3 Eylül 2013 Salı

Yves Rocher Makeup Palette 43282 - Makyaj Paleti


Yves Rocher Makeup Palette'ini çok çok uzun zamandır kullanıyorum. Öyle ki artık bazı farlar ve allık kısmı bitmiş o derece sıklıkla kullanmışım:) Göz farları ve allıklarının yanı sıra paletin içerisinde fırça yardımıyla sürülebilen rujları da var.Yves Rocher Makeup Palette'nin içerisinde fırçaları da bulunuyor, seninkiler nerede derseniz uzun zamandır kullandığım için fırçalarını atmışım:)) Türkiye'de bulunuyor mu bilmiyorum ama bu ürün bana Almanya'dan gelmişti. Tek kötü özelliği temizlenmesi çok zor malesef bir saate yakın uğraştım temizlemek için. Onun dışında renkleri harika, özellikle de bitirmiş olduğum allığı şeftali tonlarındaydı, yan tarafta ki allıkları da karıştırdığımda çok güzel bir renk meydana geliyordu.










Biricit makyaj paletlerini çok seviyor..

Sosyal ağlardan Biricit'i takip etmek isterseniz;

                                                     Yasemin Kokulu Bir Hayat Bloglovin

8 yorum:

  1. baya hırpalamışsın paleti çok kullanışlı olduğu belli..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu temizlenmiş hali:)) gercekten de kullanıslı bir ürün ama palet olarak severek kullandım son demlerinde su an:))

      Sil
  2. :D evettt bayagı kullanmıssın .Ama maşallah yani .

    YanıtlaSil
  3. Cnm guzel paletmis gule gule kullan demicem zaten kullanmissin belli:)

    YanıtlaSil
  4. Tam aynısı var mı bilmiyorum da benzer katlı paletleri var Yves Rocherin. Özellikle yılbaşı zamanı çok indirimli satmışlardı da bir arkadaşım almıştı oradan hatırladım. Renkleri güzelmiş. Paletleri seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynısından yokmus sordum:) evet benzerleri var sitelerinde gordum, indirim zamanı zaten bu sefer yves rocherden cıkmıcam oyle gorunuyor:) evet renkleri ve iceriği cok guzel bir paletti.

      Sil