5 Temmuz 2015 Pazar

Bioblas Keratin Repair Şampuan ve Bioblas Sıvı Saç Kremi



Bugün, biten ürünler yazımda da göreceğiniz son damlasına kadar kullandığım bir şampuandan bahsedeceğim. Aynı zamanda da kullandığım bir sprey saç kreminden de bilgiler bulacaksınız yazımda. Saçlardaki kaşıntı ve kuruluk çoğumuzun ortak sorunu, benimde:) 



Bioblas Kuru ve Yıpranmış Saçlara Özel Keratinli Bakım Şampuanı; saç köklerini güçlendirip dökülmesini, yıpranmasını engelliyor. Uygularken ıslak saçlarımda köpürtüp saç diplerime masaj yaparak uyguladım sonrada suyla duruladım. 2 si bir arada şampuanlardan, hem şampuan hemde saç kremi bulunuyor içinde. Bitkisel serum katkılı özel formulü bulunuyor. A vitamini, çinko ve pantotenik asit içerikli. Saçlarımda uygulama sonrasında hacim kazanma ve parlaklık gibi güzel etkileri oldu:) Kokusu da gayet güzeldi:)



Bioblas Sıvı Saç Kremi de şampuanı gibi hoş kokulu. Saçlarımı bazen yıkadıktan sonra bazende kuruyken şekil verirken uyguladığım ve tararken oldukça çok faydasını gördüğüm bir ürün. İçeriğinde photokeratin bulunuyor, elektriklenmeyi önleyen bir saç bakım ürünü. Bu iki üründe Biotalab firmasının lansmanında denemem için verilmişti, teşekkür ederim :) denedim ve önereceğim ürünler arasındalar.


Biricit'in saç bakım deneyimleri devam edecek saçları rapunzel gibi çünkü:)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder