7 Ocak 2023 Cumartesi

Biten Saç Bakımı, Kozmetik Ürünlerim

 



Herkese keyifli günler dilerim. Bugün biten ürünler yazımda bahsedeceğim markalar; Benri, SNP, Avon, Carmelos, Revox, Deepfresh olacak.


Gratis'ten aldığım Benri saç bakımı maskelerinden bu sefer keratinli olanından bahsedeceğim. Beğenerek kullandığım bir saç bakımı ürünüydü. İçeriğinde keratin ve biotin bulunuyor, saçlarımı yumuşacık yaptı. Yine alacağım ürünlerden. Avon Senses'in duş jellerini çok seviyorum, özellikle kokuları çok hoşuma gidiyor. Avon Natura Pro Duş Jeli bitkisel içerikli bir duş jeliydi, nemlendirici etkisi çok iyi.  Natura Pro serisinin farklı ürünleri de bulunuyor. SNP animal pandalı yüz bakım maskesi; kağıt maske olarak gayet iyiydi. Panda yüzü şeklinde bir görünümü var, yüzünüze uygulayıp, kağıt maskeyi yerleştirip bekliyorsunuz. Beyazlatıcı ve aydınlatıcı etkileri mevcut.




Carmelos Keratin Sütü saç bakımımda severek uyguladığım ürünlerden biriydi. Favorilerimden oldu da denebilir. Saç uçlarıma uyguluyordum, kokusu da çok güzel bir saç ürünü. Uyguladıktan sonra durulanmıyor. Revox Biotin & Kolajen Şampuanı favorilerim arasında yer alıyor, daha önce de kullanmıştım. Saçlarımı gürleştirmesini, güçlendirici etkisini çok beğendiğim bir ürün. 

Deepfresh sıvı sabun uzun dönemler boyu kullandığım ürünlerden, kokusu da çok iyiydi.
Avon duş jeli ve sıvı sabunda severek kullandığım ürünlerden. Avon'un saç bakım kremini de saçlarıma uygulayıp sonrasında suyla duruluyordum.


Başka bir bitenler yazımda görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder