9 Aralık 2015 Çarşamba

Watsons Serinletici Salatalık Maskesi



Watsons'tan aldığım yüz maskesine bu yazımda değineceğim. Eskiden, çok çok eskiden salatalığın kabuğunu soyup yüzüme koyar bekletirdim, hala da fırsat bulunca yaparım. Eskiden daha sık uygulardım bu bakım kürünü. Salatalığın cilde iyi geldiğini annemden öğrenmiştim. Salatalık içerikli yüz maskelerini ise kullandığım zamanlar olmuştu. Salatalık içeriği barındıran cilt bakımı ürünlerinin veya yüz maskelerinin cilde daha etkili olduğunu düşünüyorum. 


Watsons salatalık yüz maskesinin içeriğinde; salatalık ve deniz mineralleri bulunuyor,ferahlatıcı bir etkisi var. Cildime sürdükten sonra, 15 dakika civarında bekledim. Ferahlatıcı ve serinlik verici etkisini sürdükten sonra hissediyorsunuz. Kokusu da buram buram salatalık kokusu:)


Parabensiz olması en güzel özelliklerinden biri. Cildimi 15 dakika sonra ılık su ile yıkadım. Bir poşet bana iki sefer yetti. Poşetin bozulmaması için sıkıca kapatıp daha sonra da uygulayabilirsiniz. Tabii çok süre geçmemesi gerekiyor. Ben 10 gün içinde 2 defa uyguladım. Uygulama sonrası cildimi yumuşatması hoşuma gitti. 


Watsons'ta satılan bu ürün 4,5- 5TL civarında bir fiyata sahip, yüz maskelerinin olduğu bölümde rahatça bulabilirsiniz. Yine kullanacağım ürünlerden.


Biricit'in cilt bakımı deneyimleri devam edecek..







8 yorum:

  1. valal özellikle yazları evde boşsam aklıma da gelirse halen salatalık kabuklarını yüzüme yapıştırdığım oluyor =))

    YanıtlaSil
  2. ben hala soyduğum salatalığın kabuğunu direk yüzüme sürerim çok iyi gelir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok iyi geliyor canım bencede fırsatını bulunca bende yapıyorum :)

      Sil
  3. benim en sevdiğim maske bayılıyorum buna çok iyi geliyor tam benim cilt tipime göre

    YanıtlaSil
  4. Salatalık kokusuna bayılırım denemem lazım :)

    YanıtlaSil