül & puantiye detaylı boğazlı ve çapraz bant & sırt detaylı özellikleri olan her şeyle kombinleyebileceğim bluzlar seçtim. Pandeminin yoğunlaştığı bu dönemde ne alışveriş yapabiliyoruz ne de avmlere gidebiliyoruz. İnternet üzerinden online alışveriş yapmak bizim için kurtarıcı oluyor her zamanki gibi. 



Sitelerinde üst giyimden alt giyime, elbiselerden dış giyime kadar geniş bir ürün yelpazeleri bulunuyor. 
Ayrıca sitelerinde Instagrama özel %10 indirim (ınstagramda takip edenlere) bulunuyor. Instagram hesaplarını da buraya ekliyorum. https://www.instagram.com/coconat.com.tr/

Coconat.com.tr'de ürün iadesi ve değişimi de var. Ürünlerinizde herhangi bir sorun olduğunda müşteri hizmetleri sizlere yardımcı oluyor. 100 tl üzeri ücretsiz kargo imkanı bulunuyor.

Aldığım ürünleri bu şekilde kombin ettim.




















Coconat.com.tr sitesi tavsiye edeceğim bir alışveriş sitesi yine tercih edeceğim. Başka bir yazımda görüşmek üzere sağlıklı günler dilerim:)

4 yorum:

  1. seçtiğin kombinler çok hoş olmuş.. bu arada kilo mu verdin harika görünüyorsun...:-))

    YanıtlaSil
  2. Siteyi güzelce bir inceleyeyim. Yakışmış kıyafetler canım tam senin tarzın

    YanıtlaSil