17 Ağustos 2022 Çarşamba

Sosyopix Hediyenin Yeri


Herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Sosyopix'in sürprizleri, Pembe Dünyam'ın düzenlediği blogger davetinde bizlerleydi. Bizlere hem anlamlı hem de çok özel fotoğraflar ile birlikte kupaları da hazırlamışlar.  Çok beğendiğim bu hoş sürprizleri için teşekkür ediyorum.


Sevdiklerimize özel sürprizler yapmak, onlara hem anlamlı hem yıllar boyu unutamayacakları özel hediyeler almak için önereceğim Sosyopix sitesinde her anınıza özel hediyelik ürünler bulabilirsiniz. Doğum günü hediyesi, sevgilinize & eşinize özel hediyeler, annenize, babanıza, dostlarınıza hediyeler, düğün hediyeleri, yıl dönümü hediyeleri her özel anınıza özel hediyeleri Sosyopix sitesinde bulabilirsiniz. Fotoğraf baskıları, çerçeveler, lezzetli hediyeler, hediye kutuları, albümler, magnetler, kanvas tablolar ve ev dekorasyonu kategorilerinde bulabileceğiniz birbirinden şık, özel tasarımlı, derin anlamlara sahip hediyeleri Sosyopix de bulmanız mümkün. Adeta hediyenin yeri diyebileceğimiz bir alış veriş sitesi. 






Benim için özel olarak dostlarım ve kedimle ilgili fotoğrafları çok hoş bir sürprizle karşıma çıkaran Sosyopix'in zaman zaman kampanyaları da oluyor. Mutlaka sitelerine üye olup, kampanyalarını da takip edin derim. Sevdiklerimize sadece özel günlerde değil, içimizden geldiği zamanlarda da özel sürprizler yapmalıyız bence. Sürprizlerle dolu güzel haberler ve hediyeler aldığımız günler dilerim, başka bir yazımda görüşmek üzere.

2 yorum:

  1. Anıları saklamanın en güzel yolu!! Hepsi de çok güzel canim🤗🤗

    YanıtlaSil