23 Aralık 2011 Cuma

Garfieldi Seviyorum


Çocukluğumda Garfieldin karikatürlerini okurdum,çok gülerdim.2000li yıllarda çizgi filmleri,sinema filmleri çıktı.Onlarıda izledim.İçimdede Garfieldin o sevimliliğine karşı bir sempati oluştu.Garfıeldi çok seviyorum.Belkide size garip yada tuhaf gelebilir.Şuna bak kaç yaşına gelmiş,kalkmış bize ne anlatıyor diyebilirsiniz.Ama gerçek şu ki; o sevimliliği,tembel oluşu,yemek yemeyi çok sevmesi(özelliklede lazanya görünce dayanamayışı,en sevdiğim yemeklerden biridir.),pazartesiden nefret etmesi,uyumayı sevmesi,dırdırcı oluşu,komik oluşu,her yaramazlığının ardından aklını kullanıp kurtulmayı başarması sanki kendimle bağdaştırıyorum onu..(duyanda zeka fışkırması yaşıyorum sanacak)
O zamanlar artık nasıl bahsetmişsem,çıktığım sevgilim tamda sevgililer gününde bana çok istediğim Garfieldin oyuncağını almıştı.
Derken yine ayrıldık,neyse oda şu anda evlendi diye anlatmama gerek yok sanırım.
Ayrılmıştık ama Garfieldi cok sevdiğimden işyerimdeki masama koymuştum,vazgeçmemiştim.Tabi evlendiğini öğrendiğim anda üzülmedim,çünkü sonuçta ayrıldık mutlu oluyorsada olsun.Fakat çok sinir oldum,gözüm Garfield falan görmedi.Eve gelip odamda görmeyeceğim bir yere koydum.O işyerimden çıkıp başka bir işe geçmiştim.Masama Garfieldimi koymayı düşündüm,ama dedimki baktıkça onu hatırlatan birşeyi ne yapacaksın,sanki negatif enerji geliyordu o oyuncaktan,anneme verdim oyuncağımı üzülerek, çöpe mi atacaksın ne yapmak istiyosan yap dedim,gözüm görmesin.Annemde komşunun küçük kızına vermiş.Sanki yavrusundan ayrılan bir ceylan misaliydim ne diyorum ben yahu hergün görüpte o salak adamı mı hatırlasaydım yani?
Sonra Bakırköy'de kendime bir Garfield oyuncak buldum fakat onada kıyamadım masama koymaya.Başucumda,yatağımın kenarında duruyor.Elindede kırmızı güller çok romantik bir Garfield kendisi.İşyerim için daha ciddi,daha bi çalışkan havası verecek pozitif bir Garfield alacağım.Alacağım almasınada İstanbul il sınırları içerisinde hiçbir yerde malesefki bulamadım,facebookumdan mı,twitterlardan mı,msnlerden mi yazmadım,gitmediğim oyuncakçı mı kalmadı..Yok yok koca İstanbul'da bir Garfield yok..

İşte benim sevimli,her gece yatağımın başında beni koruyan Garfieldim




Bu seneki Tüyaptaki kitap fuarındada garfield yayınlarını buldum ve imzasını aldım.
Buda kendisi,kitabı ve imzası :)






bırak koca bulmayı,koskoca İstanbul'da bir Garfield oyuncak bulamayan Biricit Garfieldini aramaya gitti.
en üstteki resim alıntıdır

10 yorum:

  1. bayılırım Garfield'a...hele ki o tatlı tembelliği yok mu....tam benlik

    YanıtlaSil
  2. biricit çok tatlısın bence:)

    yaşla hiç alakası yok, yıllardan beri alıştığımız dostlarımızdan farkı ne? takip ede ede, göre göre bir bağ oluşuyor... garfieldı bende severim ama benden söylemesi, iş yerinde ciddi durup, çalışmaya teşvik edecek bir garfield modeli bulamazsın. karakterin doğasına ters bir kere...:) şaka bir yana bu arayışın aklımda, bulursam hemen haber ederim sana

    YanıtlaSil
  3. neselihaller: :)) bende bayılıyorum aynen.

    YanıtlaSil
  4. ninicim o senin tatlılığın :)
    aklında bulunsun herhangı bır mağazada gorursen cok ıyı olur duamı alırsın valla canım :)

    YanıtlaSil
  5. İnan koca bile bulunuyoda, garfield yok, yok :(

    YanıtlaSil
  6. maalesef :(( internettende almak istemiyorum,bulurum umarım 2012de koca alana garfield hediye etseler hemen evlenicem :)

    YanıtlaSil
  7. Pelican Mall'da Armağan'da gördüm. Birden fazla çeşidi ile. Daha dün. Kim istiyodu diye düşünmeme bile gerek kalmadı. Haberin olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) buldum canım aynen bende armağandan aldım kalecenter ve bakırkoy subelerınden:)
      tesekkur ederım ama yınede:)

      Sil
  8. Sevindim bulduğuna. Çok tatlılardı. :)

    YanıtlaSil