24 Ekim 2014 Cuma

essence aquatix ile su altı güzelliği

essence aquatix ile su altı güzelliği
Avrupa’nın lider kozmetik markası essence, yeni özel koleksiyonu essence aquatix ile sizi bir denizkızına dönüştürmekle kalmayıp, parıldayan renkleriyle enerjinize ortak oluyor. Güneş ışığında parıldayan su kadar müthiş ve kusursuz olan essence aquatix koleksiyonu; renkli ojelerinden tırnak yapışkanlarına, dudak parlatıcılarından allık fırçasına geniş ürün seçenekleriyle su altı derinliklerinin güzelliklerini hissetmenizi sağlıyor.
essence aquatix koleksiyonu parıltılı efektleriyle, su mavisinin tonlarını fuşya ve gül pembesiyle bir araya getiriyor; ışıldayan bir makyajla yazın son günlerinde kendinizi bir denizkızı gibi hissetmenizi sağlıyor.



essence aquatix simli eyeliner
aquatix simli eyeliner özel formülü sayesinde uzun süre dayanıklı ve parıldayan bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur. İki farklı renk seçeneği olan eyeliner, kirpik uçlarını belirginleştirmek için de kullanılabilir.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 8,50 TL
essence aquatix dudak parlatıcısı
Uzun sure dayanıklı ve jel forma sahip essence aquatix dudak parlatıcısı dudaklarınızın parıldamasını ve kendinizi muhteşem hissetmenizi sağlar.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 6,75TL
essence aquatix ışıltılı toplar
Açık renkleri sayesinde taze ve canlı bir görünüm sunan aquatix ışıltılı toplar, açıp kapaması kolay şirin kutusuyla dikkat çekiyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 12,25 TL
essence aquatix mini pudra fırçası
essence aquatix mini pudra fırçasının yumuşak kılları allığı kusursuzca hapsediyor ve cildinize pürüzsüzce yayıyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 7,50 TL
essence aquatix oje
Uzun süre dayanıklı ve yüksek kapatıcılık özelliğine sahip essence aquatix ojeler ile parıldayan kum ve holografik görünümler yaratılabiliyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 4,25 TL








essence aquatix tırnak yapışkanı
Oje ve folyo ile hemen karışan ve çatlayarak eşsiz şekiller oluşturan denizkızı manikürü kolay şekil alıyor ve kolayca yapışıyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 7,25 TL





essence aquatix vücut simi
aquatix vücut simi, küçük parıltılı pigmentleri sayesinde cildinize hem hoş bir koku hem de parıltı sağlıyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 10,25 TL
essence hakkında

essence markası, 2001 yılında Alman cosnova Beauty çatısı altında faaliyetlerine başladı. Kısa zamanda Avrupa’nın 1 numaralı renkli kozmetik markası haline gelen essence’i Eczacıbaşı Girişim, 2012 yılında Türk iye pazarına sundu.

Dünyada 70'den fazla ülkede, 22.000'i aşkın satış noktasına dağıtılan essence, trendlere uygun ve kaliteli kozmetik ürünlerini uygun fiyatlara sunuyor. Ürünlerinin kalitesi birçok ödül ve test onayıyla kanıtlanan essence, popüler dergilerin okuyucu anketlerinde en iyi markalar arasında gösteriliyor.

Üretim süreçleri, raf ömrü ve ürünlerin güvenlik değerlendirmesi olmak üzere Avrupa Kozmetik Yönetmeliği’ne sıkı bir şekilde uyum gösteren essence, ürünlerinde alerjik reaksiyonlara yol açabilecek hammaddeleri kullanmıyor, ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmiyor. essence’in tüm ürünlerinin içeriğine, özel ‘inci kitapçığı’ndan ve essence web sitesinden ulaşabilirsiniz. www.essence.eu

*Basın Bültenidir.

2 yorum: