19 Ocak 2016 Salı

Rafinera ile Sağlıklı Diyetler :)



Herkese harika bir hafta diliyorum. Benim için güzel ve yoğun bir hafta başlangıcı oldu. Bu hafta Rafinera ürünleri ile başladım pazartesi gününe. Diyetler çare olmadıysa çare Rafinera :) Birçoğumuz diyetlerle birbirinden enteresan rejimlerle kilo vermeye çalışıyoruz. Fakat bu yapılan diyetler faydadan çok zarar getiriyor, hem o verilen kiloları geri almamayı koruyamıyoruz hem de o kadar zamanımızı kaybediyoruz, üstelikte sağlıklı olmayacak şekilde besleniyoruz. Hem kilo kontrolü sağlamak, hem de kilo vermek hem de sağlıklı beslenmek için bu yazımda sizlere bir önerim olacak. Rafinera istediğiniz kalori de sizin gün boyu hem tok kalmanızı, hem de diyet yapmanızı sağlayacak gıdalar ve besinler ile bütün öğünlerinizi karşılayacak gıda paketleri sunuyor. 

























Benim pazartesi uyguladığım menüm 1500 kalorilikti. Gün boyu açlıkta çekmedim, lezzetli ve sağlıklı gıdaları tükettim. 
Günümün Menüsünde:
Sabah; meyveli müsli ve yağsız süt ile harika bir sabaha başladım :)çok lezzetliydi.

Ara öğün; portakal-fındık; bu ara öğünümü geceye sakladım itiraf ediyorum:)

Öğlen yemeği; Hindüstani ve yoğurt;kıyma ve mercimek'in muhteşem birleşimi proteini yüksek hindüstani yeşil mercimeğe benziyor tadı da görüntüsüde. Doyurucu bir öğündü.

Ara öğün; fesleğenli muffin; saat 16.30-17.00 civarında tükettiğim bir yiyecekti, açlığı bastırmak için çok uygun, fesleğende A vitamini bulunuyormuş.

Akşam yemeğim, tam krallara layık bir menüydü:) Buharda pişmiş kuş üzümlü mezgit parçaları, kepekli lavaş dilimi ve coleslaw salataydı, mezgiti çok severim zaten bayıldım:)

Rafinera beslenme planlarında Dünya Sağlık Örgütü’nün önerdiği gibi günlük kalori ihtiyacınızın yaklaşık %20’si proteinlerden, %50’si karbonhidratlardan ve %30’u yağlardan karşılanmaktadır. Et, tavuk, balık, yumurta, baklagil, süt ve süt ürünleri, yemişler gibi protein kaynakları bu ihtiyacı sağlayan en önemli besin grupları yer alıyormuş. Standart diyetlerden bıkıp usandıysanız; sağlıklı kilo vermeyi istiyorsanız, bu sağlıklı yiyecekler için Rafinera sitesine göz atmanızı öneririm, ben çok beğendim bu hizmeti.





14 yorum:

  1. Hastanede her gün dışarıdan sipariş vere vere o kadar sıkıldım ki anlatamam. artı böyle bir şey yapmak lazım. Acaba lezzeti nasıldır, fayda görür müyüm bilemiyorum :/ Bakalım sen ilerleyen zamanlar da ne düşünecksn, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lezzeti de cok iyi canım tavsiye ederim dene bence :) sevgiler

      Sil
  2. Ben de son zamanlarda düşünüyorum bir türkü kilo veremiyorum belki rafineri çare okur :) hemen inceleyeceğim siteyi canım teşekkürler istediğin kiloya kavuştuğun günler olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insallah canım kilo en büyük derdimiz :) ben bu yemeklerde çeşitin olmasını da beğendim tekdüze rejim gibi değil, dene bir gün :) hep beraber kiloları veririz insallah :)

      Sil
  3. böyle önümüze gelse konsa her zaman ne güzel olur :-))

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar, blogumda çekiliş düzenledim, seni de beklerim:)
    geleceginpatronu.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. Geçen sene bende rafinerayı epey bi araştırmıştım ,niyeyse sonradan gözüm korktu herhalde vazgeçtim.Yazını görünce yine aklıma girdi :D

    -benim bloğuma da beklerim www.elitsalemcadisi.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neden gözünüz korktu? bence deneyip görmelisiniz:)
      tabi geleceğim sevgiler

      Sil
  6. Misa mutfak var gönlümde taht kuran :)

    YanıtlaSil