5 Ocak 2023 Perşembe

Biten Kozmetik, Cilt Bakımı Ürünlerim

 




Herkese mutlu günler dilerim. Bugün bitirdiğim kozmetik ve cilt bakımı ürünlerime yer vermek istedim. Bitirdiğim ürünlerin markaları Domol, Emotion, Avon, Xo, Sansiro, Neutrogena, Bade Natural, Yves Rocher, Nuxe, Bee Beauty, Hc Care, Glana, Palmolive, Benri, Syoss, Hobby, Listerine, Dove, Gülşah.

Domol yüzey temizleme mendilini Rossmann'dan almıştım. Çok pratik bir ürün evde kullandığım yardımcılarımdan. Avon, Xo ve Emotion deodorantlarda kokularını beğendiğim günlük olarak kullandığım ürünlerdendi. Sansiro vücut spreyi çiçeksi ve güzel kokusu ile favorilerimdendi.



Palmolive vücut jeli banyodaki yardımcılarımdandı, kokusu da gayet iyi. 
Benri saç bakım maskesi severek kullandığım bir saç bakımı ürünüydü. Gratis'ten sık sık aldığım bir üründü. Syoss keratin içerikli şampuan umduğumdan fazla iyi çıktı. Yine alacaklarımdan. Hobby sıvı sabun da güzel kokusu ile beğendiğim bir üründü. Listerine diş bakım suyu her zaman aldığım ürünlerden yine alacağım.




Dove cilt bakım sütü, nemlendirme açısından ve kokusu açısından da kesinlikle tavsiye edeceğim bir cilt bakımı ürünümdü. Gülşah aseton ojelerimi güçlü çıkarma etkisi ile favorilerimden. Avon'un simli ojesi nail art yapmayı sevenlere özel, bulursam yine alacağım.


Diadermine makyaj temizleme suyu ve Neutrogena'nın makyaj temizleme suyu uzun dönemde kullandığım cilt temizleme ürünlerimdendi, yine alınacaklar. Yves Rocher, Bade Natural ve Bee Beauty yüz bakım kremleri de günlük bakımımda kullandığım ürünlerdi. Yine alacağım ürünlerden, nemlendirmeleri çok iyi. Hc Care ve Glana yüz bakım serumları da severek kullandığım ürünlerdendi. Nuxe vücut sıkılaştırıcı krem, vücudumu özellikle karın bölgemi toparlayıcı etkisini beğendiğim bir üründü.  Biten ürünlerimde yine beğendiğim ürünler vardı, beğenmediğim ürünlere bitenler yazımda yer vermemeyi tercih ediyorum. Daha sırada bir çok bitenler yazım olacak. Başka yazılarda görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder