5 Ağustos 2014 Salı

Magic Splash Sivilce Ürünleri Yorumlarım



Magic Splash ürünlerini yaklaşık 1 aya yakın bir zamandır kullanıyorum, günde bir defa doğal canlandırıcı yüz yıkama jeliyle yüzümü yıkıyorum. Ciltteki kiri, yağı ve makyaj kalıntılarını temizlemesini beğendim. Normalde yüzümde sivilceler yok fakat bazı zamanlarda bu zamanlar genelde en olmadık ve saçma zamanlar oluyor (heyecanlanınca mı nedir anlamadım:)).
Ya da özel günlerimde yüzümde alakasız bir yerde bir tane beliriyor. 1 aydır uygulamamda gördüğüm; yüzüme bu anlarda yani aniden çıkan ve beni sinir eden 'bu sivilcede nerden geldi' dediğim anlarda yüzümdeki sivilceyi yok eden ve cildimi temizlerken de temizleme etkisini beğendiğim bir ürün oldu. İçeriğinde bitkisel ekstratlar ve vitaminler bulunuyormuş.


Kokusu greyfurt, portakal ve narinciye karısımı gibi ama beni rahatsız etmedi. Yüzümü hafif ıslatıp sonrasında da yıkama jeliyle yüzüme masaj yaparak uyguladım. Sonrada yüzümü bol suyla duruladım.Kuru bir cildim var o yüzden günde bir kez uyguladım, cildimde kuruluk yapmadı ama abartıp 2 kez yıkamak istemedim. Sivilceli ciltler sabah ve aksam uygulabilirler, ben banyo öncesi veya sonrasında genelde akşamları uyguladım. Magic Splash Doğal Canlandırıcı Yüz Yıkama Jelinden memnun kaldım:)



Magic Splash'in kullandığım diğer ürünü Anti Akne Jeli ise kollarıma uyguladım. Yüzümde sivilceler yok fakat cildimde bazı zamanlarda beliren sivilceler bulunuyor maalesef. Kollarımdaki sivilcelere uygulamadan; kollarımı yıkadım sonra kuruladım, temiz cilde uyguladım masaj yaparak jeli yedirdim kollarıma. Bitkisel bir kokusu var içinde de çay ağacı, vitamin E ve bitkisel yağ kompleksleri bulunuyor. Cildimde kuruluk yapmadı ve sivilcelerimi 3 günde gözle görülür azalttı, 10 adet bulunuyor bir kutuda hepsini uyguladım kabarcıklar seklindeki sivilceler su anda yok. 

Magic Splash ürünlerinin; GMP ve ISO9001 standartlarında 'private label' olarak üretimleri yapılıyormuş. Sivilceleriyle başı dertte olanlar kesinlikle iki ürünü de denemeliler bence :)





Biricit cilt bakımına dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyor ve Magic Splash ürünlerini sivilceler için öneriyor:)

2 yorum:

  1. ilk kez görüyorum bu markayı, temin edebilirsem denemek isterim hala aktif bir şekilde çıkan sivilcelerim var :(

    YanıtlaSil
  2. sivilce sorununuz varsa mutlaka denemelisiniz bence

    YanıtlaSil