21 Eylül 2012 Cuma

'Bekar Muhasebeciler Derneği' ,'Bekar Çalışanlar Derneği' ,'Bekar İş Adamları Derneği' Neden Yok?:)



Sabah sabah fikrim geldi!:) Bir sürü dernekler var mesela iş ve meslek grupları hakkında.Ama neden 'bekar muhasebeciler derneği' ,'bekar çalışanlar derneği' ,'bekar iş adamları derneği' yok?
Olsaydı çok güzel olurdu.Ama evliler olmayacak derneğin üyelerinde,sadece bekar erkek ve kadınlar olacak.Belli zamanlarda çeşitli etkinliklerde karsılasacaklar mesela, yeni ve kendileri gibi insanlarla tanısacaklar.Bence çok güzel olurdu,hem bekar olanlar belki evlenirlerdi,mesleki sorunlarını konusurlardı yada arkadas grupları olustururlardı.En azından yalnız çalışanlar olmazdık.Çalışma hayatı evliler için zor olduğu kadar bekarlar içinde zor :P Bence güzel olurdu,hatta süper olurdu:) Hem belki kendi meslektaşlarımızla karsılasıp,tanısıp hatta evlenenler bile olurdu:)) Evlenenler olurdu diye iki kez mi yazdım evet iki kez yazmısım:)

Hiç bir şey olmasa bile güzel vakitler geçirilirdi,sohbetler edilirdi,mesleki acıdanda karsılıklı konusularak gelişim sağlanırdı.

Biricit derki bekar çalışanlar için dernekler kurulsun,kimbilir belkide oradan koca bulurum?!:)
resim alıntıdır.

18 yorum:

  1. Aaaaaa dayanamıyacam artık...
    Öhömmm öhömm ..Sevgili Biricit..
    Efenim 40 yaşında bekar, mimar, İstanbul da yaşayan bir ağabeyim var..Allahın emriiii..Dur bi kahvemi höpleteyim:):)Heh nerde kalmıştım..Ah bak 40 yaşında demişken yaşını göstermeyen grubundan yalnız tikkatini çekmek isterim...Aaaa bak sabah sabah aklıma ne geldi..Yaaaa "Yaşını Hiç Göstermeyenler" derneğide kurulsun..Ben dernek başkanı olmak istiyorumm..Ondan sonracığımaa ..:):)..Bu arada ne diyodum ben yahuu:):)...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sebebi ziyaretiniz,kısmetse olur insallah:)) dur kız evi naz evi ama değil mi?:)) olur hemen tanısabılırız hele senın ağabeyinse çok mutlu olurum :) yasını göstermeyenler derneğine benide üye olarak alırsın artık kilo versem dahada ufak durabilirim:) cidden neden olmasın olabilir bence kader artık:)

      Sil
    2. süpersiniz bu koyu İstanbul sabahında yüzüme sayenizde bir gülümseme oturdu, hay çok yaşayasınız emi:))

      Sil
    3. :)) Allah hep guldursun ınsallah sihirli süpürgecim:) her sakada ciddi pay vardır,beyaz sayfa yıne cevabını beklerım:))))))))

      Sil
  2. yorum yazacağım lakin gelen giden ve çalan telefonlar rahat bırakmıyor türk telekoma döndüm he, bekar muhasebeciler derneği kurulsun benden o derneğe katılacak 10-15 kişi çıkar söyleyim :)) hele ki 30 yaş sınırı varsa oooo daha çok :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bekar muhasebecıler derneğınde zaten 30 yas ve uzerı olanlar vip üye olacaklar:) benım cok az bekar arkadasım kaldı ama ıkısı malı musavır:) kolay gelsın Dürr-i Yektacım:)

      Sil
  3. ha bu arada çoğu bayan erkek tek tük yani :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))))) bekar bayan muhasebeciler derneği olacak o zaman:)

      Sil
  4. ooow süper kurulsun kurulsun tabi yaş itibariyle beni onursal üye seçip bi kenara oturturlar heralde :))) muhasebeci bekar ve orta yaşlı :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))onursal üye olursun tabiide :) sen orta yaslı ısen,ben ılerı orta yaslıyım o zaman:))))))

      Sil
    2. :)) defter tuttuğumuzu düşünsene, bir kişi girdi, bir daha girdi, iki çıktı ! e imalat çalıştırmak gerek bir giren nasıl iki çıkar... senle bana da amortisman kesmek gerek girip te çıkamayan üyeler belli süre sonra demirbaş olur :))

      Sil
    3. gırıpte cıkamayan tek uye ben olurum herhalde:)) bekarlar derneğının demırbası:) bır kısı gırıp ıkı kısı cıkarlarsa fırma olsan zarar edersın ama hayır derneğı olduğunda cıkmalarıyla hayır bırakırlar derneğe:)

      Sil
  5. muhasebeci de değilim. Bekar da değilim. Üstelik de dedeyim. Sanırım üye kabul edilmem.

    YanıtlaSil
  6. Üretken arkadaşım, yine mükemmel bir fikir üretmişsin :)) Ben bu fikri çok beğendim. Sonuna kadar destekliyorum seni, bekar iş adamları/kadınları derneğinin temelleri atılsın, herkes birbiriyle tanışsın. Kısa zamanda üye sayısı azalsın, malum tanışıp evlenecekler:))

    Hadi bakalım birileri duysun sesini :) Öperim çok, sevgilerle...Bu arada ben döndüm, sözüm söz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keske sesımı bırılerı duysa:)) haberleseceğız canım bende opuyorum kocaman:)

      Sil
  7. Kurulsa da hemen üye olsak :)

    YanıtlaSil