5 Temmuz 2015 Pazar

Africology Cilt Bakım Ürünleri Deneyimim


Africology cilt bakımı ürünleri çok şık paketiyle düzenlediğim Afrodit güzellik blogları buluşuyor blogger buluşmasının sponsorları arasındaydı. Bu şık paketin içinde lavantalı vücut toniği, vücut kremi ve vücut peelingi yer alıyordu. Hepsini bitirmekte olduğum için ilerleyen zamanlardaki biten ürünler yazılarımda göreceksiniz:)








Africology Vücut Peelingi: Vücut bakımında duş yaparken uyguladığım bir bakım ürünümdü.

İçeriğinde; narin bir peeling için ceviz ve marula kabuğu tozu karışımı kullanılmış. Linoleik asit, A ve B Vitamini kompleksi, D ve E Vitamini, kalsiyum, çinko, potasyum, demir ve fosfat içeren ayçiçeği yağı içeriyor.Tüm bunlar hücre membranının genel sağlığına katkıda bulunuyormuş. Aloe Ferox özütü ve Marula yağı pürüzsüz, yumuşak ve ferahlık hissi sağlıyor. Cildimde kol ve bacaklarımda uyguladım, yumuşaklık ve cildimdeki ölü derinin yok olması gibi faydalarının yanı sıra ferahlanma hissini hissettim.


Africology Vücut KremiKuru ve çatlak ciltlerdeki yumuşatıcı ve koruyucu etkisi için kakao yağı ve Shea kombinasyonu ile formüle edilmiş. Ayrıca Kanola yağı da içeriyor bu da – bariyer onarımı ve anti-enflamatuvar özellikleri olan bir bitki lipidi. Marula yağı ile birlikte mükemmel bir yumuşatıcı özelliği sağlıyor. Hücre yenilenmesini ve kan akışını hızlandırır; sorunlu ve yaşlanan ciltleri gençleştirir, yumuşak ve esnek kılıcı özellikleri var. Cildimdeki etkileri yumuşaklık ve nemlenmiş bir cilt oldu.


Africology Lavanta Esanslı Vücut ToniğiEsans yağı içeren bu tonik hafif ve rahatsız etmeyen lavanta esansı ile dinlendirici,ferahlık ,stres ,zihinsel yorgunluk ve uykusuzluğa iyi gelen özellikte bir yağ yatmadan önce uyguluyorum. Africology' e bu güzel sette yer alan ürünleri ile beni tanıştırdıkları için teşekkürler:)




Biricit'in cilt bakımı deneyimleri devam edecek..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder