12 Nisan 2017 Çarşamba

English Home Pastel Lovers Lansmanı



Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü English Home'un lansmanındaydım. Eğlenceli ve renkli bir gündü:) English Home'un ilkbahar&yaz Pastel Lovers Koleksiyonuna ait yeni ürünlerini bloggerlar ve basın mensupları ile beraber Caddebostan Krispy Kreme de gördük. 

English Home'un ilkbahar&yaz Pastel Lovers Koleksiyonunun Lansmanına ait renkli görüntüler ile sizleri başbaşa bırakıyorum. 





Ürünler harika bence, renkleri, modelleri çok tatlılar :)







Ev tekstili ve dekorasyon sektöründe trendleri belirleyen English Home, baharın çocuksu tavrından esinlendiği ve donut, şeker, kedi, şakayık çiçeği ve gökyüzünün birbirinden güzel desenleriyle tasarlanan “Pastel Lovers” ürünleriyle gerçekleştirdiği tanıtım lansmanını “Krispy Kreme” Caddebostan’da blogger ve basının katılımlarıyla tanıttı.


 English Home’un tasarım ve konsept yöneticisi Gülsün Sertay; “Eğlenceli desenlerde nevresimler, sloganlı kırlentler, pastel renklerinin verdiği pozitif enerjiyle hangi yaştan olursa olsun herkesin içindeki çocuğun açığa çıkarması amacıyla keyifli bir tema oluşturduk.” dedi. Dünya Parti Günü’nde gerçekleşen lansmanda “Krispy Kreme” sponsorluğunda “Pastel Lovers” temasının önemli desenlerinden olan donutlarla temanın ruhu yansıtıldı. Tanıtım lansmanında “Faber Castell” ile “Kripsy Kreme” sponsorluğunda “Kendi Donut’ını Yap” adlı workshop gerçekleştirildi. Katılımcılar donut tasarımlarını kuru boya ile kendilerine özgü tasarladıktan sonra Krispy Kreme kişiye özel donutları üretime aldı. Bakalım ne zaman gelecekler meraktayım:)






Lansmanda sergilenen ürünler arasından donut sloganlı kırlentler, nevresimler, yepyeni renklerde ferforje fenerler ve porselen mutfak ürünleri dikkat çekti. 










Katılımcıların sorularıyla devam eden lansman “Pastel Lovers” koleksiyonundan özel hediyelerin dağıtılmasıyla sona erdi. Sınırlı sayıda üretilen English Home ürünlerine ulaşmak için; 300’ü aşkın mağazasından size en yakın olanını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz English Home online mağazasına ulaşabilir, kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz.




Gün sonunda bizleri çok tatlı hediyeleri ile uğurladılar, English Home'a bu güzel davetleri için teşekkür ediyorum:)






6 yorum:

  1. Bu pastel renkleri görmek bile insani mutlu ediyor. Bayiliyorum English home ürünlerine.

    YanıtlaSil
  2. bu lansmana bayıldım ben her bi detay çok güzel olmuş :) yeni yazıma da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok guzel bir etkinlikti canım geleceğim yeni yazına :) sevgiler

      Sil
  3. Donut olan herşey güzeldir beence :) Özellikle renk seçimlerini çok beğeniyorum English Home un ;)
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) bencede renkleri harika English Home ürünlerinin:) sevgiler

      Sil