16 Mart 2013 Cumartesi

La Roche Posay Toleriane Teint Mineral Compact Fondoten SPF 25 Deneyimim



La Roche Posay Toleriane Teint Mineral Compact Fondoten SPF 25 ile yeni tanıştım,kullanım sonrasında oldukça memnun kaldığım bir ürün.



Makyajımı yaparken, cildimde sanki porselen bir makyaj varmış gibi hissettim, hiç ağırlık varmış gibi durmadı yüzümde. Bu durum; yüzde yüz mineral özellikte olmasından kaynaklanıyor sanırım.Hassas ciltler için özel süngeriyle sürdüğüm bu ürün,hassas ciltler üzerinde denenmiş, benim cildimde hem hassas hem de kuru bir cilt olduğu için cildime gayet iyi geldi. Cildimi kurutmadı, iyi bir nemlendirme sağladı.



Parlamayı önleyici, cildi matlaştırıcı, kusurlarıda iyi bir şekilde kapatıcı özelliği var.Pudra gibi de değil, fondoten gibi de değil,çok farklı bir ürün:) Cildim adeta kadifemsi bir görünüme büründü:) Beige Sable sand Beige 13 numarasını denediğim (özellikle rengini beğenerek) yeni ürünleri harika:)  Toleriane Teint fondötenlerinin SPF 25 güneş koruması etkisi de mevcut. La Roche Posay Ekibine  teşekkür ederim bu harika ürünleri için:)
*Basın Ürünüdür.

Biricit; La Roche Posay Toleriane Teint Mineral fondötenini çok sevdi:)

11 yorum:

  1. Guzel bir urune benziyor cnm gule gule kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederım canım bende gayet memnun kaldım bu üründen:)

      Sil
  2. En guzel gunlerde kullanman dilegiyle canim...

    YanıtlaSil
  3. en açık renginin numarası nedir merak ettim bende alacağımda

    YanıtlaSil
  4. en açık renginin numarası nedir? merak ettim bende alacağımda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en açık rengi 11 numara,orta renk 13 benim kullandığım,koyusuda 15 numarası:) tavsıye ederım denemelısın:)

      Sil
  5. Kolay sürülüyor mu? Böyle kıvamlı mı yoksa toz pudra gibi mi? 9 gr çok az :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sungerıyle ıyıce dağıtılması lazım sıkıstırılmıs pudra gibi:) ama sürdükten sonra gercekten harıka bır gorunum oluyor yanaklarda tamamen kapatıcı:)

      Sil
  6. Koyulugunu goremedigim icin bende tereddutteyim cok eski bir yazi ama insaallah gorursunuz yorumumu ben henuz yeni kesfettim 11 rengimi 13 rengimi bilemedim cok beyaz degilim hafif beyazdan bugdaya donuk tenim 13 koyu olmaz degilmi.. sizin ten renginiz nedir gorurseniz cevabinizi bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba yorumunuz için teşekkürler, benim tenim buğday rengi ama çok koyu değil, ben 13 nosunu kullandım. Tavsiye ederim sizin teninize de uyacağını düşünüyorum.

      Sil