3 Mart 2015 Salı

Splat Likvum-Gel Diş Macunu ve Diş Köpüğü


Splat'ın Likvum-Gel diş macununu uzun zamandır kullanıyorum, neredeyse bitmek üzere, hatta biten ürünler yazımda da göreceksiniz:) İlk defa denediğim bir diş macunu, Türkiye'ye yeni gelen bir marka bildiğiniz gibi. 


Rusya'da modern Eko-fabrikasında üretilmiş olan Splat diş macunlarının içeriğinde herhangi bir sentetik koruyucu, Triklosan ve Klorheksidin bulunmuyor. Sodyum Lauryl Sülfat ve Sakarin içermiyor.  Zaten uygulamaya başladığınız ilk andan itibaren diğer diş macunlarından farklı olduğunu anlıyorsunuz. Tadı ve dişlerinizde bıraktığı kıvamı farklı ve uygularkende sonrasında da dişlerinizde o önceki diş macunlarının kuruluğu ve tadı kalmıyor. Splat Likvum-Gel kapsamlı bir diş bakımı ve antitartar özellikli bir diş macunu. İçeriğinde konsantrasyonu yüksek olan Papain enzimleri ve beyazlatıcı bileşen Polydon bulunuyor, diş yüzeyini oluşan tabakalardan arındırıp, diş beyazlığını sağlamaktalar. 

Son derece antiseptik özellikte olan Biosol anti enflamatuar etkisine sahip ve patojenik bakterilerin oluşmasını önleyen bir diş macunu.Diş çürümelerini önleyen ve dişleri beyazlatan florür içermeyen bu diş macununu çok beğendim. Mavi renkte, tadı, kıvamı ve dişlerime etkisi gerçekten çok hoşuma gitti. Splat diş macunlarını denemediyseniz kesinlikle denemelisiniz:)

Diş Köpüğü ise; dişinize fışkırtmalı pratik şişesi ile kullanım rahatlığı sağlıyor ve anında beyazlık sağlayan bir ürün. Dişimi fırçaladıktan sonra da köpüğünü uyguluyorum. İçeriğinde meyankökü, Laktoperaksidaz, Lactoferrin bulunuyor. Dişlerimi de diş etlerimi de rahatlattı. Dişlerde biriken plağı yumusatıp, dişleri beyazlatan bir ürün, uygulama sonrası ağzımı çalkalıyorum. Ortodonti tedavisi görenler veya yoğun şekilde çalışanlar içinde  uygun bir diş köpüğü. Splat'a bu güzel ürünleriyle beni tanıstırdıkları ve yaseminkokuluevent'a destekleri için çok teşekkür ederim :) Splat diş macunun ve diş köpüklerinin daha bir çok çeşidi var, kesinlikle bakmalısınız:)




Biricit; Splat ürünlerini çok sevdi:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder