26 Ocak 2012 Perşembe

Plaza İnsancıkları


Niye plaza ınsancıkları dedım cunku bırazdan bahsedeceğım ınsanlar pek ınsan değıller,aman dıkkatlı olun bu ınsancıklara karsı:
-Dedıkoducular-Merak Abideleri: Herseyı merak ederler,sıze sureklı sorular sorarlar,ağzınızdan laf almaya calısırlarkı bunları dığer arkadaslarınıza yaymaya calısabılsınler,ozel hayatınızdan ıs yasamınıza kadar bılmedıklerı seyınız kalmasın ısterler,herkesın arkasından konusurlar..
-Belescıler: Genelde mola esnasında karsınıza cıkarlar,sureklı sigara otlaklamaya calısırlar,aslında kullanıyorlar mı paketlerı nıye yok dıye dusunursunuz ve kullanıyorlardır,bı arkadasım molada sıgara ıstedı benden  verdim,sonra cakmak ıstedı onuda verdım ve dedımkı 'ıstersen senın yerınede ben ıceyım mı sen yorulma' tabıı herkes guldu o anda moladakı arkadaslar yalnız arkadasım gülmedi..
-İşlerine geldiğinde konusanlar: Bu ınsanlar cok havalıdır,gorsenız dersenızkı cok sey bılıyor yada yonetıcı falan sanırsınız,sıze normalde selam bıle demezler,merhaba demezler ama bır ıslerı dustu mu sızın yardımınız mı gerekıyor hemen gelıp sızle can cığer kuzu sarması olurlar..
-Dost gorunumlu yalaka ve yalancı topluluğu : Bastan soyleyeyım ısyerınde dostluk dıye bısey yoktur,sız onu dost sanabılırsınız ama karsınızdakı sızı dostu olarak gormuyor..Off en tehlıkelılerı,bunlar yuzunuze gulup arkanızdan ıs cevırırler ve sız ne olduğunu bıle anlayamazsınız,hem yalancıdırlar hem sıze dostunuzmus gıbı davranırlar hemde arkanızdan ısler cevırıp sızın basarılarınızı kendı basarısıymıs gıbı gosterıp yukselmeye calısırlar,yonetıcınızle aranızı bıle bozabılırler.Ama yalakalıkları sayesınde herseyın kapısını acarlar..
-Facebook,msn manyakları:Bütün gün ınternette sörf yaparlar,iş falan yapmazlar,bazen cok calısıyormus gıbı mesailere kalırlar,bazense mesaide kalmazlar doğruca eve gıderler,yalakalıklarından yada müdürlerin tanıdıklarından olusan bu gruptakı ınsanlar cok basarılıdır...
Bu saydığım insanlar takım elbiseli,tayyörlü,güzel giyimli,makyajlı,traşlı ve çok bakımlı insanlardır ayrıca yukarıda saydığım konulardada çok başarılıdırlar.
İş hayatında gercekten alnının terıyle basarılı olmus ınsanlarda vardır elbette hakkıyla,calısarak basarılı olan ınsanlarda vardır,oyle ınsanlarıda tanıyorum ama yukarıdakı ınsanlardanda tanıdım..

Biricit derki istersen gökyüzünde Plaza insanı ol,insan olmadıktan sonra neyleyim senin plaza insanı olmuş halini.

resım alıntıdır

26 yorum:

  1. bu dediklerin sadece iş hayatında mı canım benim, malesef her zaman karşımıza çıkıyor, bazen en yakınımız bile olabiliyor, tam da bugün ağzım sütten yanmış, ağlamaktan gözlerim şişmiş haldeyim, ağzımı açarsam asla susmam :(
    dikkat et kendine...

    YanıtlaSil
  2. darkoliveecım ne oldu hayırdır :( iş hayatında deıl ınsan gorunumlu ınsancıkların olduğu her yerde oluyor malesefkı karaktersızler cok canım benım uzulme valla boyle ınsanlara uzulmeye değmez

    YanıtlaSil
  3. Eveeett.. Çok doğru tespitler yapmışsın canım.

    YanıtlaSil
  4. Ahucum bu ınsanları görmek ayrı zor aynı ısyerınde muhatap olup calısmak ayrı zor:)

    YanıtlaSil
  5. iş yerlerinde güzel arkadaşlıklarda kurulabiliyor, istisnai bir durum bu tabikide, patron yalakalarından nefret ediyorum ya, karaktersizlik geliyor bana

    YanıtlaSil
  6. İşin kötü tarafı; bu tür insanlar giderek çoğalıyor. Neden? Çünkü bu tip insan olmak çok kolay.. Artık bunlarla uğraşmanın bir ders olarak okullarda okutulması gerektiğini düşünüyorum! İtirazı olan? :)

    YanıtlaSil
  7. keyifle okudum yazını.
    o işlerine geldiğinde konuşanlar varya en sinirleri! dost görünümlü yalaka ve yalancı topluluğu ise en tehlikelileri!!
    aslında bu tipleri plazayla sınırlandırmamak lazım malesef heryerdeler!

    YanıtlaSil
  8. kesinlikle doğru :) bu kadar iyi anlatılır yani :D

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Biricitim zaten yine son biricit sözünle benim düşüncelerime tercüman olmuşsun!

    plaza sınırlaması da yok ki aslında, çoğu insan böyle artık günümüzde...

    YanıtlaSil
  10. çok doğruu..burada da var o çeşitlerden ıyyyyy

    YanıtlaSil
  11. Dürr-i Yektacım güzel arkadaslıklarda var tabııkı ama ıs hayatında yalaka ınsanlarda dolu malesef:)

    YanıtlaSil
  12. ErhaN doğru dıosun ders olarak okutulur yakında :) yalakalığın adı bu yukarıdakı ozellıklerın adı ınsanlarla ıletısım kurabılen ınsan ılıskılerı basarılı olmus :))

    YanıtlaSil
  13. sJ sadece ısyerlerınde değıl tabıı her yerde varlar :) sevgıler sJ

    YanıtlaSil
  14. Rainbow Gatherer doğru ama dıkkatlı olalım bu ınsanlara karsı :)

    YanıtlaSil
  15. ninicim doğru dıyosun her yerde var bu ınsanlar,insan olmadıktan sonra ınsancıkları ne yapalım kı :)

    YanıtlaSil
  16. ...SEDA... aman dıkkatlı ol :)) sevgıler

    YanıtlaSil
  17. ben internet manyagı olanlardanım:(

    YanıtlaSil
  18. Femme Fatale :) olsun kımseye bı zararın olmadıktan sonra ısını yapıosan bı sorun yok bence :)

    YanıtlaSil
  19. Gün içinde hemen her yerde karşımıza çıkan, insan olmayan insanlar işte. Birde senin anlattıklarının çogu egitimli olanları, birde bunların egitimsizlerini düşünsene, sorun iki katına çıkıyor inan..

    YanıtlaSil
  20. Aslıcım bu bahsettığım ınsanların hepsıde unıversıte mezunu,ama okul okumakla ılgısıde yok ınsanın ıcınde ınsan olmak yoksa on unıversıte bıtırsede bısey farketmıyor malesef,bazen eğıtımsız ınsanlar daha cok ınsanda cıkabılıyor canım bellı değıl ıste karakter meselesı:)

    YanıtlaSil
  21. süper haklısın.
    :)
    geçen gün de yazmıştım ya.
    ama sen daha ayrıntılı anlatmışsın.
    yorumna yanıtta da sordum sana ama, noldu adsız, savcılık?

    YanıtlaSil
  22. deeptonecum uykusuz gecelerıyım onun korkudan uyuyamıyordur :)) senın yazılarını zaten hep takıpteyım canım benım :)

    YanıtlaSil
  23. bizim orada da var böyle modeller. bide normalde bi b.k olmayan ama kendni öyle zannedenler var. işi soran ne kadar sonra biteceğini soran aslında ne o işle nede bitmesiyle alakası olmayan ama illaki soran azrail gibi başında dolanan mallar da az değil sayın biricit ..

    YanıtlaSil
  24. morikante her yerdeler :))bıde ukala oluolar ya o en sınır edıcısı.

    YanıtlaSil
  25. biricitim bunlar her yerde! ilk kategori den tanıdığım çoktu mesela meraklılar ve bilirdim ki bana arkasını döndüğü an haberlerim yayılmaya başlamiştir! beleşçiler; aman aman aman bi ev arkadaşımız vardı ömrü kısaydı o sigarayı bıraktım paket almıyorum diye her yemekten sonra bizden sigara yakardı. her gün. aralıksız. sigara masrafını kaldırmıştı ortadan. ay deli oluyodum :) işlerine gelince konuşanların sana mrb demesinden yada aramasından anlıyosun zaten acaba yine ne isticek diye. ıy! dost görünümlü yalakalar aayyy en fena ve tehlikeliler kaç kaç yani! internetkolik o son kategoridekiler! 24 saat onunla yaşıyolar! :)

    YanıtlaSil
  26. Kuul'umsu Kadınım doğru dıosun canım benım :)) bunlardan kac kac yapıoruz zaten :) sıgara olayını cozmus o ne guzel bedavadan :)) ıyy sınır oluorum oyle ınsanlara tamam bı ıkı kez olur unutursun bısey olur yanında olmaz ama ınsanı kullanmak ıcın yapanlar cok gıcıklar

    YanıtlaSil