30 Ocak 2013 Çarşamba

Gelin Olamayınca Gelinlik Sitesinde Editör Oldum:))


Büyüyünce ne olacaksın Biricit?Gelin olacam ben:) mi derdim acaba bilemiyorum.Ama gelin olamadım anacım gelin olamayınca bende gittim gelinlik sitesine yazılar yazayım dedim:)) Hangi site olduğunu söylemiyorum ama gerçektende ciddi bir site ve gelinlikler hakkında bir site.Ben gizli editörüm yani ismim cismim yazmıyor sitede:)) Fakat ciddi olduğu kadar,gelinlikler hakkında bilgilendirici ve yararlı bir site.Şunu anladımki yıllardır içimde benim bir gelin yaşıyormuş,yeni anladım,meğerse ben ne kadar şeyler biliyormuşum böyle.



Gelin saçıdır,gelin ayakkabısıdır,gelinlerin gelinliklerin dünyasıdır vayyy dedim kendi kendime.Meğerse ben gizliden gizliye arkadaşlarımı,tanıdıklarımızı evlendirirken neler gözlemlemişim neler öğrenmişim:) Ve bildiklerimi paylasacak hale gelmişim de haberim yokmuş.Deneme yazımı gönderince dedim beğenmezler ne saçmalamışım ben öyle,fakat sonuç umduğumdan iyi oldu,çok beğendiler ve devamını istediler,sürekli yazmaya başladım bakalım hayırlısı:)))İçimde yaşayan bir gelin var üstünü çizerek söylüyorum,ya da Nurhayat yaşıo benim bedenimde,mesela bana kelimeler söyleseniz herhalde farklı konularda olsa ben o konuyu yine evliliğe getiririm,araba deseniz gelin arabası (ilk aklıma gelen) derim galiba:) 

Biricit bir an önce evleneydi iyiydi..:)Bakalım Biricit'in başına daha neler gelecek?
resimler alıntıdır.

28 yorum:

  1. yaaaa nurhayat adamım yaa! biricitcimmm sen de cok guzel bı gelın olursun emınım :) guzel dılek ve temennılerımı gonderıyorum ve kocaman da opuyorummm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nurhayat kadının dibi zaten:)) insallah canım cok tesekkur ederım bende optum sevgıler:)

      Sil
  2. ben o yüzden evlenmedim zaten. senin yorumlarını beklemiştim.
    artık evlenebilirim....
    mmmm...önerilerin arasında uygun bi damat adayı bulunan yerler de vardı değil mi? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) evet sımdı evlenebılırsın:))
      uygun damat bulanan yer olaydı senelerdır bulurdum,aslında şöyle oluo o seni gelip buluo:) ben geç buldum sanırım canım ya da o beni geç buldu:)) isteyince değilde bi anda karşına çıkıo belkide narçelenim:) sevgiler

      Sil
  3. tamam evlenirken sana başvuruyoruz ozaman :)

    YanıtlaSil
  4. Ama ben erken evlenmişim o zaman. Senin tavsiyelerini almayı çok isterdim. Bakış açına, analiz gücüne sağlık Biricit:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) cok tesekkur ederım Esra:) ben sizin tavsiyelerinize muhtacım aslında:)

      Sil
  5. Ahhh çook merak ettim şimdi, ne güzel bilgiler gelir senden, bari biraz ipucu ver de bizde bilgilenelim ya daaaa burda bişeylerde olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazılarımı burada paylasamıyorum malesef canım gelinlerle ilgili bir site:)) yaklasık 170.000 kısı takıp edıyor facebook sayfalarını:)

      Sil
  6. demek bizim sektörede el attın hadı bakalım hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benım senınle özel olarak goruselım:)) saolasın sızın sektore acemi birisi geldi:))

      Sil
  7. Biricitim hayırlı olsun :) sen zaten iyi yazıyorsun eminim orada da başarılı olucaksın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım Aslıcım o senın guzel gozlerınden kaynaklıdır:)
      ınsallah basarırız:))

      Sil
  8. eminim zamani gelince cok tatli bir gelin olacAksin...

    YanıtlaSil
  9. fazla bilen kızlar kolay kolay evlenmiyor canım.bak benden tavsiye,sevgiline böyle fazla bilgili görünme."ben bilmem beyim bilir" dedin mi ahaaa şuraya yazıyorum,yarın evlenme teklifi gelir hemen:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok doğru dıosun canım çok bilince yalnız kalıyoruz genelde,benımde hayat felsefem ben bılmem beyım bılır artık:)) yarın bakalım alacak mıyım teklifi:)

      Sil
  10. süper haber çook sevindim buna :) gelinlikciye kaynana ile gidilmez dipnot bunuda düşünüz lütfen bir de en çook içine sinen hangisi ise nereden istioyrsan pahabiçilmez olsa bile bi kere giysen bile gelinlik bee!!! : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım benim çok haklısın bencede pahabıcılemez para onemlı olmamalı o konuda canım:)
      kaynananında iyisi cıksın karsımıza ve damadında hem gelınle hem kaynana ile sorunları çözebilecek kapasitede adam gibi olanı insallah hayırlısı canım benım:)

      Sil
  11. siteniz çok ilgi çekici ve güzel başarılarınızın devamını dilerim.
    abduko

    YanıtlaSil
  12. demek ki ne yapacakmışııııız,izdivaç meselelerinde direkt senden fikir alacakmışııııız:))
    hayırlı olsun.Umarım sen de bir gün mutlu bir eviliğe imza atmak için gelin olursun:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) tesekkur ederım canım benım tabıı bana sorun soylerım:)) ınsallah canım butun bekarların basına ınsallah aminnnnnn:)))))

      Sil
  13. Ah gelinlik. Sanırım kabul etmeliyiz ki hepimizin içinde bir gelin yatıyor, gelinlikçinin önünden geçerken vitrine göz ucuyla bakmalar içinden birini beğenmeler de kimseye çaktırmamalar falan. :] Hayırlı uğurlu olsun editörlüğün de. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede her kadının ıcınde gizli bir gelin var aslında:)) bellı etmesekte var yani:)) tesekkur ederım canım:)

      Sil