16 Eylül 2021 Perşembe

Bade Natural Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kolajen Serum

 


Herkese güzel haberler aldıgımız sağlıklı bir hafta dilerim. Bu yazımda uzun zamandır (iki ay civarında) deneyimlediğim Bade Natural Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kolajen Serumundan bahsedeceğim. 

Gün boyu nemlendirme sağlama etkisi, bitkisel ve doğal içeriğe sahip olması en beğendiğim özelliklerinden.




Doğal ve bitkisel olması favorilerimden olan Bade Natural Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kolajen Serumu uygularken yatmadan önce temiz ve makyajdan arındırdığım cildime uyguluyorum. Masaj yaparak yüzüme uyguluyorum. Birkaç dakika civarında emilim sağlıyor. 



Bade Natural Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Kolajen Serumun içinde, bitki özlü aktif kolajen molekülleri ile  bulunuyor. Bitkisel Kolajen Oranı: %5 Doğanın Mucizesi: Acacia! %100 doğal ve bitkisel içerik    Akasya ağacından elde edilen Akasya özü; cilt sıkılaştırıcı etkisi ile cilt sarkmalarını önlüyor, ince çizgileri doldurarak cilt kırışıklıklarını engelliyor. Cildin, doğal kolajen ve elastin liflerini güçlendirerek cildin suyu hapsetmesini, nemlenmesini ve böylelikle doğal esnekliğinin korunmasını destekliyor. Acacia özü ile, cilt üzerinde mimik, yaşlılık ve ince kırışıklıkların dolgunlaşmasıyla birlikte pürüzsüz bir görünüm destekleniyor. Acacia özünün yüksek doz nemi hapsetme özelliği, gül suyu ve aloe vera suyu ile daha da güçleniyor . 

 Bendeki etkileri cildimde nemliliği artırdı. Daha elastik olmasını sağladı. Daha sıkı ve toparlanmış bir cilt sağladı. İçindekiler/Ingredients: Citrus aurantium amara Flower Water, Rosa damascena Flower Water, Glycerin, Acacia seyal Gum Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Aloe barbadensis Leaf Juice, Undaria pinnatifida Extract, Fucus vesiculosus Extract, Lupinus albus Seed Extract, Salvia hispanica Seed Extract, Carrageenan, Xanthan Gum. Temel İçerikler: Neroli suyu, gül suyu, aloe vera suyu, akasya özü, su yosunu özü,kahverengi alg özü, beyaz acı bakla özü, chia tohumu özü. Bade Natural a bu güzel ürünleri ile beni tanıştırdıkları için teşekkür ederim. Bade Natural ürünlerinde %40 %50lere varan indirim var mutlaka sitelerine bakın. Başka bir cilt bakımı ürünü deneyimi yazımda görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder