1 Eylül 2016 Perşembe

Le Soleil Şampuan Deneyimim


Le Soleil Şampuan Deneyimimi bu yazımda okuyacaksınız. Le Soleil'in 3 şampuanı bulunuyor benim kullandığım şampuanları kuru ve boyalı saçlar için olanı. Normal saçlar ve yağlı saçlar içinde olan çeşitleri var.




Güneş ışığı alamayan veya havasız kalan saçlar için düşünülmüş bir şampuan olan Le Soleil Şampuanı iki aylık bir süredir uyguluyorum. Saçımı yıkadıktan sonra yumuşacık etkisini ve kokusunu çok beğendim. Beğendiğim diğer özellikleri ise; içeriğindeki maddeler oldu. 5 Bitki ve 5 Minerali içeriğinde barındıran Le Soleil Şampuan saç derisinin rutubetlenmesini önleyip, saç derisinin kaşınmamasını ve sağlıklı uzamasını vaad ediyor. Uzun vadedeki etkileri bu şekilde. İçeriğinde paraben ve parafin içermemesi de en beğendiğim özelliklerinden birisi oldu. Kullanımım sırasında 2 kutularını bitirdim, etkisini beğendiğim bir şampuan oldu. Saç diplerimde kaşıntı ve kepeklenme yapmadı. 


Le Soleil Şampuanı Gratis, Watsons, Rossmann, Şok, Carrefoursa, Real Hipermarketler ve Beğendik Marketleri'nde bulabilirsiniz.Le Soleil'e bu güzel ürünleri ile beni tanıştırdıkları için teşekkür ediyorum:)







8 yorum:

  1. benimde severek kullandığım bir şampuan oldu bu ürün... sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Bu şampuanı çok uzun zamandır kullanıyorum ve saçları parlatma etkisini çok başarılı buluyorum kullanmaya devam ediceğim ürünlerden :)) Yazınızı da keyifle okudum mutlu günler dilerim :)

    YanıtlaSil
  3. bende severek kullanmış ve bitirmiştim. gerçekten güzel bir şampuan

    YanıtlaSil
  4. ürünle bir etkinlikte tanışmıştım. Daha sonra annem,anaannem ve benim favorimiz oldu :)

    YanıtlaSil