10 Haziran 2021 Perşembe

Biten Kozmetik Ürünlerim

 

Herkese güzel haberler aldığımız sağlıklı günler dilerim. Bugün sizlere biten kozmetik ürünlerimden bahsedeceğim.

Ttmask Snow Lotus Yüz maskesi severek kullandığım bir yüz maskesiydi. Kağıt maske  şeklinde bir cilt bakımı maskesi. 20 dakika civarı yüzde beklenip uygulanıyor. Dermokilin killi yüz maskeleri de cilt bakımı da uygularken beğendiğim ürünler arasındaydı yine şans vereceğim cilt maskelerinden. Zaten blogumda beğenmediğim ürünlerden bahsetmiyorum ne normal yazılarımda ne de biten ürünler yazılarım da. Benri saç bakım maskeleri ne zaman Gratis' e gitsem aldığım saç ürünlerimden biri. Saçlarımı beslemesini ve yumuşacık yapmasını çok seviyorum. Benim tercihim her zaman aldığım Ancelica&Argan içerikli olan saç maskesi, kesinlikle tavsiye ederim süper bir saç bakım ürünü.


K2R Renk Koruyucu Mendil renkli ve beyaz çamaşırların bir arada yıkanmasını sağlıyor ve renklerin birbirine karışmasını önleyici özellikte. Buccoterm ve Dermokil diş macunları da beğenerek kullandığım diş bakım ürünlerim arasındaydı.






Dove saç bakım kremi saçımda yine severek kullandığım bir üründü. Morfose şampuanı ilk defa denemiştim ama sevdiğim bir ürün olmuştu. Savon de royalin sıvı sabunları cok guzel kokuları ile favorim oldular. Başka bir biten kozmetikler yazımda görüşmek üzere. Biten ürünlerim epey birikti sırayla yazacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder