27 Mayıs 2012 Pazar

Anneee Ben Blog Star Oldum! :)


Biricit Blogstar Oldu! :)) Dünyanın sonu geldi,kıyamet alametleri başladı demektir bu:) Dayatılanla Yaşayan blog arkadaşımızın başlattığı köyümüzün Blogstarlarını Seçiyoruz Etkinliği açıklandı buradan bakabilirsiniz.Gerçekten birincilik beklemiyordum desem inanmazsınız belki ama çok eğlenerek,çok heyecanlı bir şekildede sonuçları meraklı bi haldede bekledim.
     En Neşeli Blog Star,En Sevimli Blog Star,En Tasarımı Güzel Blog Star seçilmişim.En Aşık Blog Star dalında ise ikinci olmuşum.Bu yazıyı neden yazdığıma gelince içimden bi ses yazmamı söylüyor bunun övünmekle alakası yok.Sadece bütün blog arkadaşlarıma söylemek istediklerim var bu yüzden yazıyorum.
Zaten sizin takiplerinizden ve yorumlarınızdan sizlerin samimi olduğunuzu anlıyordum.Ama bu şekilde öğrenmemde güzel oldu,aslına bakarsanız dayatılanın bır yazısınada yorum yazmıstım bana kım oy verır kı,onuda ben kendı kendıme oy verırım oda Kemal Sunal filmlerindeki gibi olur sen bana oy verdiysen benim oyun nerde,benim oyum buysa sizin oylar nerde gibi.:)
Ben çoğunluğumuzun bu etkinliğe eğlenmek için katıldığımızı ve eğlendiğimizi biliyorum.En azından ben kendi adıma eğlendim:)Bu etkınlık aslında blogların bırbırı ıle kaynasması,birbirlerini tanımaları,yeni bloglarla tanışma etkınlığı belkide blogların kardeş olduğunu göstermeleri etkinliği idi.Ama bazı arkadaşlarımız bu olayı çok ciddiye almışlar demekki sonuçları raxyo.com'da Huyum Kurusun'un sunumundan dinlerken, abartılı, tuhaf yorumlarda geldi.Bence bu olayı bu kadar ciddiye almayın; ne bileyim hayatta o kadar ciddiye alınacak olaylar varki onları ciddiye alıyor muyuz?
Yada çokta ciddiye alıp bi yerlerde kazanmak istiyorsanız Blog Yarısmaları bildiğim kadarıyla firmalar tarafından yapılıyor,onlara katılmalısınız bence.Bunu gurur meselesi veya ego tatmin olayı yapmanıza hiç gerek yok.
Buradan bir arkadaşıma İpek Böceğime'de teşekkür ediyorum blogumun temasında,tasarımında çok yardımcı oldu,header resmimi de kendisi yapmıştır,uykusuz geçen gecelerimiz en azından böyle bir ödülle layığını buldu ipek böceğim sana çok teşekkür ederim,emeğine sağlık:)
     Sonuçlarla ilgili bir başka diyeceğimde herkes gibi bende oylama yaptım oylama listemi dayatılana maılle gonderdım,kendı sectığım blog starlarla kazananların bazıları gerçektende bırebır aynı.Bazı sectığım blog starlar ise ıkıncılıkte bazıları üçüncülükte kalmıs.Bazı seçtiğim bloglar ise listelerde yer almıyordu,buna şaşırsamda genelde sonuçların bana düşündürdüğü diğer blog arkadaslarımla aynı şeyleri düşünüyoruz.
Ciddiye alan arkadaşlarımız için yine bu oylamayla ilgili birşey daha gözüme çarptı oy veren arkadaslarımız acaba 'yeni' kelimesini 'eski' diye mi okuyolar,yada anlıyorlar?
Yeni blogger demek; blogunu yeni açmış,yeni aramıza katılmış blogger demektir.:)) evet evet tahmin ettiğiniz gibi çünkü benim adayım ilk üçte yoktu:D ondan sinir yaptım:))
Anneme söyledim dün 'anneee ben blogstar oldum'.O da dediki 'ne ki o'.Yani beni pek ciddiye almadı size bişey söyliyim mi annem bi olayı ciddiye almıyosa o olay cidden ciddi değildir.Fakat kategorılerımı sayıncada gözleri fal taşı gibi açıldı:))
Ama Eurovizyon'u ciddiye aldı annem 'tühh yine mi kazanamadık,bu cocuk iyi yapmıstı tabıı biz Türk'üz ondan böyle oldu' diyede yorumunu ekledi.Ama anne ben blogstar oldum desemde annemin ciddiye aldığı konu Can Bonomo'ydu.O an düşündümki bir Bonomo kadar bile değerin yok Biricit:)İşveç'in şarkısı gerçekten güzel ama dinledimde beğendim ben.
     Bende mesela çay reklamı gibi Türkiye tanıtımımızı, şarkı öncesinde beğenmedim,bunu ciddiye aldım.Tarihi yerlerimizi, bir Boğaz'ımızı gösterselerdi, hayran hayran görselerdi diye düşündüm..
Demekki hayattaki ciddiyete bakışımız göreceli..
Neyi ciddiye alıyoruz bu hayatta,yada neden bu kadar hayatı ciddiye alıyoruz ki?Bence bu kadar abartmaya gerek yok hiçbişeyi..Ciddiye alınacak onca şeyler varken.Ben hepinize sadece kocaman bir teşekkür göndermek istedim blog arkadaşlarıma sevgiler:))Hani bir mim vardı ya maddiyat mı maneviyat mı,parayla işte bunu satın alamazsınız..sevgiyi..(konuyu mim yazısına bağlayan biricit:) )
Bu arada En Aşık Blog Star'da ikinci oldum ama beyaz atlı kocamı bulduğumda birinci olacağım bunuda belirtmeden geçemicem:)
Ben buradan bizim köyün blog starı olarak Dayatılan'ı seçiyorum bize böyle güzel bir etkinlik yaptığı,saatlerini bizim için harcadığı için ve umarımki anlaşılabilmiştir çabası..Dün sesini ilk kez duydum radyodan ve kalbinin sıcaklığı sesinede yansımıştı..
Biricit derki,hayatta neyi ciddiye alırsan onunla imtihan edilirsin,neşeyle ve sağlıkla yaşamak varken,bu ihtiraslar,kinler niye?yaşamak dururken bu öfke ne diye,hepimiz kardeşiz,barış ve kardeşlik için batsın bu dünya o zaman..:)

56 yorum:

  1. tebrik ederim seni :))

    YanıtlaSil
  2. hayatım ben de gördüm sonuçları ve senin adına çokkk ama çok mutlu oldum.Tenrik ediyorum canım seni:)))
    sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tesekkur ederım özlemcim:) bende sevındım:) kalbimdesin tatlım öptüm:) sevgiler:)

      Sil
  3. tebrik ederim biricit <3. ben her şeyi olup bitince görüyorum niye niye niye:)zaten başvursam nerelere koyucaklarını bilmez seçemezlerdi :D ama cidden bilmemek üzdü beni :( biraz daha abartabilirim:'(.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım miss nisancım:) başvuru yapmadık yani aday olarak kimse başvurmadı,bütün blog yazarlarına açık bi etkinlikti,dayatılanın sayfasında bazı arkadaslarımızda,bende 15 gün suresı boyunca blogumda sağdaki gadgetıma eklemıstım keske gorseydın sende katılsaydın canım:) katılanlar zaten herkes blog arkadaslarına oy verdı adaydık yani bütün bloglarda:) neyse bı dahakı sefere artık sende katılırsın.sevgiler:)

      Sil
  4. Nayyyırrrrr!!!! en blog star hatta stariçe benim ben…Ahanda bah şindi kapadım bloğu ha ona göre..
    Canım yaa çok tatlısın..Katılan, kazanan, gelen giden herkesi tebrik ediyorum..
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) nayırr lolomaz stariçe benim!:) sen benim kalbimin starısın beyaz sayfam:))
      kapama blogunu bütün ödüller feda olsun sana tatlım benım:)
      bütün blog arkadaslarımı bende tebrık edıyorum eğlendığımız güldüğümüz için:)sevgiler

      Sil
  5. Meheheheh sesini duyma şansına nail oldum dün. arada bi biricit ses ver diye bırgalarım seni sıkaypi'den tekrardan kocaman tebrikler. ve finali amerikan filmlerinden tanıdığımız diyaloglarla yapıyorum: heyy sen bunu hakettin dostumm! <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bende senın sesını duydum yazılarındakı neşe pozıtıflık canlılık sesındede vardı:)
      skype ı tam cozemedım ben yenı kullanıcıyım canım hatta sen nası ekledık ordan onuda anlamadım:)) bana oğretırsın tatlım konusuruz ordan :)
      o zaman bende türk fılmlerındekı gıbı bıtıreyım size yıllar önce kaybettiğim kardeşim diyebilir miyim:)) öptüm kocaman:D

      Sil
  6. hem kutluyor, hem de tebrik ediyorum.. şimdi bir şey diyeceğim ama gülmece yok.hoş sayfamda laga lugalarda da değinecem ama şimdi sen bunnu yazınca söylemeden geçmek istemedim.

    puanlar geliyor ve listeye yazılıyor.. bu ara sağolsun erdoş benden daha fazla işin başında durdu. ben içeri dışarı bir şeylerle meşgulum ama haliyle merak ediyorum.erdoş işte şu öne geçti bo kadr şu oldu falan anlatıyor. biliyorsun ben çok fazla blog tanımıyorum tanıdıklarımı da genelde nick leri ile bilirim. blog adı ve nick adları falan da işin içine girince..bilmediğim isim çoğaldı. sondan öceki gün erdoşla telefonda konuşuyoruz erdoş son durumu söylüyor ve sayraken bana 'Yasemin de yükseldi' diyor. ha iyi diyorum.. o kadar çok tanımadığım var ki.. bir yandan da diyourm kim ki daha evvel olmayıp da bir günde bu kadar yükselen..dönünce o yok.. bütün sayfalara bakıyorum yasemin yok. allah allah bu çocuk hem söyledi hem işlemedi nasıl iş diyorum... sonra öğrendim. meğer o senmişssin.. biricit yerine yasemin kokulu.. dan yola çıkıp sana yasemin diyormuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tesekkur ederım dayatılancım:)
      yorumuna güldüm ben ama:))Erdoş'a çok selamlar:)) Erdoş tam benım kafamdan sana gecende bı yazındada söylemiştim:))Çok mantıklı çocuk ama çağrısım yapmıs:))
      benımde tanımadığım o kadar blog varmıskı bu yarısma sayesınde senın sayende tanıdım,senın durumun cok normal yani bı anda tanımadığın onca blogla uğrastın,ama Erdoş'un hali bekarlıktan kaynaklanıyo ona uygun bekar helal süt emmiş bi kızla izdivaç yapması lazım.
      helal süt emmiş biricitten sevgiler:))

      Sil
  7. Biricitim tebrik ederim bence haklı bi oylama olmuş hani hakeden kazandı yani ben bu aralar yoğunum pek ilgilenemiyorum radyo mevzusuna da fransız kaldım:( şu işlerim bitsin kapatıcam arayı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umaycım tesekkur ederım canım:) sende benım kalbımın bırıncısısın yeni bı blog acmana rağmen harıkasın!:)
      raxyo radyoya pazartesı aksamı bakabılırsen yani dınleyebılırsen huyum kurusunun programı var tavsıye ederım tatlım:)

      Sil
  8. Söylemiştim :) Haftalar öncesinden ana haber bültenlerinde anons etmiştim :D Tebrikler biricit...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurullah hatırlıyorum o yorumunu:) inanamadım ama tesekkur ederım çok saolasın:)

      Sil
  9. annenin yorumuna koptum yalnız :))) Ne ki o :=) tebrik ederim canım arkadaşım. benim blogtaki liderimsin. belki bir gün bende senin gibi kocaman yazılar yazar yere göğe sığmayan düşüncelerimi insanların minicik kalbine bir şarkı gibi pelesenk edebilirim.

    keyifli bir yazıydı. hüüüüp diye okudum gitti valla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım kantemoricim:) lider falan aman yanlıs anlasılma olmasın ben sana blog konusunda herseyde yardımcı olurum sen bence benı haydi haydi gecersın harıka yazıların olacak emınım buna canım arkadasım.:)daha güzelleri senin olsun insallah!:)
      cok saolasın:) sevgiler

      Sil
  10. çok eğlenceli olmuş yazı güldürdü beni:)
    tebrik ediyorum seni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gülmene sevindim asiruh:))
      çok teşekkur ederım sevgıler:)

      Sil
  11. aaaay!^^ tebrikler eder başarılarınızın devamını dileriz efenim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vayyyy Blog Starın Kraliçesi blogumu şereflendirmiş:))
      tesekkur ederım tatlım seni çok seviyorum biliosun di mi:))
      bende seni tebrik ederim canımın içi:)

      Sil
  12. tebrik ediyorum hakettiğini düşünüyorum..içtenliğini ve samimiyetini yazdığın yazılarda ve paylaşımlarında okurlarına çok iyi yansıtıyorsun..başarılarının devamını diliyorum..kucak dolusu sevgiler...Ebola günlükleri benim bloğumun ismini değiştirdim..haberin olsun..canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım ebolacım :) blogunun yenı ısmıde hoş olmus canım sevgıler:)

      Sil
  13. Ben boşuna " 'bir'icik hatun " demiyorum yahuu. ehehe.
    Tebriklerimi waffleımsı tatlılıkla bloguna yolluyorum, öptüm.
    Bir de, benim blogstarlarımdan da tuttu yahuu. 1. oldu hatta hatun, yeaa.
    İki de, ben kimlere puan verdiğimi hatırlamıyorum. ahahaaa. Ama herhalde bunu aklında tutanlar da yoktur, dimi, doğaldır benimki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) tesekkur ederım tatlım bende sana cıkolatalılıkla dolu bır tesekkur gonderıyorum:)
      benımkılerınde bazıları tuttu bazılarıda tutmadı nasrettın hocanın gole maya calması gıbı ya tutarsa gıbı oldu ama unutmak doğal tabııkı maılın duruyosa ordan bak:)))

      Sil
  14. Tebrikler biricit öpüyorum ve sevgiler gönderiyorum o kişi bence ciddi olarak eleştirse yayını dinlemez şarkı istemezdi.:)Çok fazlaca dileniyorduk o gün sonuçlardan sonra bile hatta.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım tatlım sen benım gonlumun bırıncısısın :)
      bende reytıng rekorları kırdın o gece kırmayada devam edeceksın canım:D

      Sil
  15. dinleniyorduk olacaktı n sorunlu klavyemde.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onemlı deıl tatlım ben anladım dedığını:) yanlıs anlayanlarda kusur arayanlar kendılerıne baksınlar:)

      Sil
  16. Biricitim öyle sevindimki anlatamam :) tanıdığım, sevdiğim bir insanın ödül alması kadar güzel bir şey olamaz. Yürekten kutluyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslıcım bende cok sevındım senın ısmınıde o lıstelerde gordum cok mutlu oldum,bende senı tebrık ederım canım benım:) cok tesekkur ederım.

      Sil
  17. tebrik ederim arkadaşım:))

    YanıtlaSil
  18. kocaman tebrikler ödül yerini bulmuş sonunda yakıştı biricite tüm dallarda aldığı ödüller hayırlı uğurlu olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederım demetcım hepımız blogstarız kendı blogumuzun starlarıyız bence:)

      Sil
  19. tamda hakettiğin gibi..tebrik ederim tatlım.keyfini çıkar.çünki sonuna kadar hakettin.bloğun benim huzur yerim.öperimmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım boncukcum :) blogumu sevmen cok guzel bı duygu:) bende optum sevgıler:)

      Sil
  20. tebrikler biricit :) bol bol götürmüşsün ödülleri maşallah çok sevindim :)
    biz eğlendikmi eğlendik gerisini boşver bunu kafasına takan varsa da kendisi bilir demekki dertsiz arkadaş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkurler çiçoo:)) bencede baska derdı kalmamıs demekkı bunlarla uğrasıo ınsanlar :))
      çılgınsın çiçooo diyorum sana:))) kalbımdesın canım sevgıler:)

      Sil
  21. Kutlarım :)

    Blogger Ödül Töreninde ödül alıp İpekböceğine atıfta bulunan bir konuşma da güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet o bana tasarımımda cok yardımcı oldu cunku onu unutsam haksızlık yapmıs olurdum kendısıne..
      çok tesekkurler erdost:)

      Sil
  22. Bu ödülü ben aldım sayıyorum zaten o derece mutluyum,emek ve sevgiyle yapılan karşılıksız bişey çünkü,anlık içimden gelip ben teklif etmiştim sana ve anlamı çok büyük benim için:')
    Tasarıma el atmışken tamamlamadan bırakmazdım yakanı günlerce uykusuz kalarak hatta son anda yalvarır halde mudahele etmesem arka planda koskocaman rengarek kalpler vardı ki akıllara ziyan:p) peki neden yaptım bunu?
    Bir kere tasarım ve resimleri büsbüyük koyman ve benim gözüme batıyordu ben çok önemsediğim için tasarımı ki ne kadar mühim olduğu bir kere daha ispatlanmış oldu:)
    Ama en tatlısı birebir muhabbet ederek öyle eğlenerek yaptık ki birbirimizi tanıma fırsatımız oldu bu vesileyle, birçok ortak yanımız bir o kadar farklı fikrimiz oldugunu gördük zevklerimiz dahil ama işte burda birbirini anlamak,saygıyla kabullenmek ya da değişik bi pencere açmalı farklılıklar,asıl muhabbeti yaratan budur.
    Bu örnek olmalı bazılarına ama olgunluk gerek sanırım bunun için,yaşsal değil düşünceye dair..
    Tahammülsüzlük temelde bu yüzden canım.Ciddiye alınacak bişeydir içinde her "yarışma" geçen şey,çekiliş vs de buna dair ve mutlaka harekete geçenler kazanır. Oturdugu yerden başarıya ulaşan tek canlı tavuktur^^
    Ciddiye almayanlar zaten kılını kımıldatmaz sonuçlara da sinirlenmez bu yüzden:D

    Neşeli ve sevimli blog deyince mia,kuulumsu ve sen geliyosun aklıma da aşık nasıl oldun 2. anlayamadım ben satır aralarında bişimi gizliyosun sen yoksa hmm:D
    Çok tebrik eder öperim seni bitanem^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ipekböceğim sana çok çok kocaman tesekkurlerımı gonderıyorum.ıyıkı o gecelerde ve sabah hatta dedığın gıbı uğrastın emeklerın hatta benım cenemide cektın boyle olmaz oyle olmaz ama ıkımızınde ıcıne sınen senın emeğınle dolu bır tasarım oldu tatlım sana belkı ne kadar tesekkur etsem az cunku bu dünyada karsılıksız menfaatsız kım kıme yardım edıyorki ellerine sağlık emeğine ve sıcacık yüreğine sağlık canım arkadasım:)sen ödüllerin en güzeline layıksın tabııkı sana ait bu ödül,kazanınca twitterdan hemen sana yazdım..ama senin kazandığın yada benim kazandığım en büyük ödül bence bloglarımız aracılığıyla tanısıp blog dostu olmamız bu herkese nasip olmaz tatlım:)sen benim kalbımın birincisisin:) evet harekete gecenler olmus sonuclarda,bazı arkadaslar gıbı bende farkettım yaa zaten o harekete gecen kısı yada kısıler hep hareket halınde yahu:))bı gun cakıladabılır aman dıkkat:D ben cok eğlendim bu yarısma veya etkınlık sayesınde cok cıddıye almadım hatta kım bana oy verır kı cıdden aklımda bu vardı eğerkı ben sahalara oynasaydım sonuc cok farklı olurdu ama yalakalıkla değılde gercekten ınsanların ne dusunduğunu oğrendım hakkımda ve bu bana yetti o acıdan canım mutluyum ve bu mutluluk karsılıksız sevgı zoraki değıl ıcten gelen bısey:)asık blog bende anlamadım nasıl olduğumu:) kocaman opuyorum canım benım sevgıler bıtanem:)

      Sil
  23. Canım benim tebrik ederim , bu sonucu hak ediyordun .
    Benim de adaylarımdandın , bu nedenle de ayrıca mutluyum.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım cok tesekkur ederım,zeynepcim sen kalbimin birincisisin sevgiler tatlım:)

      Sil
  24. İletişimin çok sıcak seçilmezsen şaşardım..kutlarım sevgili biricit..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım canım benım saolasın crazywomanrosemary :))

      Sil
  25. Birinci ikinci blogstar diye nasıl anlaşılıyordu o :)) Ben her kategoride birkaç blogstar var anlamıştım :)) Neyse canımmm süpersin sen süpperr. Bayılıyorum ben sana. İyi ki varsın canım bricitim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahucum dayatılanın lıstesınde 1,2,3 diye yazmıs ya ıkı kısıde 1 yazıosa onlar rakamsal olarak aynı oyu aldılar demekmıs ne bıleyım orda oyle dıodu:)
      sende süpersin tatlım senin blogun çok neşeli zaten kalbimdesin yani canım benim:) sende iyiki varsın ve iyiki seni tanımışım tatlım:)

      Sil
  26. Yanıtlar
    1. tesekkur ederım canım bende senı tebrık edıyorum:) sevgıler neslicim:)

      Sil
  27. Tebrikler Biricit'im, kesinlikle hakediyorsun bu ödülü :)
    Anne benim blogstar seçilmiş arkadaşım varrrrrr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederım sevdacım:) benımde senın kadar tatlı bı arkadasım var:)

      Sil
  28. ben katılamadım oylamalara o sıralar sınavlarım vardı zamanı geçmiş çok üzüldüm :(
    katılsaydım puanlarımdan sana gidenler de olurdu :)
    çok tebrik ediyorum biricitim hak ettin bunu seçildiğin dallar tam sana uygun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olsun canım yaa senın sınavların güzel gecsınde, böyle seyler sorun değıl:)
      çok tesekkur ederım kaybolmus bır denızyıldızı:)

      Sil