29 Aralık 2011 Perşembe

Güle Güle 2011


2011 gitmene 2 gün kaldı ama ben hiç üzüntülü değilim.. Bir an önce bitmeni istiyorum.Çünkü bu sene hayattan öğreneceğim o kadar çok şeyi öğrettinki 29 yaş yaşlandırdın beni.
Bana neleri öğretmedin ki? Dostun ne demek olduğunu öğrettin mesela.Arkadaşlığın güzelliğini bilirdim,ama dostumu tanımayı öğrettin bana.İnsanların iç yüzünü görmemi sağladın.Bu yıl içinde ne kadar değişik karakterde insanlar tanıttın bana,bu senin uğursuzluğundan mı yoksa benim aptallığımdan kaynaklanıyordu bilemedim.
Ölümleri hatırlattın bana.Sanki hiç aklımızdan çıkmıyormuş gibi.Biliyorum 2011 diyeceksinki benimle ilgili değil doğanın kanunu bu,belkide haklısın ama bütün acılarıda 2011emi sakladın...Sağlığın ne denli güzel olduğunu hatırlattın,değerini varken bilemeyiz ya.En yakın dostlarımın evlilik haberlerini, hatta ikisinin hamile olduklarını,doğum haberlerini aldırdın,belkide sadece 2011in beni en mutlu ettiği anlardı bunlar.


Aşkın yine olmadığını öğrettin,sağol 2011 bu konuda beni yine yanıltmadın.Tam sevecekken aşık olacakken aşkı yine yok ettin.Ne uğursuzsun be 2011 bi yürü git..


2011 bitmene üzülmüyorum biliyor musun?İş hayatında kimseye güvenilmeyeceğini öğrettin bana..İşyerimde yüzüme gülüp,arkamdan iş çeviren insanlarıda gösterdin bana,kıskançlığından türlü numaralar yapanıda,kendini hep bir halt sanan kaşar kadın ve erkekleride..Hiç yaratıcı olmadığımı hakaret olarak mı yoksa iltifat olarak mı almalıydım,bilirsin yaratmak SAP programında bir komuttur,ama sadece Allah yaratır..Üzülsem mi yaratıcı olmadığıma sevinsem mi 2011..
Bana her ne olursa olsun,hayatı yaşama gücünü,pozitif olmayı öğrettin..Yalnız bunu sen mi öğrettin yoksa ben mi acılara dayanıklıydımda böyle oldum bilemedim 2011..
O yüzden 2011 mümkünse bir an önce bit kazasız belasız felaketsiz..Korku filmi gibiydin 2011 daha fazla hiç kimseyi üzmeden..s..git. 2011!


Bu arada lütfen eski sevgililerimde yılbası gecesi mesaj falan atmasınlar,bayramlarda önemli günlerde utanmadan smsler yazabılıyorsunuz,tabıı bugunler size göre afdileme günleri ama artık geçmişime bir sünger çekiyorum,eskileri istemiyorum..Hepinizi 2011in aşk çöplüğüne gömüyorum.

2011e İsmailYK nın tüm şarkılarını gönderen Biricit,birazdan dışarı çıkıp yılbaşı alışverişi yapacak hindi falan alacak.
Resim alıntıdır

24 yorum:

  1. sms ve msn ve feys nedeniyle aşk mı kaldı?
    :))))
    neyse bak çok istedin gidiyo işte 2011.
    :)
    hindiyi pişmiş al da uğraşma bari.
    :)

    YanıtlaSil
  2. 2012 de umarım birçok şeyi daha güzel olur ve mutluluklarla hatırlarsın

    YanıtlaSil
  3. Tüm bu kötü günlerin içinde yinede güzel bişeyler vardır dimi biricit? 2011 genel olarak hepimiz için bi takım acılarla geçti ama yinede güzel günler vardı ya :)

    YanıtlaSil
  4. biricitim hemen bitsin o zaman!

    YanıtlaSil
  5. benim için de pek iyi bi yıl sayılmazdı.hatta b.ktandı bile denebilir :)
    2012 güzel olsun lütfeeen

    YanıtlaSil
  6. yeni bir aşk , yeni bir iş
    yine gülecek bir neden lazım
    yeni bir haber , yeni bir kader
    bunlar için bana şans lazım...

    yeni yılla beraber tüm olumsuzlukları geride bırakman ve mutlu , huzurlu , sağlıklı yepyeni bir sayfa açman dileğiyle sevgili Biricit.

    YanıtlaSil
  7. 2012 acı getirmesin o zaman.

    YanıtlaSil
  8. deeptone aşk bitmiş kalmamış :))
    hindiyi bütün halde aldım :))

    YanıtlaSil
  9. inşallah Dürr-i Yekta sende mutluluklarla geçir 2012yi güzel şeyler yılı olsun

    YanıtlaSil
  10. Aslı yok canım yaa benim en berbat senemdi valla :)

    YanıtlaSil
  11. Poliganum benim içinde çok fena bir seneydi ümitliyim 2012den güzel olacak :)

    YanıtlaSil
  12. cok tesekkur ederım zeynep,çok güzel demişsin yeni bir sayfa acıp bütün olumsuzlukları 2011 de bırakıyorum,inşallah senin içinde çok güzel bir yıl olur :)

    YanıtlaSil
  13. AtYarışındaki Eşek inşallah herkese mutluluk getirir 2012 :)

    YanıtlaSil
  14. "Hepinizi 2011in aşk çöplüğüne gömüyorum." sözüne bayıldım! Sana daha fazla katılamazdım sanırım, umarım 2012'de hepimiz istediğimiz yeni başlangıçlara kavuşuruz :)

    YanıtlaSil
  15. Kutup Yıldızı :)) umarım 2012 yeni başlangıçlarla dolu olur

    YanıtlaSil
  16. Gelsin yenisi :) mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  17. tesekkur ederım Bolat sizede mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  18. +1 sana :)

    2011den nefret ettim! Bitse de kurtulsak!

    YanıtlaSil
  19. Shopaholic bitsin artık son bir gün :))

    YanıtlaSil
  20. bence de 2011 hemen bitsin!

    ayrıca eski sevgililerin hatları çekmesin, internetleri kopsun. hasta olsunlar, burunları kızarsın evden de çıkamasınlar!:))

    2011 e ben de bir ceza vermek istiyordum ki sen benim için en güzelini yapmışsın! İsmail YK şarkılarını hediye etmek çok iyi fikir biricitim!

    YanıtlaSil
  21. ninicim bitsede gitsek moduna gectım valla :)
    bence eski sevgililer yenıyılı hayvanat bahcesınde aslanla aynı kafeste gecırsınler :)) İsmail YKnın Allah seni ne yapmasın sarkısı 2011e bizden :)

    YanıtlaSil
  22. yaratmak sadece sap de bir komuttur :)
    bir sap kullanıcısı olarak her online olduğumda seni hatrlayabilirim biricitcim :))

    YanıtlaSil
  23. irituruncubalik :))) artık her SAP komutunda benı anarsın :) -yarat irituruncubalık :)

    YanıtlaSil