15 Nisan 2015 Çarşamba

Biota Labaratuarları Lansmanı (Bioblas,Bioder,Nutraxin,Restorex,Biobaby,Biolady)


Geçtiğimiz cumartesi günü İlknur'un Dünyası'nın daveti ile Queen Hotel'de gerçekleşen Biota Labaratuarları'nın Lansmanındaydım. Biota markasını ve ürünlerini tanıdığımız lansmanda hem bilgilendik hem de çok keyifli saatler geçirdik. Şimdi sizleri bu güzel lansmandan karelerle başbaşa bırakıyorum :)








Bir blogger olarak fotoğraf çekmeyi seviyorum ve hoş görüntüleri görünce de çekmeden edemiyorum, bizlere özel hazırlanmış olan Biota'nın hoş sepetleri :)


Queen Hotel'in bizlere leziz ikramları:)

 Queen Hotel'in içi de oldukça hoştu.


Daha önceden deneyimlediğim, blogumun en çok okunan yazılarında da en çok okunan birinci yazımda yer alan Restorex Şampuan'ın standında da fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedim. Restorex Şampuan hakkında yazdığım yazımı buradan okuyabilirsiniz. 



İsimlerimize özel hediyelerde düşünülmüştü:)

İlknurun Dünyası blogunun tatlı sahibesi İlknur; açılış konuşmasını yaparak etkinliği başlattı. 


Marka Müdürleri ise sırasıyla markalarını ve ürün detaylarını anlattılar. Oldukça çeşitli ve geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Biota Labaratuarları'na bağlı; Bioblas, Bioder, Bioxcin, Nutraxin,Restorex, Epiten,Bionem, Biobaby,Color&More ve Biolady markaları bulunuyor. Bioder, Bionem ve Restorex'i daha önce kullanmıştım. 




Bizim detaylıca incelediğimiz markalar ise; Bioblas,Bioder,Nutraxin,Restorex, Biobaby ve Biolady oldu. Bioblas; saç dökülmelerine karşı ve saç sağlığı için uygun ürünleri olan markaları. Bioder, tüy azaltıcı ürünleri ile bilinirken cilt bakımı ürünleri ise yeni üretilmiş. Nutraxin; gıda&takviye ve bitki ürünleri olan markaları. Restorex ise hızlı saç uzatma şampuanları olan markaları. Biobaby ürünleri ise; bebeklere özel şampuan ve bakım ürünleri olan markaları. Biolady markaları; kadınların özel günlerinde kullandığı özel pedlerden fakat normal pedler gibi değil bakterileri üretmiyor aksine yok eden,sağlıklı bir mekanizmaya sahip. 






Bioder'in Cilt bakımı serileri yeni ürünleriymiş, oldukça meraktayım:) Her cilt tipi için uygun krem veya cilt temizleme ürünleri var. Bioder'i de daha önce kullanmıştım ama tüy azaltıcı ürünlerini, tüylerin azalmasına ve çıkış sürelerinin gecikmesine yardımcı olan bir üründü. Şimdi farkettim ki Biota'nın çoğu markasını kullanmışım:) Kullandıklarımdan da oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim. Bizlere hediye ettikleri ürünleri de oldukça meraktayım. 








Biota ürünlerini tanıdıktan sonra; katılan blog yazarlarına çok hoş bir etkinlik daha yaptırdılar, hepimiz karaoke yaptık ve oldukça eğlendik:)






Bizlere etkinlik bitiminde de çok hoş sürprizler yaptılar, çiçekler ve çok güzel hediye sepetleriyle uğurlandık, bu harika etkinlik için İlknurun Dünyasına ve Biota'ya çok teşekkür ederim :)



Ürün deneyimlerim ise kullanım sonrası blogumda yerini alacak :)

Biricit; Biota ürünlerini keşfetmeye gitti:)

8 yorum:

  1. güzel günlerde kullanın
    fotograflardan belli ki çok güzel geçmiş :)
    başka bir organizasyonda buluşabilmek ümidiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) evet çok güzel bir gündü:) inşallah :) sevgiler

      Sil
  2. Güzel ve eğlenceli bir lansman olmuş cnm ;)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir etkinlik olmuş canım biota ürünlerini ben de yeni deemeye başladım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzeldi canım bende yeni yeni başlıyorum daha önce kullandıklarım gerçekten iyiydi bakalım bu ürünleri nasıl:)

      Sil
  4. good post and photos)
    follow you (№1176) I hope you follow back ; )
    http://mosaictrends.blogspot.com

    YanıtlaSil