17 Eylül 2021 Cuma

Annish Organics Üzüm Pekmezi Deneyimim

 



Saglıklı ve mutluluk dolu haberler aldığımız bir hafta olsun. Bugun bir kaç haftadır severek tükettiğim Annish Organics' e ait üzüm pekmezinden bahsedeceğim. 


Organik ürünleri çok seven ve her zaman tüketmeye çalışan biri olarak Annishorganics'in anne eli değmiş gibi yapılmış organik pekmezini çok beğendim.  





Annish Organics %100 Organik Üzüm Pekmezi koruyucu içermiyor. En sevdiğim özelliği organik olması. Annish Organics Organik Üzüm Pekmezi, sadece özenle seçilen yüksek kaliteli meyvelerden elde edilmiş. İçinde ilave şeker içermiyor. GMP standartlarında üretilmiş · %100 Doğal ve Organik · Soğuk Sıkım (Cold Pressed)

  




Cam kavanozda olması da güzel bir özelliği. Çocukların tüketimine uygun bir ürün.  İçindekiler/Ingredients: Organik Üzüm Sıvı-Tatlı (Organic Grape)  Türk Gıda Kodeksi’ne uygun olarak üretilmiştir. Ben severek tüketiyorum tavsiye edeceğim bir ürün. Bu güzel ürünle beni tanıstırdıkları için Annishorganics'e çok teşekkür ederim. Annish Organics ürünlerini almak ve incelemek isterseniz buradan yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder