28 Şubat 2017 Salı

GRATİS, BU YIL DA TÜKETİCİLERİN 1 NUMARALI MARKASI OLDU

GRATİS, BU YIL DA TÜKETİCİLERİN

1 NUMARALI MARKASI OLDU







Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin her yıl düzenlediği 1 Numaralı Markalar Araştırması’nda, Kişisel Bakım ve Kozmetik Kategorisi’nde tüketicilerin seçimi bu yıl da Gratis oldu. İki yıl üst üste aldıkları ödülün başarısını değerlendiren CEO Bahadır Özbek 417 mağaza ile liderliklerini koruduklarını söyledi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve araştırma şirketi Akademetre Research Company işbirliği ile Türkiye genelinde yapılan araştırma sonuçlarına göre Gratis, Kişisel Bakım ve Kozmetik kategorisinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 1 numaralı marka seçildi.

AYD tarafından her yıl düzenlenen “1 Numaralı Markalar” araştırması bu yıl; 14 ilde, 16 yaş ve üzeri toplam bin 67 kadın ve erkeğin katılımı ile yapıldı. Gratis, araştırma kapsamında rakipleri arasından sıyrılarak tüketiciler tarafından tercih edilen ve en beğenilen marka oldu.

Gratis CEO’su Bahadır Özbek ödüle ilişkin olarak şöyle konuştu; “Öncelikle bu ödülü iki yıl üst üste bize layık gören tüketicilerimize ve bu organizasyonu gerçekleştiren AYD’ye teşekkür etmek istiyorum. Gratis olarak hızlı büyümemize devam ediyoruz. 1 yıl gibi kısa bir sürede 100’ün üzerinde mağaza açtık ve 69 ilde bugün itibariyle 417 mağazaya ulaştık. Uzun bir süredir mağaza sayımız ile kişisel bakım sektöründe Türkiye’de lider konumdayız. Yüzde 100 bir Türk markası olarak yakaladığımız bu başarıyı koruduğumuz için mutluyuz, gururluyuz. Başarımızın arkasında büyük bir ekip var ve bu başarıda en büyük paya sahip olanlar, tamamı kadın olan 2 bin 600’ün üzerinde mağaza çalışanımız. Onlara da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.”


*basın bültenidir.

2 yorum: