2 Eylül 2013 Pazartesi

Cyrene Argan Yağı


Argan yağı hepimizin bildiği gibi son yıllarda en gözde olan güzellik ürünlerinden birisi.Sayısız faydaları var hem cilde hem saçlara uygulanabiliyor.Cyrene Argan Yağı da bu harika yağlardan birisi, Cyrene Argan Yağını iki şekilde uyguladım. Saçlarım kuruyken saç köklerimden saçımın tamamına kadar sürüp yarım saat bekledim,sonra saçlarımı şampuanlayıp yıkadım, sonuç yumuşacık harika saçlar oldu:) İkinci uygulamam saçlarım ıslakken, duştan çıktıktan sonra saçımın nemini havlu ile alıp, ıslak halindeyken saç uçlarıma uyguladım. Önce argan yağını; kullanım rahatlığı sağlayan pompasından beş-altı damla elime damlatıp ellerimi birbirine sürtüp yağı elimde ısıttım ve saç uçlarıma uyguladım. Saç uçlarıma yağı yedirdikten sonra kuruma aşamasında, tararken ve zaten sürdüğünüz anda bile farkı anlıyorsunuz. Saçlarınızda yumuşaklık ve parlaklık meydana geliyor. Çok güzel faydaları olan ve saçlar için ideal bu ürün kesinlikle tavsiye edeceğim ürünlerden. Saçlarımın dökülmesine bile iyi geldi.Saç dökülme mevsimindeyiz sanırım kime sorsam herkesin saçları dökülüyor, bu mevsimde olanlardan birisi de bendim:))




Cyrene Argan Yağı sayesinde hem dökülmelerim azaldı hem de saç uçlarımda ki kırıklara olumlu yönde katkısı oldu. Lilakutu'ya bu güzel ürünle beni tanıştırdığı için teşekkür ederim. Cyrene Argan Yağı'nı satın almak veya daha detaylı incelemek isterseniz buradan bakabilirsiniz.



Biricit'in saçları rapunzel gibi oldu, prensi artık gelmeli!:)
Sosyal ağlardan Biricit'i takip etmek isterseniz;

                                                      Yasemin Kokulu Bir Hayat Bloglovin

12 yorum:

  1. bende ilk fırsatta argan yağı denemek istiyorum da. sence kuru saçta mı daha etkili nemli saçta mı canım ?
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuru saçta saç diplerine etkisi çok iyi.beslediğini düşünüyorum.
      ıslak saçta ise daha etkili, saç uçlarını çok güzel gösteriyor ve kırıklıkları yok ediyor. ikisi arasında seçim yaparsam ve daha çok hangi sekilde kullanırsam diye dusunduğumde ıslakken daha çok tercih ediyorum canım:) sevgiler

      Sil
  2. Denemek lazım özellikle benim gibi saçlarını o renkten diğer renge sokanlara göre bir ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede denemelisin ooo sende bendensin ama ben son bir yıldır tek renge odaklandım:) surekli renk veya boya değiştirince saçlara zararlı olduğunu dusunuyorum ama arada bir de değişiklik yapılmalı:)

      Sil
  3. Güle güle kullan tatlım,yüzüne kullandnmı peki hiç denemeyi düşündünmü ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yüzüme kullanmadım ama soğuk kıs gunlerini bekliyorum gece kremiyle denicem kısın cildim daha cok kuruyor cunku o açıdan da faydalı bir urunmus:) tesekkurler

      Sil
    2. Teşekkürler canım.Asma yaprağı gibi ekşi bir kokusu var :) evet haklısın sanırım,kış ayı için ideal bir ürün .

      Sil
    3. cyrene argan yağının kokusu pek yok hatta şişeyi kokladım ben mi koku almıyorum diye ama elinde ısıtıp saca surduğun zaman guzel bi koku yayıyor, kıs icin ideal bencede yorumun icin tesekkurler:)

      Sil
  4. Merhaba Biricit... Argan yağını ben ve kız arkadaşım da kullanmıştık, çokca faydasını görmüştük. Saçındaki kaynakları pense yardımıyla çıkarttıkdan sonra 2-3 gün içerisinde aşırı saç dükülmesinin önüne geçmiştik.. Bu kadar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba gkh, o nasıl bir tarif:) saç kaynağı hic kullanmadım onda da etkisi olduğunu bilmiyordum.ama sac dokulmelerinin onune gecen bir urun.

      Sil
  5. Saç dökülmesi sonbahar ile ben de de başladı. Ben de argan yağlı ürün stokladım ama henüz kullanmaya geçemedim. Bunu da merak ettim şimdi.

    YanıtlaSil