12 Ocak 2016 Salı

Dermokil Hamamelis Özü İle Yağ Dengeleyici Yüz Maskesi


Yüz maskelerinin cilt bakımında önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum ve cilt bakımımı yaparken düzenli olarak yüz maskesi kullananlardanım. Dermokil'in bu ürünü 25 yaş ve üzeri için anti aging etkili bir yüz maskesi. Bence zaten yüz maskeleri 25 yaş üzerinde kullanılmaya başlanılmalı, hatta cilt bakım ürünleri genelde o yaşların üzerinde kullanılmalı. 


Dermokil Hamamelis Özü ile Yağ Dengeleyici Yüz Maskesini yüzüme haftada iki kez uyguluyorum, 3-4 haftadır da kullanıyorum, sürdüğüm andan itibaren 10 dakika bekliyorum ve yüzümde maske donmaya başlıyor, cildim geriliyor. Sonrasında ılık su ile yıkıyorum. Cildimi ferahlatmasını, rahatlatmasını, gözeneklerimi açmasını ve kirlerden arındırmasını beğendim. 

Uygulama sonrası cildimi tonikle temizliyorum ve sonrasında da nemlendiriyorum. İçeriğinde hamamelis özü ve sarı kil bulunuyor. Hamamelis özü cildin nem dengesini sağlamasına, sarı kil ise gözeneklerin temizlenmesine etkiliymiş. Dermokil'in bu ürününü sitelerinden de inceleyebilirsiniz, düzenlediğim yaseminkokuluevent'da Kleopatra Blogger Buluşmasında hediye edilen bu güzel ürün için Dermokil'e teşekkür ederim :) 




Biricit derki; kimbilir belkide Kleopatra'nın güzellik sırrı Dermokil Hamamelis özlü yüz maskesidir? :)



4 yorum:

  1. kil içeren ürünleri seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. geçen hafta kızlarla güzellik gecesi yaptık hepimiz çok memnun kaldık:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gule gule kullan canım :) yorumlarını da blogundan meraktayım

      Sil