16 Kasım 2016 Çarşamba

Annemi Özledim..


11 gündür blogumla ilgilenemedim, kendimle bile ilgilenemiyorum denebilir, annem yine yoğun bakımda bu sefer ki 4. kez yoğun bakımda kalışımız oldu, 5. kez de acilde sabahlamamız. Detayları aktarmayı çok isterdim ama belki sonra yazarım, şimdi bahsetmek bile istemiyorum. Çok canım sıkılıyor, gündüz pek bir şey düşünmüyor gibi görünsem de eve geldiğimde evin sessizliği, bomboş duvarları görmek, insanın moralini daha da bozuyor. Moralimi bozmak istemiyorum ama her gece ağlıyorum doğal olarak. Annemi kaybetmek istemiyorum çünkü bu dünyada beni ondan başka seven bir insan yok, tabii dostlar arkadaşlarda seviyordur eminim ki ama içinde saf bir sevgiyle, benim her zaman iyiliğimi düşünen melek annem dışında beni olduğum gibi kalbinden seven yok bu dünyada. O olmasa yaşama hevesim gidiyor, kendimi çok yalnız hissediyorum, içim yanıyor, altı buçuk aydır, tam düzeldi derken tam her şey yoluna girecek derken olmuyor, bir türlü sağlığına kavuşamıyor. 

Ya ben anlamıyorum, isyanda etmiyorum ama bu dünyada o kadar kötü insanlar varken niye benim annem diye düşünüyorum, bu dünyada kimseye zararı olmamış, hep doğruluktan, iyilikten yana olan, kimseye kötülük düşünmeyen, kimsenin kalbini kırmamaya özen gösteren, hatta bana hep öğütler veren, börek ve tatlı yemekten başka kötü bir huyu olmayan bir annem var benim. O daha benim evlendiğimi göremedi, hayatında torun sevgisini yaşayamadı, hep bana ümidini bağladı, ona yaşatamadığım duygular için de üzülüyorum. Hep bir balkonlu ev hayali var annemin bir türlü onu da yapamadım, hiç bir şey yapamadım, onu çok mutlu etmek isterdim. Ama yapamadım sanırım o yüzden çok kötü hissediyorum, çok yalnız, annemi güldürememiş gibi hissediyorum. Keşke benim elimden birşey gelse keşke benim elimde olsaydı bazı şeyler.. 

Annem yanımda olsa şimdi böyle şeyler düşünme derdi, kendine bak, ağlama sakın üzülme derdi.. Hep sonsuza kadar yanımda olacak sanırdım annemi, hep yanımda olacak sanırdım. Hiç düşünmemiştim şu anki düşündüklerimi, bu kadar yalnız hissetmemiştim dünyada. Hayatı çok sever benim annem, yaşayacak beni bırakmayacak buna inanmak istiyorum, inanıyorum, beni burada tek bırakmaz o.. Dua ediyorum çünkü başka bir şey elimden gelmiyor..




30 yorum:

  1. Allah'ım bir an önce şifa versin,anneciğine kavuştursun seni. Lütfen güçlü ol.

    YanıtlaSil
  2. merhaba :) inanır mısınız ben de günlerdir bloguma girmiyordum.. canım sıkkındı ben de derdimi dökmek istedim buraya... ve postunuzla karşılaştım, çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun, anneler melektir, hep melek kalırlar, sakın üzülmeyin.. insan öyle bir varlık ki hayatta alışamayacağını düşündüğü şeylere çok kolay alışıyor. Allah bize öyle bir özellik vermiş ki gerçekten düşündükçe inanasım gelmiyor. benim de kuzenim vardı, lösemiydi.. 20 yaşındaydı, aynı yaştaydık... hastalığın 3. tekrarı ekimin başında farkedildi. bana dedi ki merak etme sen, ben neleri atlattım.. bugün tam 1 ay oldu gideli. çok acı ama alıştım ya da inanmıyorum hala gittiğine... ben de nedenini bilmiyorum. o yüzden en içten dileklerimle geçmiş olsun demek istiyorum.. İnşallah geçmiş olur.. sevgiler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef kaybettik annemi ama cennette o biliyorum, teşekkürler

      Sil
  3. Merhaba canım benm öncelikle annene acil şifalar diliyorum. Rabbim başından eksik etmesin seni çok iyi anlıyorum benimde annem daha yeni çıktı hastaneden çok kötü bir durum :( Tekrardan çoooook geçmiş olsun .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler annenize acil şifalar dilerim, ben cennete uğurladım meleğimi

      Sil
  4. Çok çok geçmiş olsun , umudunu hiçbir zaman yitirme olur mu ? Bu dönemleri o kadar iyi biliyorum ki .. kendini de hiç suçlama her şey güzel olacak ... dualarım sizinle ...

    YanıtlaSil
  5. Yasemincim çok duygulandım
    Allah şifa versin inşallah
    Anne gibi yar olmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım sağolasın ama maalesef kaybettim ana gibi yar olmaz içim acıyor..

      Sil
  6. Sosyal medyayı doğru düzgün kullanamadığımdan kaçırıyorum malesef ama dün gece bebeklik resmini görünce eve döndünüz herşey yolunda sandım:( Allah şifa ve sağlıklı ömür versin senden ayırmasın kuzum dularım seninle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok canım benim Allah cennetine aldı meleğimi.. sağolasın

      Sil
  7. Canım benim,Anneler bence dondurulup saklanacak kadar değerli asla gitmez sanıyoruz ama Rabbim hepimize bir ömür biçmiş senin durumunu çok iyi anlıyorum anne gibi kimse sevemez apaçık bir gerçek ama yapamadıkların için asla kendini suçlama sen elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun bir evlat olarak.Seni çok seviyorum unutma elimden ne gelirse bir alo demen yeter.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım teşekkür ederim, sağolasın keşke daha çok şey yapabilseydim onun için..

      Sil
  8. Dün yorum yazdım tam göndere bastığımda iki kişi aynı anda girişimde bulundu gibi şeyler yazıp, yorumumu da alıp gitti. Aynısını yazamam ama seni az bir teselli etmek isterim.
    Öncelikle üzüldüğümü yazmak isterim. Annenin ise mucizevi bir şekilde düzelmesini dilerim. Ateş düştüğü yeri yakar yavrum. Ama aklıma her düştüğünde dua edeceğim. Sen de iyileşeceğini tekrarla içinden. Allah ayırmasın ikinizi kızım. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim keşke dediğiniz olsaydı ama maalesef cennette şimdi annem..

      Sil
    2. Şimdi gördüm. Başın sağ olsun. İnan çok üzüldüm.

      Sil
  9. Sakın moralini bozma sakın. Sen dik durmalısın ki anneciğin senden destek alsın. Pozitif düşünüp pozitif enerji oluşturalım. Rabbim temiz kalpli insanların dualarını kabul eder.

    En kısa sürede iyileşecek inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ama kaybettik maalesef.. meleğim cennete gitti.

      Sil
  10. Allah yardımcın olsun, anneciğine acil şifalar sağlıklı uzun ömürler diliyorum

    YanıtlaSil
  11. Allahım acil şifalar versin insAllah annenize ve tüm şifa bekleyenlere..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler şifa bekleyenlere Allah yardım etsin, annemi cennete uğurladım..

      Sil
  12. canım acil şifalar diliyorum anneciğine, nolur pozitif olmaya çalış olur mu, zor biliyorum ama dene... Dua edeceğim anneciğin için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım, maalesef kaybettik annemi..

      Sil
  13. Insallah annen için senin için en hayırlısıyla sağlına kavuşur. Çok ince bir nokta ... Allahtan her zaman en hayırlısını istemek de en guzeli. Annene Allah'tan şifalar inşAllah. Senin içinse annenle nice mutlu günler inşAllah . Dua etmek tek yapabileceğimiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım, dua etmekten başka çare yok, annem meleğim cennette şimdi..

      Sil
  14. Annemi 15 yaşımda kaybettim o günden bu güne hep neden ben dedim...seni anlıyorum...kelimeler yetersiz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizinde başınız sağolsun, kelimelerin yetersiz olduğu anlar oluyor hayatta..

      Sil