30 Ağustos 2015 Pazar

4mevsimkadını Blogger Buluşması Davetimiz (part 1)



22 Ağustos Cumartesi günü 4 blogger arkadaşımla aylarca süren bir hazırlığın sonunda 4mevsimkadını blogger buluşmasında davetlimiz olan 14 özel kadın blog yazarı ile  İstanbul Gönen Hotel'deydik. Verdiğimiz davet oldukça renkli ve neşeli anlarla geçti. 






Ev sahibimiz olan İstanbul Gönen Hotel bizleri ikramlarıyla ağırladılar, teşekkür ederiz.





4mevsimkadını blogger buluşmasını düzenlediğim üç ortağıma (Şans Böceği, Pınarla Hayat ve Şafağın Dünyası) ve katılan blog yazarı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum :) Bölüm Bölüm yayınlayacağım etkinliğimizin ilk kısmında bizimle aynı heyecanı yaşayan sponsor markalar ve yetkilileri yer alıyor.


Burcupcake bize özel ve davetiyemize uygun olarak yaptığı pasta, kurabiye ve cupcakeleri ile bizimleydi. Çok taze ve lezzetlilerdi:)





Tatlımo'nun Genel Müdürü Mahmut Bey, bizimleydi, lezzetli ürünleriyle de bizleri tanıştırdılar. 









Revox markasının Halkla İlişkiler Müdürü Gamze Hanım etkinliğimiz için Ankara'dan özel olarak geldi, ürünlerini detaylıca tanıma imkanı bulduk:)





Pinkylola'dan Melis Hanım bloglarımızdan ve instagram hesaplarımızdan esinlenerek tasarladığı çantalarla bizlere çok hoş bir sürpriz yaptı:) Melis Hanım'ın Angels Passions isimli bir markaları daha da bulunuyormuş. Tavsiyesever, Angels Passions markasındanda bir hediye kazandı, şanslı olmak güzel şey:)Katılımcı bloggerlarda %10 indirim kazandık, teselli ama napalım:)





Abfen Farma'dan Özden Hanım bizleri Nasorince Plus hakkında bilgilendirdi.


Rosece Naturel markasından Nurgül Hanım da bizleri anne ve bebeklere özel ürünleri ile tanıştırdı.


Zeren Professional'dan Nisan Hanım bizleri Pronail ile tanıştırdı. Daha önce manikür setlerini kullanmıştım gerçekten çok güzel bir üründü. 


Takatuka markası bizleri özel tasarım ürünleri kolyelerle bizlerleydi.


Keramika'nın şanslıları: Şafağın Dünyası, Makyaj Kelebeği, Little Butterfly ve Derinceece oldular :)




Birbirinden dev markalar ürünleriyle bizimleydi o gün. Hepsi detaylıca blogumda yer alacak. 47 sponsorumuza da tek tek teşekkür ederim.




Masamızdaki özel kelebek sabunlar Özlem Kokulu Taş ve Sabun'a aitti. Deniz ürünleri ise; Deniz Dunyası nındı. Yaprak sabunlarda Turkuaz Sabun Evi'ne aitti. Katılımcı blogger dostlarımıza ise masamızdaki mumları dört ortağımla bizlerden bir hatıra kalması için biz aldık ve herkesin kendi fotoğrafıyla özel bir isimlik hazırladık, umarız beğenmişlerdir. :)


365ist Nisantash markasının özel tasarım ürünleriyle, her blogger için özel olarak sponsorumuzdu. Takipçilerimi de unutmadılar : indirim kodu: yasemino365ist50  ile 250TL ve üzeri yeni sezon alışverişlerinde 50TL indirim i sizler için hazırladılar :)


essence ürünleri ile makyaj bloggerları :)


Toksöz Grup'un Sanset Gıda'nın bizler için özel hazırladığı ürünleri ile tanıştık :) Paketin detayları da blogumda yer alacak.

Note Cosmetics ürünleri ile makyaj bloggerları :)


Lila Kutu ile Güzellik Bloggerları birarada :)

Chupa Chups, Perfettivanmelle ve Vivident ürünleri ile bloggerlarımız :)


Cosmed ürünleri ile Güzellik Bloggerları :)

Fresh'n Soft markasının ürünleri ile bloggerlar :)

Revox'un etkinliğimize katılan bloggerlara özel ürünleri :)


Etkinliğimiz oldukça eğlenceli ve renkli geçti, birbirinden değerli markaların ve blog yazarlarının katılımıyla geçen blogger buluşmamızın devam yazıları ve sponsorların detayları da blogumda yer alacak, hepsine çok teşekkür ederim :)


Biricit 5. blogger buluşmasını da düzenledi 6. cısı bakalım ne zaman olacak :)




6 yorum:

  1. Resimlerde de çok güzel çıkmışız. Tü Tü maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok hoş çıkmışız canım bencede nazar değmesin :))

      Sil
  2. Yasemin'cim çok güzel bir gündü,çok keyif aldık gerçekten.Emeğinize sağlık canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geldiğin için çok teşekkürler canım ayağına sağlık :)

      Sil
  3. Bu etkinligi her yerde gorur olunca kimin duzenledigini merak etmistim sonunda ogrendim blog etkinlikleri merak konum oldu gunun birinde ben de katilirim isallah merak ettigim.angels possions markasi ne uzerine yazmamissiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insallah katılırsınız tabii ki, Angels Possions markası iç giyim üzerine bir marka, okuyucularım merak etsinler diye yazmadım :)

      Sil