11 Ağustos 2017 Cuma

Cananilesummerparty Blogger Daveti





Herkese güzel bir cuma günü diliyorum. Sizlere katılmış olduğum Canan Zerkinli'nin Ankara'da düzenlediği muhteşem blogger davetinden bahsedeceğim bugün. Cananilesummerparty Cafe Bi Kavanoz'da gerçekleşti. Oldukça sevimli olan bu mekanda hoş sohbetler eşliğinde çok keyifli bir gün geçirdik. Cafe Bi Kavanoz; konsepti dekorasyonu, kahvaltıları, tatlıları ile misafirlerini keyifli bir şekilde ağırlama konusunda oldukça iddialı bir mekan. 

Dekorasyonlarını ve bizlere ikramlarını çok beğendim. Doğum günü ve babyshower gibi özel günleri de bu mekan da kutlayabiliyorsunuz. Sloganları 'içinde mutluluk var' olan Cafe Bi Kavanoz'da sevdiklerinizle harika vakitler geçirebileceğiniz bir yer. İşletmecisi olan Mert Bey'e güler yüzleri ve ilgileri için çok teşekkür ediyorum, bizlere çok keyifli bir gün yaşattılar.






















Canansummerparty'nin mekan süslemeleri Düş Organizasyon'a aitti. Işıklı panoları harikaydı, çok özenli çalıştıkları belliydi. 

Doğadan Çay, Revox Şampuan ve Bee'O Arı Ürünleri Yetkilileri bizlerleydi.



Bir sonraki yazımda bu güzel davete sponsor olan markalardan bahsedeceğim. Sevgili Canan'a ve bizlerle bir arada olan markaların hepsine çok teşekkür ediyorum. 


2 yorum:

  1. Yasemincim çok tatlı görünüyorsun güzel bir etkinlik olmuş..

    YanıtlaSil