15 Aralık 2011 Perşembe

Fazla Merak

Bugün (14 Aralık) bir arkadaşımın doğumgünüydü,eski bir iş arkadaşım.Facebooktan duvarına 'mutlu yıllar heheh yaşlandın'yazayımda doğumgününü kutlayayım dedim.Arama yerine yazınca adını,ilk olarak o değilde eski sevgilim çıktı(zamanında ne kadar çok sıklıkla adını yazıp bakmışımki,direk H.2Q yazınca o çıktı) aa bi baktım adı soyadı tamamda,profil resminde bir kızla resmi var,arkadasımın doğumgününü falan sonra kutlarım diye o şok içinde hemen onun facebookuna baktım.Kim acaba o resimdeki diye,ama resimdeki kızın barbie bebekten farkı 
yoktu yemin ederimki varya kesinlikle manken olmalı.Sarışın ve harika bi vücuda sahip bir barbie bebekti.Ama eski sevgilim acayip tipsiz yani öyle böyle değil,o zamanlar çıkarken arkadaşlarımla tanıstırma imkanım olmamıştı dört sene önce,gerçi kısada sürmüştü bir buçuk ay kadardı,fotoğrafını kim görse nerden buldun bu kıroyu nasıl bi tipsiz sana yakısıyor mu diyordu,bense tip benim için önemsiz daha iyi kadın değeri bilir kimseye bakmaz, aldatmaz,sadık olur demiştim,ama ayrıldıktan iki hafta sonra,ben hala onun için ağlarken o, baska birini bulup o zamanda resmını koymustu o zaman  bir albümde koymustu,su anda ise profil resmi yapmıs ve ilişkileride var yazıyor.Öbür kızda sarısındı yoksa aynı kız mı?Şok oldum resmen,o kadar güzellikteki bir kız nasıl ona bakardıki?Tamam çocuk mühendis,maddi durumuda oldukça iyide,para için mi yani anlamadım valla.. Hem en son taaa bikaç ay evvel facebooktan mesajlaşmıştık o zamanlar niye evlenmiyosun diye sorduğumda evlenmicem ben bir ilişki istemiyorum demişti,peki şimdi bunun kafasına Doğuş'un saksısı mı düştü?
Asıl bana ne oluyosa,ne merak ediyorsun bakıyorsun sana ne sana ne?İster mutlu olsun,ister evlensin sana ne yani?Heh gördünde ne oldu,eski sevgililerinden birinin daha ilişkisi olduğunu öğrendin her zamanki gibi.Çünkü ben nasıl biriysem,benden kim ayrıldıysa,kim ben evlenmeyi düşünmüyorum dediyse evlendi,diğerlerininde sevgilisi var.

50sinde olan Barbie bebek bile evlendi,hatta bebek bile doğurdu,ben hala bekarım diyen biricit facebookunu tamamen kapatmayı düşünüyor.

resimler alıntıdır.

8 yorum:

  1. Şimdi burda iki önemli şey var :)

    1. Üzerinden dört sene geçmiş.

    2. Bir buçuk ay sürmüş.

    Şimdi nerden baksak elimizde kalır :)

    Onu facebook'ta o kızla gördügünde, bişey hissettinmi? eger yok diyosan, boşver diyorum bende..

    YanıtlaSil
  2. aslına bakarsan umurumda bıle değıl,ama sadece sasırdım ve kızın o kadar guzel olmasıda ayrıca sasırttı :)) yoksa unutulanlar coktan unutuldu

    YanıtlaSil
  3. iyi bir insan!
    hali vakti yerinde
    kariyer sahibi
    bu üçünün birleştiği bir karizması da varsa,
    ..çokta yakışıklı olması gerekmiyor:)
    geçmiş olsun biricit;)

    YanıtlaSil
  4. nescafe bile 3 bir arada ben hala yanlız durumu

    dünyanın kanunu ben hiç çirkin bir bayanla cillop gibi erkek görmedim hep tersi :D belkide biz mutlulugu yanlış yerde arıyoruz :D

    YanıtlaSil
  5. biricit seni anlıyorum tatlım, eski sevgiliye bişey hissettiğinden değil de işte adı yok o anki duygunun, o anki hissin. tarif edemedim ama ben anlıyorum seni, ne düşündüğünü :) bak sen adama yaa barbie bulmuş bi'de ha! feysbukun arama motorunu bize yasaklatmak gerek, feysbuk yetkilileriyle konuşıyım ben bu durumu diyorum :))

    YanıtlaSil
  6. ∂єкσяαρѕυωαѕуση : karizması yoktu,sadece esprılı, kadınları guldurebılen bı yapısı vardı.. napalım kader bulusturdu kader ayırdı :)

    Anindayorum.com (hih_webci) : mutluluk içimizde aslında:)

    Kuul'umsu Kadın : baskasını mutlu gorunce,ben ne yaptım Allah'ım sendromu bunun adı :)) canımsın :)

    YanıtlaSil
  7. Sabah yazını okudum, aklıma bir anda tak diye rüyam geldi, gerçi sıkıntı onun rüya olduğunu anlayamadım, 2 sene süren ilişkim vardı, işte o erkek arkadaşımı arıyordum gece, o da 'beni rahatsız etme sevgilim var diyordu', bu yazıyı okumamla hatırladığım o an, başımdan aşağı kaynar sular döküldü, aramamamı yanayım, göt oluşumuma bilemedim. Sonra 3 dakka geçti allahım rüyaydı o diyerek fark ettim:)
    Yani anla sabah sabah bana bu yazınla kabus yaşattın:)))
    Ama halbuki biz kızlar pek garibiz, hem bizim olsun isteriz, hemde bizim olunca sıkılırız, başkasının olunca da kıskanırız:))

    YanıtlaSil
  8. keşke benimkide kabus olsaydı :) evet haklısın aslında ben sıkılmadım farklı bır sehıre gıtmesı gerekmıstı o yuzden ayrılmıstık,Allah mutlu etsın ne dıyım :))

    YanıtlaSil