10 Ocak 2013 Perşembe

The Body Shop Deneyimim!:)

Hatırlarsanız geçen ay içinde hatta geçen ay yağan yoğun karın olduğu gün,The Body Shop Cevahir Mağazasına gitmiştim,makyaj ve cilt bakımım yapılmıştı ve mağazada bana denemem için ürünlerinden vermişlerdi,verdikleri ürünleri gerçekten çok beğendim.Özelliklede E Vitaminli krem tam bana göre,mağazalarını bir dahaki ziyaretimde bu ürünlerini alacağım,çok hoşuma gitti,çünkü kuru bir cilde sahibim ve benim cildime çok iyi geldi.



Vitamin E Moısture Cream
Kuru olan cildime gerçektende çok iyi geldi,nemlendirme etkisi harika.Çok kuru ciltlere özel bir ürün ve içinde zeytinyağı,jojoba yağı,buğday tohumu yağı içeriyor,kuru ciltleri olanlara kesinlikle tavsiye ederim:)



Tea Tree Pore Mınımıser
Gözenek küçültücü ürünleriymiş,cildi matlastırıyor ve makyaj öncesi kullanılabiliyormuş,benim cildimde pek etkisi olmadı gerçi ben deneme ürünlerini kullandım,tam boyunu kullanmak lazımdır sanırım etkısını tamamen görebilmek için.Çay ağacı yağı içeren bir ürün,kokusu ise bitkisel ve yeşilçayımsı bi kokusu var.




Japanese Cherry Blossom Cerısıer Du Japon Parfüm
Şekerimsi ve meyvemsi bir kokusu var bu parfümün,içinde Çin manolyası,Fuji elması ve Japonya'ya özgü kiraz çiçeği varmış.Ben beğendim kokusunu,ağır bir koku değil,gayet hareketli,enerjik bi koku:)

The Body Shop'a çok teşekkür eden Biricit,mağazalarından sürekli alısverıs yapmaya karar verdi,hemde yüzde 50 indirimleri devam ederken:))

10 yorum:

  1. Japanese Cherry Blossom u kullanıyorum ve çok seviyorum. Ben de TBS'nin bir çok ürünü var ve hepsini de ya %50 ile ya 2al1öde ya da 3al2öde den aldım canım, en güzeli indirim takip etmek.
    Tea Tree Pore'dan ben memnun kalmamıştım maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım ındırım zamanlarını takıp etmelı en kısa zamanda mağazalarına gıdıcem umarım devam edıodur ındırımlerı:)) Japanese Cherry Blossomun kokusunu bende cok beğendım:)

      Sil
  2. Parfümü bende kullanıyorum ve hep çantamda :) Çok memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet cok guzel bı kokusu var yorumunu yenı gordum kusura bakma canım:)

      Sil
  3. The Body Shop Parfüm kokularına bayılıyorum,kremlerine hastayım iyi günlerde kullan.Sevda'nın teninede çok yakışır ve çok kalıcı oluyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende cok beğendım canım:)
      evet sevdaya yakısıodur bencede guzele ne yakısmaz:)

      Sil
  4. begenmennn ve sureklı kulanaca olman super..neler denıyoruz degıl mı dogruyu bulmak en keyflısı:)))

    YanıtlaSil