8 Mayıs 2012 Salı

O Hikayedeki Aptal Kişi


Benim..Bu kadar aptal olmasaydım bu kadar saçma olaylar başıma gelmezdi..O kadar salağımki ee bee salak ee bee gerizekalı sen blogu niye açtın buradan ağlıyorum şu anda bile yazamadıktan sonra ne yapayım ben bu blogu! Twitteri bloga ekledın,facebooktan blogunu yazdın ondan sonra ben ağlıyorum moralim bozuk bile yazamıyosun ee aptalların efendisi.. kim bakıyodur ki belkide bakılıyorsundur korkusuyla yazamıyorum hep güzel seyleri yazma zorunlusu hissediyosun kendini eee Allahın aptal ve yarım akıllı kulu..ne yaydın bu kadar ne koydun twitterını ne yazdın facedende şimdi bön bön bakarsın işte..
Arkadasların okur korkusuyla hep yaz pozıtıf seyler sonrada sahte sanıl sahtesin tabii ne hissettiğini yazmazsan.zaten hep bu aptallığından geldi başına hayatın boyunca 10 yasındada 20 yasındada sımdı 30 yasındasın yıne salaksın yıne aptallığa tam gaz devam edıyorsun ne zaman sende dığerlerı gıbı normal olacaksın?
Kimseye güvenmemeyi,insan yerine koymamayı öğreneceksin ? Sana soruyorum eyyy Allahın akıllar dağıtırken hani bana hani bana diye bakan salak kulu?hani bana diyene kadar oradan bi Eintein ın kaptığı beyinden kapamadın !! anca boyle yaz sacma sapan seylerı ne olacak ki ne gececek eline insanların seni anlamasını mı  bekliyosun?Onlar kendileri anlamıolar seni mi anlayacaklar ki?hani bu dünyada hersey güzeldi hani kötülerin basına kötü olaylar gelirdi..hani iyi!!!lere bişi olmaz dı......Demekki sen dünyadaki en kötü insansınki yakanı bırakmıyor kötü olaylar..hersey benden dolayı..ben iyi değilim..hemde hiç..
şimdi ne yapmalıyım bir sahte blog acıp içimi mi dökeyim,facebooku mu kapatayım,twitteri mi kapatayım,hangısını yaparsam zekamda bı acılma meydana gelir? hangisini yaparsam daha dürüst olurum,yada bu blogu kapamalıyım en iyisi..yok o da değil en iyisi köprüye gideyim ben..ee sen oradada atlıcam diye gidersin baska birine yanlıslıkla celme takıp onu düşürürsün boğazın serin sularına yine bakarsın bön bön..sen sadece salak salak ağla baska ne işe yararsınki..
resimler facebook gothic art sayfasından alıntıdır

54 yorum:

  1. Biricitim noldu ya? yapma kendine böyle. Hangimiz özgürce kendimizi yazıyoruz Allahını seversen? Valla benim blogu çevremdeki herkes biliyor diye, hiç bişey yazamıyorum, ancak ordan burdan işte :(

    İnan sadece kendimi,duygularımı rahat rahat anlatabileceğim, ayrı bir blog açmak istiyorum bende :(

    Sen son derece iyi, temiz kalplisin, lütfen başkaları için kendini bu kadar üzme, değmiyorki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende oyle yapıcam sanırım:(
      tesekkur ederım hıcte ıyı deılım aslıcım cok kötü biri olmalıyımki bu kadar kotuluğu kendıme cekebılırım bundan dolayı kotuyum o yuzden..

      Sil
    2. biricit sorun ne bilmiyorum ama sakın öyle düşünme aslında gerçek dünyada hep iyilerin başına kötü şeyler gelir ama sonunda hak ettikleri mükafatı alırlar - alırlar dimi? - ben böyle düşünmeye çalışıyorum ve bir şekilde kendimi teselli etmeye çalışıyorum. kendini üzmemeye çalış, insanın elinde olmuyor biliyorum ama:((

      Sil
    3. ıste alırlar deıl mı kotuler cezalarını ınsallah alırlar yani.ıyı ınsanlarda artık mutlu olsunlar..bende oyle tesellı etmeye calısıyorum canım..

      Sil
  2. Çok iyi anlıyorum ben de benzer hisleri yaşıyorum...

    YanıtlaSil
  3. aaaaa ama valla kızıcam bak :):) canım seni her kim üzdüyse boşveerrr:):) sen dilediğini yaz ben okurum..blog dünyası evet bir enteresan..mesela o kadar blog açtım kapadım..o kadar kendimden ve ailemden bahsettim samimi olarak..isteyen okur misafirim olur istemeyen okumaz..tercih meselesi canım benim..ağlama ve kendine böyle davranman yanlış biricitim...ben seni böyle görmek istemiyorum..güçlü bir kız olmanı istiyorum..yani ağla tamam ağlamak hepimiz için de değecek şeyler için ağla..kendine lütfen kötü davranma..sen değerli birisin tüm insanlar gibi..hadi gül şimdi :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım canım yanı sımdı burdan yazamıyorumkı oyle ıste:D

      Sil
  4. Kötü şeyler sadece senin başına gelmiyor inan bana. Bende zaman zaman insanların bu kadar kötü olabilmelerine şaşıp kalıyorum. Ve blogger arkadaşlarımızdan hiçbiride olumsuz şeyler yazmıyo çevresi blogunu biliyor diye. Ve biliyorumki onlarında hayatları burda gösterdikleri gibi tozpembe değil. Biz belkide burada o istediğimiz güzel dünyayı yaratıyoruz hep güzel şeyler paylaşıyoruz. Hayat devam ettiği sürece kötü ve iyi şeyler bizi bulucak. Önemli olan pes etmemek. Can Yücel 'in dediği gibi hayat daha bitmemiş senmi biticeksin.. Güçlü ol kimse için hiçbirşeyinden vazgeçme blogundan bile. Hayat herşeye rağmen güzel be arkadaşım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ondan kaynaklı sanırım goruyolar dıye dertlerımızı yazamıyoruz..
      hayat daha bitmemiş sen mi biteceksin bu sözü cok sevdım ılk kez duydum..
      güzel di mi:)

      Sil
  5. Hayır canım sen o hikayedeki aptal değil sen o hikayedeki herkesi kendi gibi zanneden saf kişisin. Kısaca yazıyorum uzun yorum için geleceğim Biricit de bu kendine ettiğin sözleri duymamış olayım. Sen iyi bir insansın biz seni seviyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam canım uzun yorumunuda beklıcem:) bende senı sevıyorum canım

      Sil
  6. Kendi blog sayfamı yakın çevremden sadece 1 kişi biliyor, onunla da zaten görüşmüyoruz artık :( Ki kaldı ki ona da sıra gelecek ve onun hakkında da bir hikaye anlatacağım sayfalarımda.. Beni yakın çevremden tanıyan bir kişinin yazdıklarımı okuyor olması bile beni fazlasıyla korkutuyor çünkü "yerin kulağı vardır" misali, maazallah dilden dile dolaşır, sonra gelir beni bulur düşüncesindeyim. Bu sebeple hiçbir arkadaş/akraba çevremden bilen yok blog yazdığımı. :) Şiddetle tavsiye olunur! :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onun hıkayesını beklıyorum varya bendede oyle durum var ve o ona o ona derken galıba eskı iş arkadaslarım burayı bulmuslar..
      zaten bırı oğrendıkten sonra dığerlerıde kesfedıolar meraklanma...
      bılmıorum ama burdan devam edıcem ben belkıde ıc yuzlerını kendılerının okuması nasıl olur..

      Sil
  7. canımmmmmm nıye bu kadar uzuldum sen..bende ıs yerımde soyleyemıyorum tıbıtırdan benı ekleyenlerı blogluyorum ama eklemeden takıp edebılırsr mesela..ıstemıyorum bende ama baskları takıp etsın sorun yok.amannnn kendın ıcın yasa bosver cok bılıyorlarsa acsınlar onlarda blog..burdan devam ben cok sevyıorum senın bu halını

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kendım ıcın yasayım oyle yapmayı dusunuyorum..yok canım onlar blog acamazlar sadece cak cak konusurlar..

      Sil
  8. ohooo yok artık bu ne kötüyüm ben falan
    kendine yakıştırdığın sıfatları dile getirmene itirazım var
    pişuuu toparlanınız lütfen silkeleniniz birazcıkın....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benımde bu hayata itirazım var!yazamadıklarıma ! :))
      tamam silkelendim:)

      Sil
  9. Ay ama sen ne kadar haksızlık etmişsin kendine bakiyim ? Bir kere blog kapatma işini geçelim. Facebook dan ve Twitterdan da yayınlaman çok normal faniyiz biz egolarımız var gizli olsak da bilinmek okunmak takdir edilmek isteriz.
    İçin rahat edecekse aç başka bir blog ama bize haber vermeyi unutma olur mu ;) Yeter ki üzme kendini.
    Hem burası senin özel alanın yazdıklarından rahatsız olacaklar var ise okumasınlar kardeşim! sabah sabah sinir yaptım bak ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani herseyi değilde bazen cok hosuma giden seyleride yayınladım ama bulunacağım aklıma gelmıstı aman bulursanız bulunda bulunduktan sonra sımdıde o konu olmaz yok bu olmaz yok dunku olayı yazma yok ağladığını yazma sevınmesınler hep sevındığını yaz moduna gectım..
      maılını aldım bu arada:) alemsin alem:D

      Sil
  10. İnanın çok üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca. Lütfen kendinize bu kadar haksızlık etmeyin. İnsanlar hatalarıyla yaşıyor malesef hangi birimiz mükemmeliz ki?
    İnsan başına gelen kötü şeyleri birden kaldıramıyor bazen ve patlıyor sanırım siz de öyle bir andasınız.
    Ne yaptımda bunlar başıma geldi, ben kötü müyüm , hep yanlış yapıyorum diyen tek kişi siz değilsiniz bana inanın :)
    Lütfen üzülmeyin.. Bugün hayat kötüyse yarın iyidir. Böyle düşünmeye çalışın. Ve başkalarının ne dediğini de umursamayın. Onlar ne der diye yaşarsak asıl mutsuz oluyoruz. Amaaaaaaaaaan koyver gitsin biricitcim :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hıcbırımız mukemmel değılız sanırım ama basıma gelenlerde suclu olan tek kısı olmasamda bendede demekkı hata vardı safım demek kendımı savunmama yetmıo..
      yorumun ıcın tesekkur ederım moralım duzeldı simge :)
      evt koyverıyorum:D

      Sil
  11. iyi bir mizah yazarı olabilirsiniz. ben keyif aldım doğrusu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim hayatım mizahın taa içinde olduğundan dolayı bende onları yazmaya devam ettikçe olurum sanırım

      Sil
  12. Bir kere mantığın yanlış. "Demekki sen dünyadaki en kötü insansınki yakanı bırakmıyor kötü olaylar." Kötülük iyi insanlara musallat olmayı daha çok sever, ee buradaki 1 numaralı aday da sen olmuşsun demek.
    Ve de, neden seni okuyanlara göre yazılarını şekillendiriyorsun ki? İnsanların ne düşündüğünü bu kadar umursamana ne gerek var ki? Bırak kendini, aksın kelimeler klavyenden, rahatlat içini. Hep mutluluklu şeyler yazacaksın diye bir kaide yok ki biricik hatuncum.
    Aptallık da değil bu, sadece çekincen var şimdi bilenlere karşı sanırım. Fakat, çekinmene gerek yok. İçinden geldiği gibi yaz. En güzeli. En rahatlatıcısı. En doğal afeti.
    Ve üzme kendini. Çünkü hayat ona buna üzülemeyecek kadar kısa. Belki benim soyadımdan bile kısa. ahahaha. Neyse, öpüyorum haydi. Üzme kendini biricitcim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım sen ne guzel seyler yazmıssın boyle tesekkur ederım..
      zaten yazdığımda rahatlıyorum ıcımdekılerı dokunce..evet onlara ınat daha fenalarını yazıcam bundan sonra..belkı kendılerı utanırlar..
      opuyorum bende canım sevgıler..

      Sil
    2. Bir de başlığı ilk " O Hikayedeki Mazbut Kişi " diye okudum. Hönk? Ne alaka? falan oldum. ahahaha. İtiraf edeyim onu da.
      Ve yaz, inadına yaz, kendin için yaz. Başkalarına göre şekillendirme klavyeni. Sadece kendin için yaz.

      Sil
    3. :)))) hey Allahım ne alem kızsın sen tatlım benım yahu:D evet kendım ıcın barıs ve kardeslık ıcın(batsın bu dunya) yazıcam:)

      Sil
  13. biricit..
    benim de blogumu 2 yakın arkadasım biliyo ki blogumun adını bile unutmuslardır hiç ilgileri yoktur blogla falan.baska bi blog benzeri sitemi de facebookumda paylasmıstım ama sonradan baktım ki rahat yazamıyorum onun adını degistirdim.
    sahte yazmaktansa yeni bi blog ac bence :)
    kötü birisi de değilsinn böyle düşünmeee!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sahte yazmak değılde yazmak ıstedığını yazamayıp baska bısey yazmak..
      tesekkur ederım dusunuyorum ama ıkı blogu nası ıdare edıcem bı tanesıne zor yetısıyorum..

      Sil
  14. insanlar seni anlamıyorsa, seni üzüyorsa, başına kötü şeyler geliyorsa bu senin diil, onların yetersizliği, onların aptallığı.
    sen yüreğini hala sıcak, hala yumuşak tutabilen sayılı insanlardan birisin.
    zaman zaman acıyabiliyor bu yüzden ama göğsünde bir taş taşımaktan daha iyidir.
    sevincinde de üzüntünde de yanında olanlar olsun yanında bırak.
    olmak istemeyen kurukalabalıktır, olmaması daha hayırlıdır..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten o kurukalabalık hakkında yazacağım seyler,kendımle ılgılı yazacağım seyler var.
      ama ıste düşmanın seni iyi halinde görsün sevinmesin polıtıkası ne derler kan kustum kızılcık serbetı ıctım modu var ya ondan sanırım..

      Sil
  15. Biricitim kendine niye bu kadar yükleniyorsun , haksızlık yapıyorsun anlamıyorum . Okurken içim acıdı inan .
    Ben senin kadar doğal, duygularını yapmacıksız ifade eden , başına gelenlere esprili bakabilen ve sevgi dolu birini az gördüm inan . Kötü olmak ne demekmiş ? Kötüler , kötülüğü üzerlerine çekselerdi şimdi hala ortalıkta olmazlardı . Aksine sen iyi niyetlisin . Karşındakini de kendin gibi görüyorsun .
    Başkaları için üzülüyorsun ama onların çoğu kendi hayatına hiç birşey olmamış gibi devam ediyor , haberleri bile yok . Sen üzüldüğünle kalıyorsun . Lütfen tatlım bir de bu açıdan düşün .
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zeynepcım benı bu saydığın guzellıklerle gormen cok guzel bı duygu,gercek hayatımda bıle burada sevgı dolu ınsanları gormedım ben bılıo musun,belkı burayı o yuzden daha cok sevıyorum buradakı ıyı ınsanlardan dolayı..
      evet cok haklısın onların umurunda bıle değil dunya, sadece o ne yapmıs bu ne yapmıs derdınde,yapmacık samımıyetler ıcındeler.sorsan onlardan ıyısı yoktur.
      tesekkur ederım beni anlayan bi yorum yazdığın ıcın sevgıler..

      Sil
  16. sen fazla hassas davranıyorsun..
    diyelim ıncık mıncık herşeyini yazdın ne olacak? çoğunluk eğer bunu yapmıyorsa sonuçta sen de o genelleme ile karşılaşacaksın... ve burası sanal bir dünya.. bireysel dostluklar süreç alacaktır çünkü satır aralarını okumak süreç alır..

    sevgiyle kal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dun gece maılde yazdığım seyı burda yazsam düşmanlarım emın ol göbek atarlar onu yazamıyorum burdan cunku gorurler dıye buradakı blog arkadaslarıma dısardakı ınsanımsılardan daha cok guvenıyorum.
      ıncığımı cıncınğımı yazmak deılde paranoya basladı sanırım bende..
      sevgıler canım

      Sil
  17. Biricit, O hatayı bende yaptım zamanında, şimdi blogumda şiir yazmaktan başka bir şey yapamıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende pozıtıf seyler yazayım bari..ıcımızdekılerde ıcımızde patlasınlar artık..

      Sil
  18. ne oldu sana güzelim, hayatta bişeyler bazen iyi bazen kötü gider derin bi nefes al nolur okurken üzüldüm şunu unutma kimse ama kimse senden kıymetli değil bu dünya çok kısa hiçbirşeye değimez özelden mesaj atcam sana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım canım,maılını cevapladım..
      sevgıler

      Sil
    2. okudum bende cevapladım.. içinde patlatma ayrıca insanız biz derdimiz de kederimiz de olacak onları da paylaş ne var bunda seni seven derdinle öfkenle sevmeli..

      Sil
    3. gordum canım bende cvpladım ıcımdede patlıyor dısımada yansıo sanırım bu durum..

      Sil
  19. tatlıım seni çok iyi anlıyorum ben şu an.ben de böyle önemserim.kimse görmesin aman kimse okumasın yazdıklarımı falan derim.o yüzden ne twitterımı ne blogumu çok yakın birkaç arkadaşım dışında bilen kimse yok.özel hayatımla ilgili de yazmam aslında.sinema üzerine yazıyorum görüyorsun ama yine de kimsenin bilmesini istemiyorum.daha özgür hissediyorum çünkü böyle olunca.
    peki bu blogu kapatmak yerine adresini değiştirsen. bircitinyeri.blogspot'un adını değiştir.blogunun adını da değiştir.yasemin kokulu bir hayat yerine başka bi şey yap mesela. olur mu ki acaba öyle. sıfırdan blog açma bence canım ya.bu blogla tanıyor herkes seni.isim değiştirmeyi düşünebilirsin bence.o zaman bulamazlar galiba.tam da emin olamadım şimdi ama.sen bunu bi düşün canım.çok öpüyorum.canını da hiç sıkma tamam mı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ben hıc ayarlardan falan anlamıyorumkı,gunde 6 kez biricitinyeri diye bulanlar geldiğine göre demekki bilenler var..
      zaten sorunda yakın dostunun bılmesı ama snradan o dostu hayatından cıkarman..
      öyle yapıorum canım ne yapayım artık neyse belkıde yazılarımda kendılerını gormelerını de sağlayabılırım madem bu kadar arastırmacı ruhlara sahıpler acı gerceklerınıde gorsunler bakalım..

      Sil
  20. Hayatta ne daimi mutsuzluk ne de daimi mutluluk var. İçini döktün. Yazdın. Yolladın. Yolladıktan sonra pişman oldun. Yada oh olsun. İçimi döktüm dedin. Hissettiğin her neyse sen o an hissettiğin duyguyu yaşamak istedin. İyiki de istedin. Seni rahatlatan duygu oydu çünkü.
    Her zaman sevgiyle kal. Yalnız değilsin unutma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok guzel yazmıssın seda doğru demıssın zaten rahatlamak ıcın yazıyoruz bende bu sefer boyle rahatlayayım bari..sevgıler

      Sil
  21. lütfen hergün güncellenen sağlık blogumuz için gerekli desteği verin,sağlıklı yaşam herkesin hakkı..

    http://hastaliklasavas.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  22. Canım önemli olan kendi mutluluğun,blog yazımda dediğim gibi bizi çekemeyenler anten taksın çok klasik oldu ama...Ben de korkuyordum şimdi görür biri bir şey der diye o yüzden ben de istediğim gibi yazamıyorum.Gerçi bu aralar bana bir haller oldu artık kimse umrumda değil.Çünkü beni sevenler beni zaten bilir,sevmeyenler de defolup gider,ne yazmak istiyorsan onu yaz canım.Kimseyi de umursama.Ne yazarsan yaz hiçbir şey yapamazlar çünkü küfürlü konuşan bir insan değilsin gördüğüm kadarıyla o yüzden seni suçlayacak hiçbir şeyleri yok.Bunları niye yazdın diyen olursa da sen niye bunu yaptın dersin,hala utanmasını bilmiyorsa o kişiler.Kötülerin başına hiçbir kötülük gelmez neden mi?Kötülük iyiliği sömürür,iyilik kötülüğü defeder.Bu yüzden kötülerin başına iyi, iyilerin başına da kötü şeyler gelir.Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım onlara ucretsız montajlı anten gondereceğım bende yakında zaten..
      benımde umurumda değıller zatende kendımle ılgılı cok detaylı yazmıyorum farkındaysan onları dusunduğumden değıl kendımı dusunduğumden kaynaklanıyo bu durum.cunku onların bunları oğrenmelerını ıstemıyorum..
      iyilik kötülüğü defediyor işte peki niye bu kötülerin basına kötü seyler gelmiyo orasını çözemedim yazmısın ama anlayamıyorum hala..

      Sil
  23. yaaa!! inanmıyorum! ben yokken sen de iyi değilmişsin ki! :/
    biliyo musun o dediklerin dönem dönem benimde başıma geliyo. ben blogumu twitter ya da feysbuk da hiç paylaşmadım, öyle bi'sıkıntım yok da, şöyle oluyo. canını sıkan olaylar nedense hep bu sosyal medya yüzünden geliyo. sosyal medyayı çıkar, sadeceik bi'hayatın kalıyo, ya da işte hayat dertleri koşuşturma. ama olağan şeyler. sonra diyosun lanet olsun feys tivit kapatıyım hepsini. iletişimimi kesiyim. uğraşmıyım. boğuluyosun sanki sanal alemde. yaşadım, yaşıyorum. biliyorum. sonra ne mi oluyo? aman kapatmıyım da uzaklaşıyım bi'süre diyosun, sonra yine aynısın, sosyal medya içinde. blog yazmaya gelince, geçen gün ben de düşündüm. biz blogları kendimiz için açmadık mı? yazıp rahatlıyalım diye? e kendimizi kasıp istediğimizi yazamıyosak ne anlamı kaldı? yaz biricitim, içinden geleni. yazalım. çünkü bazen insan sonucunun ne olucağını düşünmeden yapıyo bi'şeyleri. sonra ah salak diyo kendine. hepimiz yapıyoruz. bence silkelenme zamanı. bu ara hep kederli yazıya denk geldim. nooluyoruuuz???? :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aman bana sosyal medya deme tatlım:)
      evet bende cok boğuldum ve boğulduğum anda bunu yazdım napalım sağlık olsun artık bazen ınsanın elınden gelmıo bende desarj oldum yazarak bahar sendromumudur nedır dedığın gıbı sılkelenıyorum..
      haaa bu arada sen gıttın bı zaman yoktun ya yalnız kaldım ben buralarda ondan bööle oldu küçük kuulumsuda oynamaya gelmedi küçük biricitle :((

      Sil
  24. Canım neyin var ne oldu bilmiyorum ama her ne olursa olsun bu yazdıklarını sevmedim. Kendine niye bu kadar yükleniyorsun ki? Dediğim gibi sen karşındkileri kendin gibi zanneden o hikayedeki saf kişisin.
    Şimdi iyisin değil mi? Geçti değil mi Biricit'im. Geçsin gitsin sen de kalmasın canım dertler üzüntüler. Bir de son durumları merak ediyorum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ıyıyım canım gectı bı an bı sınır olursun ya oyle oldu:) tesekkur ederım son durumları twitterdan yazarım ben:D

      Sil