13 Mart 2016 Pazar

Odak Parfümeri Zıyba Parfümleri Deneyimlerim


Odak Parfümeri'nin şu ana kadar 2 parfümünü denedim. Pembe olanının yani Süslü isimli parfümlerinin içinde ; çiçek ve meyve notaları birleşimi bulunuyor. Hem gündüz hem de gece için uygun, en çok hangisi için derseniz gece parfümü olarak çiçek kokusu daha fazla olduğu için uygulayabilirsiniz.


Çiçek kokularını sevenlere tavsiye edebileceğim bir koku.Süslü Parfümün üst notalarında kaki, nar, hurma; orta notalarda menekşe, lotus çiçeği, kehribar, siyah orkide; alt notalarda misk, amber bulunuyor.





2. kullandığım kokuları ise; Çekici isimli mavi renkteki parfümlerinin içeriği daha yumuşak, çiçeksi ve ferah bir kokuya sahip. Daha fresh ve gün içinde uygulayabileceğiniz bir koku. Çekici Parfümün üst notalarında sümbül, sicilya limonu, yeşil elma; orta notalarda yasemin, bambu, beyaz gül; alt notalarda sedir, misk, amber bulunuyor. Yasemin kokulu bir parfüm:) Gündüz de gece de uygulanabilir ama ben gündüzleri daha çok tercih ediyorum. İki parfümlerinin kokusu da çok başarılı.

Odak Parfümeri hakkında kısaca bilgi sahibi olmak isterseniz;
Odak Parfümeri mağazaları, 26 yıldır kozmetik sektöründe perakende mağazacılık üzerine hizmet vermektedir. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde yaklaşık 20 mağazaları bulunmaktadır. İstanbul, İzmit, Eskişehir, Çorum, Ünye, Ayvalık ve Denizli. Tüm mağazalarında bilinen markalar satılmaktadır. Loreal, Max Factor, Maybelline, Golden Rose, İnnova, Barbara Bort, Note, P&G, Henkel, Unilever vb... Bunların dışında İzmit'te Cosmo Store markasıyla 2 mağazaları daha bulunmaktadır. Bu mağazalarındada ayrıca; Estee Lauder, Dior, Lancome, Clinique gibi selektif markalı ürünlerde satılmaktadır.

Yakın zamanda Private Label olarak ''Ziyba'' adında EDT 100ml, 3 bayan ve 1 bay olmak üzere 4 çeşiti bulunan özel renkli keseleri içerisinde satışa sunulan parfümlerini çıkarmışlar. Kokuları ile alakalı olarak müşterilerinden olumlu dönüşler alıyorlar.

Ziyba ; Ziynet, Süslü, Çekici, Egemen, olmak üzere farklı tarzda kokuları müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. 3 bayan (Ziynet, Süslü, Çekici ) ve (Egemen) bir bay kokuları 100 ml ‘lik özel tasarım şişeleri ve farklı renkte kadife keseleri ile Odak Parfümeri mağazalarında satışı gerçekleşmektedir.

Süslü; çiçek ve meyve notaları bileşiminden oluşmuştur.

Ziynet ; yumuşak çiçek notalardan oluşmaktadır.

Çekici, yumuşak, çiçeksi ve ferah bir kokuya sahiptir.

Egemen’in esansı ise baharatlıdır.

Mağazalarındaki uzman desteği ve tester ürünler sayesinde tüm kokularını deneyimleyip, teninizle uyum sağlayan, size en uygun kokuyu seçme şansınız bulunuyor.

Standartların dışına çıkarak parfümlerini keseler içerisinde sunmaktalar. Müşterilerinin beğendiği bir kokuya sahip olmasıyla birlikte günlük hayatında kullanabileceği bir ambalaj fikri ile yola çıkmışlar. Keselerin boyutları da kadınların rahatlıkla çantalarında taşıyabilecekleri ölçülerde mini bir çanta olmasına özen göstermişler.

ZİYNET : Üst notalarda portakal, ahududu, çiçek özütü ; orta notalarda gardenya, yasemin; alt notalarda amber, paçuli. 
ÇEKİCİ : Üst notalarda sümbül, sicilya limonu, yeşil elma; orta notalarda yasemin, bambu, beyaz gül; alt notalarda sedir, misk, amber. 
SÜSLÜ : Üst notalarda kaki, nar, hurma; orta notalarda menekşe, lotus çiçeği, kehribar, siyah orkide; alt notalarda misk, amber. EGEMEN : Üst notalarda mandalina, greyfurt, nane; orta notalarda gül, tarçın, baharat ; alt notalarda endonezya paçulisi, amber.

Odak Parfümerinin amacı 26 yılın verdiği mağaza tecrübesini e-satışa da taşıyarak online olarak büyüme gerçekleştirmektedir.



Biricit Odak Parfümeri kokularını çok beğendi :)



8 yorum:

  1. İlk defa duyuyorum kalıcılıkları güzelse denenebilir

    YanıtlaSil
  2. İyi günlerde kullan harika kokuları gerçekten...

    YanıtlaSil
  3. Hiç dzymamistim adi da ilginçmis. Ben genelde yasemin tonlarini kullaniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yasemin kokularını seviyorsan mavi renkte olanını denemelisin beğenirsin bence

      Sil
  4. Benimde beğendiğim güzel bir parfüm oldu. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil